Wkino

Hvordan trene en hund

Tenker å få en hund? Vil du vite hva som forventes av deg å trene en hund? Sjekk denne artikkelen ut først.

Trinn

Hvordan trene en hund. Velge en hund som passer din livsstil.
Hvordan trene en hund. Velge en hund som passer din livsstil.
 1. 1
  Velge en hund som passer din livsstil. Mange velger hunder som er "søt" eller "funny". Eller kjøpe dem på et innfall. Men det er ikke en god måte å velge et kjæledyr. En hund, avhengig av rasen, kan være en 15 års forhold. Du ønsker å være sikker på at temperament av hunden din passer din livsstil. Så gjør din forskning og være ærlig om hva slags aktivitetsnivå du har i livet ditt. Ikke få en hund som trenger mye aktivitet fordi du trenger en grunn til å ta en tur og miste litt vekt. Du og hunden vil ende opp frustrert.
 2. 2
  Det er lettere å starte fra scratch. Redde hunder er stor, men ofte har de allerede utviklet dårlige vaner og krever mye mer trening. Hunder som har tilbringe mesteparten av livet sitt i en halvkilo eller kennel kan ta mye lengre tid å bånd med mennesker, og noen vil kanskje aldri helt bli en del av "pakken". Pound og redning hunder kan ha vært ofre for overgrep eller omsorgssvikt, og kan ikke stole på mennesker eller kan utvise en masse uønsket atferd tidlig. Hvis du er uerfaren eller ikke har mye tid til å vie til trening, og starter med en valp kan være et mye bedre alternativ.
 3. 3
  Har tenkt å vie 10-15 minutter hver dag til trening. Dette er alt som skal til for å trene en hund. Lenger og hunden din vil bli sliten og ergerlig. Noe mindre, og de vil ikke beholde informasjonen også.
 4. 4
  Etablere hvem i familien kommer til å være trener. Hunder er flokkdyr og ta retning fra pakken leder. En pakke kan bare ha én leder. Bestemme hvem som skal være ansvarlig for hundene trening og ikke la noen andre lære hunden noe nytt før de har mestret det grunnleggende.
 5. 5
  Gi hunden et navn som er praktisk. Ekspertene sier at en hund navn skulle ende i en vokal fordi det er lettere for dem å forstå. Ikke gjør det for fancy eller lang eller hunden kanskje ikke vet at du snakker til den. Bruk hundens navn ofte når du klappe den, og når du mater den. Ikke bruk det som en del av å lære dem en ny kommando eller de kan knytte sitt navn med den kommandoen i stedet. Bruke deres navn når du vil oppmerksomheten deres. Trene dem til å se på ansiktet ditt ved å si navnet og forsiktig snu sitt ansikt opp mot deg. Når du trener er det viktig at de har all sin oppmerksomhet på deg. Kalle sitt navn skal bety "se på pakken lederen".
 6. 6
  Del dine treningsdata regler med resten av familien. Hvis du trener hunden din til ikke å hoppe på folk og barna la hunden hoppe over dem, vil dette undergrave din trening arbeid. Når du har etablert dine forventninger med hunden, de trenger å bli forsterket av alle konsekvent men igjen, ingen bortsett fra den "pakken leder" skulle trene hunden.
 7. 7
  Den første treningsuken skal lære å sove i en kasse. Du tror kanskje det er grusomt, men faktisk, hunder er hiet dyr. De faktisk liker å sove i en kasse. Når de er valper, holde buret svært liten, slik at de ikke kan avlaste seg i den (dyr generelt ikke vil avlaste seg der de sover eller spiser). Som de blir stueren, få dem en kasse som er behagelig og plassere den et sted i nærheten av der familien er. Hold kasse hvor den utpekte "pakken leder" sover. Å tvinge en hund til å sove bort fra sin "pakke" forvirrer ham og gjør ham tror han har gjort noe galt. Ikke la hunden sove i senga med deg før du har fullt trent dem til å sove i en kasse. Bryte en hund av å sove på sengen, når de er i den vanen er nesten umulig. Trene hunden din til å bruke kasse ved å sette dem der i noen minutter om gangen flere ganger i løpet av dagen, gradvis øke tiden de tilbringer der inne før de er trygg på at du til slutt kommer til å komme og la dem ut.
