Wkino

Hvordan velge sunn hundemat

Har du noen gang skannet ingrediensene i en kommersiell hundemat og tenkte: "Hvordan kan dette være sunt?" Noen tror kanskje de fleste hundefôr tilgjengelig i butikkene i dag er så sterkt bearbeidet og full av konserveringsmidler, de er ikke noe bedre for våre hunder enn potetgull er for mennesker. Men i motsetning til potetgull, må en pet food bevise det kan gi alle de næringsstoffene som trengs av hund, katt, valp eller kattunge før den er solgt. Så før hunden tar et bitt, må du lese disse tipsene om hvordan du finner den sunneste maten for din elskede hund.

Trinn

Hvordan velge sunn hundemat. Forstå at uten tvil, de beste forholdene for en sunn hund kosthold er ca 50% kjøtt, 50% grønnsaker, og ingen korn, hvete, eller andre billige fyllstoff.
Hvordan velge sunn hundemat. Forstå at uten tvil, de beste forholdene for en sunn hund kosthold er ca 50% kjøtt, 50% grønnsaker, og ingen korn, hvete, eller andre billige fyllstoff.
 1. 1
  Forstå at uten tvil, de beste forholdene for en sunn hund kosthold er ca 50% kjøtt, 50% grønnsaker, og ingen korn, hvete, eller andre billige fyllstoff. Velg pet food nær denne ingrediensen ratio. Imidlertid er denne type informasjon ikke er tilgjengelig fra den regulerte del av etiketten (dvs. garantert analyse eller ingrediens liste).
 2. 2
  Pass på at kjøtt måltid proteinkilder er høy i ingredienslisten. Måltidet er i utgangspunktet den pre-kokt kjøtt, som sikrer at det ikke vil redusere ned lenger under kokeprosessen. (Det tar 5 pounds av dyret kjøtt å gjøre en kilo dyret måltid.) Du kan se etter tre av de fem første ingrediensene som er oppført på etiketten som en form for protein som kylling måltid, lam måltid, vilt måltid.

Hundemat nei nei er:

 1. 1
  Korn kan være en langvarig kilde til energi og energi-lagring for hunder, men de kan også brukes som et billig fyllstoff for å øke matens protein prosentandel. Se opp! Noen korn du mate hunden skal brukes i hele skjemaet, slik at den leverer mer fiber, vitaminer og mineraler. De beste korn for hunder (når det brukes i de riktige prosenter) er rullet havre, bygg, quinoa, hirse og brun ris.
 2. 2
  Ofte vil lav kvalitet hunden mat liste en kjøtt ingrediens først, som vil bli etterfulgt av flere biprodukter og fyllstoff. I dette tilfelle, selv om kjøttet er oppført først, er det faktisk mer fyllstoff, som endrer forholdet angitt ovenfor.
 3. 3
  En godt planlagt vegetarisk kosthold kan fungere for hunder, selv om hunder er rovdyr av natur. Hunder trenger animalsk protein. Ville en hund selvsagt være vegetarianer? No fleste veterinærer og helhetlig utøvere er enige om at selv om en hund kan overleve på en vegetarisk diett, kan de ikke trives på den.
 4. 4
  Vær oppmerksom på at mens konserveringsmidler kan være nødvendig å holde maten spiselig, ikke konserveringsmidler ikke å være kunstige kjemikalier som kan være kreftfremkallende stoffer. Unngå hundefôr som bruker kjemiske konserveringsmidler BHA, BHT og ethoxyquin. Vitamin E & C-vitamin er flotte konserveringsmidler som er mye bedre for hunden din.
 5. 5
  Velg premium merke hunden mat i stedet for økonomi merkevare hunden mat. De billigste ingrediensene er sjelden de sunneste seg.
 6. 6
  Gå helhetlig. Holistisk matvarer er 100% naturlige og 100% næringsrik. De inneholder human-grade ingredienser. En helhetlig pet food produsenten gir en gratis online video " Sannheten om pet food "kan du se her. (Egentlig begrepet "human-grade" er en markedsføring teknikk. Som er "helhetlig". For å kunne markedsføre en mat som "human-grade" maten må kjøres gjennom en rekke prøvelser og tester som AAFCO officiates. Hvis maten ikke passerer alle disse testene og prøvelser det er faktisk ulovlig å sette begrepet "human-grade" på posen.)
 7. 7
  Noen kan vurdere denne tommelfingerregelen: Hvis du ikke vil spise den, hunden sannsynligvis ikke bør spise det heller. (Tenk animalsk fett og tilsatt salt eller sukker.) Men det er noen ting du ville spise (for eksempel sjokolade, druer, rosiner, hvitt mel og løk) som ikke er bra for hunden din. Ikke gjør den feilen å tro all menneskelig mat som passer for hunden din. Hund og menneske ernæringsmessige behov og liker forskjellig, slik at det er hensiktsmessig og tiltalende for hunden din kan ikke være noe du har lyst til å spise. I tillegg vurderes noen ingredienser uønsket av amerikanske forbrukere (f.eks bi-produkter) er nytes av mennesker i andre kulturer.

