Wkino

Hvordan forberede hjemmelaget mat for hunden din

Hvis du har noen interesse i å lage mat til ditt kjæledyr hjemme denne artikkelen inneholder en steg for steg guide til hvordan å forberede sunne næringsrike hjemmelaget mat selv når du er i et rush. Det er en enkel oppskrift som tjener som en god guide.

Trinn

Hvordan forberede hjemmelaget mat for hunden din. Kjøpe følgende ingredienser.
Hvordan forberede hjemmelaget mat for hunden din. Kjøpe følgende ingredienser.
 1. 1
  Kjøpe følgende ingredienser:
  • Korn valg, tre kopper (Velg ett): Hvit ris, Whole langfibret brun ris, havregryn, eller bygg.
  • Grønnsaker (Velg noen få slag, og mikse og matche for variasjon): blomkål, selleri, noen grønne bladgrønnsaker (grønnkål, spinat), gulrøtter, yam / søte poteter, erter.
  • Protein (Velg ett) 400 gram: Kylling, lam, okse, vilt eller kenguru.
 2. 2
  Tommelfingerregel: 40% protein, 30% korn, 30% grønnsaker
 3. 3
  Ha litt olivenolje i gryten og kok kjøtt.
 4. 4
  Cook ris (eller noen korn valg).
 5. 5
  Pulp eller finhakk grønnsakene for enkel absorpsjon.
 6. 6
  Når kjøtt er nesten kokt, tilsett pulped grønnsaker i potten.
 7. 7
  Ikke kok grønnsakene. Hold dem halv rå.
 8. 8
  Tilsett 3 egg og stek med grønnsaker i potten for å gjøre maten mer velsmakende.

Tips

 • Varm opp maten til romtemperatur med litt varmt vann. Deretter legger nødvendige kosttilskudd som vitamin C, linfrøolje, lakseolje, vitamin E osv.
 • For enkelthets skyld, koker kjæledyret hjemmelaget mat opptil en uke forsyning (eller flere), avhengig av ditt valg. Fryse resten i daglige porsjoner separat for bekvemmelighet.
 • Bare husk å plassere neste dags matforsyning fra fryseren til chiller i kjøleskapet for neste dags måltid. Plasser et notat på kjøleskapet for å minne deg på å gjøre det hver dag hvis ikke, vil din stakkars kjæledyret ikke har noe mat å spise.

Advarsler

 • Overvåke hunden din nøye og se etter endringer i temperament, lekenhet og helse. Hvis hunden ser syk eller sløv gå tilbake til å mate hunden en kommersiell hundemat.
 • Ta oppmerksom på at vi ikke kan endre vår hundens kosthold over natten da det kan føre til mageproblemer. Starte gradvis og blande fôret gradvis før de er fullført byttet til hjemmelaget mat.
 • Du må gi et kalsiumtilskudd for å erstatte kalsium hunder får fra benmel i kibble eller rå bein i barf dietter. Spør dyrlegen for veiledning i å gi riktig mengde kalsium. En kalsium / fosfor ubalanse er den viktigste årsaken til helseproblemer knyttet til hjemmelaget hunden mat.