 8. 8
  'Second leksjon bør være hvordan å gå i bånd / bånd. Dette er viktig, spesielt hvis du ikke har et lukket tun. Hunden din bør forstå at når de går ute, er de forventet å oppføre seg når de er på bånd. Det finnes mange bøker og videoer om trening hunder for å hjelpe deg å lære hvordan du gjør dette.
 9. 9
  Den tredje opplæringsleksjon skal være "Jøss" eller "stopp". eller hva du vil bruke som en kommando for hunden din til å slutte å bevege seg. Denne kommandoen er veldig viktig fordi det kan redde hundens liv. Ikke stol på å kalle sitt navn som en kommando for å få dem til å stoppe. Det kan være tider når du ikke vil at de skal komme til deg, men i stedet bo akkurat der de er. Hvis du kaller sitt navn, kanskje de tror du vil ha dem til å komme. En slags stoppe kommandoen bør undervises selv før "komme". Det finnes mange videoer og bøker som kan hjelpe deg med denne opplæringen.
 10. 10
  Husk at alle hunder har forskjellig temperament. Akkurat som barn, ulike raser lærer forskjellig og til ulike priser. Noen hunder er sta og vil utfordre deg på hver tur. Andre vil bare om bøyes over bakover for å behage deg. Du må kanskje justere din trening teknikker for å møte behovet for hundene temperament. Dette er en annen god grunn til at du bør undersøke en rase før du kjøper eller adoptere en hund for å være sikker på at du kan håndtere dem.
 11. 11
  Alltid belønne suksess og god oppførsel med ros. Jeg anbefaler ikke å bruke "behandler" som en belønning for trening som det lærer dem å jobbe for godbit, ikke for ros ditt. Hvis ingen godbit blir tilbudt når de utfører, vil de bli forvirret, men ros kan alltid bli gitt.
 12. 12
  Bestem en "release"-kommandoen for å få slutt trening. Når du er ferdig med treningen (og endte på en positiv note) gi hunden en kommando som signaliserer du er ferdig. Men pass på at det ikke er et vanlig ord. Vi har gjort feil i å bruke "bra" som en utgivelse kommando med vår første hund, og hver gang noen sa det, trodde hun det var på tide å ha det gøy og fikk alle sår opp!. Bruke en kommando som "spilletid" eller "Recess" for å la hunden vite at opplæringen del av dagen er over og nå kan de bare nyte din bedrift.
 13. 13
  Alltid ender det daglige treningsøkter på en positiv tone. Hvis du har prøvd å lære dem noe nytt, og de er bare ikke får det, gjennomgang noe som de allerede gjør bra og deretter rose dem for det og avslutte økten. Hunden din vil se frem til treningene hvis du alltid ender positivt, uavhengig av suksessen til denne leksjonen. Når treningen er over, så det ville være greit å gi dem "behandler" eller "cookies" så lenge det ikke som en belønning for en bragd. Hvis hunden bjeffer på deg, så snu, ignorere det i 30 sekunder, og når den stopper, belønne det. Hvis en hund hopper på deg og stopper ikke etter at du sier stopp, snu og si nei i en god tone. Husk! Ikke kjefte på en hund, vil den ikke forstå deg og vil fortsette å gjøre handlingen, som fører deg til frustrasjon.