Tips

 • Når du endrer hundens mat er det viktig å bytte gradvis, som det er lettere på hunder fordøyelsessystemet, og reaksjoner på den nye maten vil generelt være mindre alvorlige. Det anbefales at du gradvis øke mengden av ny mat i følgende rekkefølge: 1/7, 1/3, 1/1, 3/1, 7/1, og en, og dette er den delen av ny mat til gamle mat (første endring: [! som ville være en stor hund] totalt 8 kopper mat med en kopp ny mat med syv kopper gammel mat). Hver endring bør skje gradvis med flere dager (5 dager til en uke er best) mellom endringer. Alt i alt skal det ta en måned eller mer. Selv en 4-dagers overgang kan bidra til å unngå fordøyelsesproblemer.
 • Ofte vil du finne det som synes å være en god hundemat i nesten alle aspekter, men det har for mye korn. Å bidra til å balansere forholdene, prøv en korn-free hermetisert hundemat å supplere din tørr mat med. Hunder elsker hermetikk blandet med maten deres.
 • Hvis du virkelig ønsker å vite hva som er i hundens mat, prøve å lage din egen hundemat. Det er ikke så vanskelig som det høres ut! Det er nok av oppskrifter og måltid planer tilgjengelig på nettet, men pass opp. Virkelig forskning hva du gjør. Rådfør deg med din veterinær for å sørge for at kosten er velbalansert. En svært nyttig bok er "The Whole Pet Diet" av Andi Brown, og hun gir noen gode oppskrifter. Hvis du heller vil spare tid og betale mer for det samme, produserer hun også Halo Spots Stew, som er hennes hjemmelaget oppskrift hermetisert.
 • Noen ganger du ikke har råd til det aller beste for ditt kjæledyr, så det kommer ned til å prøve å finne den beste som passer ditt budsjett. Bruk det du har lært om ingrediens etiketter for å ta den beste beslutningen.
 • En god måte å se om hundens diett er egnet, er å sjekke hvordan det kommer ut i andre enden. Nei, du trenger ikke å komme for nær den, men som du plukke den opp i din bæsj scoop eller baggie, sjekk den for konsistens og generelle utseende. En sunn hund utgang skal være fast og uten spor av blod eller slim.
 • Hver hund, som alle mennesker har forskjellige ernæringsmessige behov. Det er svært viktig at du sjekke med din veterinær for å finne ut hva slags mat best møte kjæledyret behov.
 • Rå mat diett er ofte funnet det mest gunstig for hundenes helse. Du kan finne kjøttfulle bein i butikkene eller bestille på nettet. I tillegg hundene kunne spise noen grønnsaker eller frukt (tomater, gulrøtter, epler, osv.). Også vitaminer bør gis som et supplement.

Advarsler

 • Noen mennesker tror at rå dietter er ikke trygt.
 • Ikke anta at hunden bør spise hva mennesker spiser. "Folk mat" for eksempel sjokolade, druer, nøtter, rosiner, hvitløk (i store mengder) og løk er giftig for hunden din.