Døråpninger

 1. 1
  Denne metoden kan brukes når du går gjennom en døråpning med hunden din. Det trenger ikke å skje når du er rundt omkring i huset, men i svært tidlige valp dager eller når, hvis hunden følger rundt deg, kan du gjøre det meste av muligheten, og bruke denne teknikken hvis du ønske.
 2. 2
  Gå til døren.
 3. 3
  Før du går gjennom, snu og møte hunden din.
 4. 4
  Når de prøver å komme forbi, blokkere dem med bena og en dominerende holdning (stående høyt og rett, rolig, men trygg).
 5. 5
  Be hunden å LYTTE. Når de gjør det, gi en annen kommando (for eksempel sitte eller ligge) (se Hør, hvis du er usikker på dette trinnet).
 6. 6
  Gest til dem, for å komme gjennom terskelen.

Måltider

 1. 1
  Alltid spise før hunden din.
 2. 2
  Sørg for at de er klar over at du gjør dette, hvis de er i et annet rom mye, og ikke ser at du spiser. Du kan prøve å sette dem i rommet du spiser i tillegg.
 3. 3
  Når du er ferdig å spise, gjøre opp sin mat.
 4. 4
  Hvis du hunden er en veldig ung valp og har lært noen kommandoer, bare sørg for at du gir mat direkte til dem, og aldri la det for dem å finne. Som du gi det til dem, sier TAKE IT (denne kommandoen er en viktig del av mange andre øvelser). Når de er ferdige, ta ut bollen at maten er i, og sette den et sted de ikke kan se eller få til.

Ta

 1. 1
  Bruk den når du gir hunden litt mat eller en godbit eller en leke å leke med.
 2. 2
  Hvis hunden din venter på en godbit eller leke, kan dette være i et scenario du bruker til å lære hunden din (for eksempel kaste en godbit, og gjør hunden vente tålmodig, før det er lov å ha det). TA DET bør brukes når du er glad for at de kan gå og få det. Det bør også brukes når du belønne en hund for en kommando.

Lytt

 1. 1
  Den Lytt kommandoen er en svært viktig kommando. Det er en av de første kommandoene du bør lære hunden din. Bruk den til å få hundens oppmerksomhet, slik at du kan gi dem neste kommando.
 2. 2
  Finne et tidspunkt når hunden er ikke under noen kommandoer (jeg. E. Fritt vandre rundt, ligge eller sniffing noe.)
 3. 3
  Få en håndfull godbiter.
 4. 4
  Stå i nærheten av hunden din. (Hvis du kan gjøre dette uten å distrahere dem, vil teknikken fungere enda bedre Hvis ikke, ikke bekymre deg, men ikke engasjere seg med dem;. Bare stå ute en annen retning, og de bør miste interessen.)
 5. 5
  Si LYTT i en fast stemme (gjør dette som om du ringer en persons navn, fordi du ønsker å si noe til dem).
 6. 6
  Så snart hunden din reagerer, mest sannsynlig at de vil se mot deg og stoppe det de gjør. Gi dem en godbit (husker 'ta det' regelen).
  • Du trenger ikke å fortsette givende med godbiter når de har lært å lytte, som de vil snart innse at de behandler kommer med kommandoen eller aktivitet som følger "lytte".

Kom

 1. 1
  Bruk denne kommandoen når du vil at hunden skal komme til deg.
 2. 2
  Finn en måte å tiltrekke deg hundens oppmerksomhet, for å gjøre dem kjøre mot deg. Dette kan være en lyd, en leke, en spent klapp eller ganske enkelt å åpne armene. Begynner å kjøre og deretter stopper kan også arbeide, som hunder vil naturligvis begynne å jage.
 3. 3
  Når hunden begynner å bevege seg mot deg, gi kommandoen KOM og gjenta det før de når deg.
 4. 4
  Når de nå deg, belønne med enten en godbit eller leke og en "god hund".
 5. 5
  Gi en utgivelse kommando, og gange.

Sitt

 1. 1
  Dette er en enkel metode for å få hunden inn i sitte stilling. Etter at du er sikker på at hunden vet hva sit er, innlemme det i hverdagen.
 2. 2
  Få litt mat godbiter eller et leketøy.
 3. 3
  Ring hunden din til deg.
 4. 4
  Når de kommer til deg, fortelle dem til å lytte, og hold leketøy eller behandle i sikte.
 5. 5
  Dette kan oppnås ved å flytte objektet hunden fokuserer på (godbit eller leke), fra foran nesen til over hundene hodet. De bør selvsagt sitte. Hvis ikke, prøv å klappe eller å trykke forsiktig på baksiden av ryggen.
 6. 6
  Når du hunden begynner å sitte, sier sitte, og gjenta så mange ganger.
 7. 7
  Belønne hunden med godbit, eller gi dem leker å leke med.
 8. 8
  Gi slipp kommando, og gange.

Legg deg ned

 1. 1
  En enkel metode, mye som sit metoden, til å få hunden gå og bo i liggende stilling. Etter at du er sikker på at hunden vet hva kommandoen løgn ned er, innlemme det i de generelle øvelser.
 2. 2
  Få litt mat godbiter eller et leketøy.
 3. 3
  Hunden du ringer til deg.
 4. 4
  Når de kommer til deg, fortelle dem til å lytte, og hold leketøy eller behandle i sikte.
 5. 5
  Bruk godbit eller leke, å gjøre hunden ligge ned. Dette kan oppnås ved å bevege leketøy eller behandle på bakken foran hunden. Hodet bør følge det, og kroppen bør følge kort tid etter.
 6. 6
  Når de begynner å legge seg ned, gi kommandoen, og gjenta det så mange ganger, holde godbiten på bakken først. Hvis du flytter den og hunden beveger seg med det, ta det ned igjen.
 7. 7
  Belønn hunden med godbit, eller gi dem leker å leke med.
 8. 8
  Gi slipp kommando og gange.

Stå

 1. 1
  En lignende metode tilpasset å få hunden til å holde seg stående og ikke bevege seg. Når hunden har lært det, innlemme det i de generelle øvelser.
 2. 2
  Få noen velsmakende mat godbiter eller et leketøy.
 3. 3
  Hunden du ringer til deg.
 4. 4
  Som de kommer til deg, fortelle dem til å lytte, og hold leketøy eller behandle foran ansiktet, på nesen høyde (hvis de sitter, prøv igjen, men med godbit eller leke litt lavere).
 5. 5
  Gi kommandoen STAND eller stå stille og gjenta, holde godbiten fortsatt foran nesen deres. Hvis hunden din prøver å spise den eller ta den, lukker hånden og verbalt objekt (du kan rope "Nei!" Fast.) Re-åpner hånden, når de slutter.
 6. 6
  Belønn hunden med godbit, eller gi dem leker å leke med.
 7. 7
  Gi slipp kommando, og gange.

Tips

 • Innse at valpen vil ha ulykker. Ikke overreagere * Ikke la hunden til å bite deg, selv lekent. Dette setter en dårlig presedens, og det vil være vanskelig for deg å bryte dem av denne vanen.
 • Husk at hunder ikke kommuniserer på samme måte mennesker gjør. Det er opp til deg å lære deres "språk" ikke den andre veien rundt.
 • Når hunden har mestret talekommandoer, vurdere å legge håndsignaler til kommandoen i treningen din også. På den måten hvis de ikke kan høre deg, men de kan se deg, kan du alltid holde kontroll over hunden din.
 • Hvis hunden din er ulydig, er en annen god måte å irettesette dem til å isolere dem fra resten av "pakken". Sett dem i deres kasse eller kennel og ignorere dem. Isolasjon fra flokken er hunden språk for "du har vært dårlig, og vi liker det ikke". Hunden din vil forstå det. De kan også sutre og jamre, men du må ignorere det. Tenk på det som en "time out" for hunden din.
 • Vær konsekvent. Kontroller at kommandoen og hånd signal bruk er den samme hver gang. 10-15 minutter per dag hver dag er alt som trengs.
 • Reprimande hunden din på samme måte som "mama dog" ville. Hvis de sutre eller bark når du ikke vil at de skal bruke hånden over snuten sin og lukke sin munn. Deretter komme tett på ansiktet og i en svært lav stemme (som en growl) si "Nei", lang og lav, så det høres nesten ut som en knurring. Mama hunder vil gjøre dette med sin munn på valpene snuten for å la dem vite at de ikke oppfører seg. Hunder forstår dette. Roping "nei" og peker på dem betyr ingenting for en hund. Du kan like godt være å si "blah blah blah". Når de identifiserer lav, growling "nei" som negative, kan du bruke den til å refse dem.
 • Hvis du bruker håndsignaler, være sikker på at de er unike og distinkte for hunden å se og differensiere
 • Ikke la hunden "lean" på deg enten når du står opp eller sitte ned. Dette er ikke et tegn på at de liker deg. Dette er et tegn på dominans. Du er lederen. Presse dem av hvis de gjør dette.
 • Ikke la hunden gjøre noe galt for mange ganger fordi de vil komme inn i en dårlig vane.
 • Når du bruker talekommandoer, bruk en fast stemme. Du mener for denne hunden til å sitte, så å si med mening. Ikke be eller hviske, hunden vil tro du er for sjenert til å snakke opp og han vil tror han er den dominerende, ikke du. Også, ikke skrike, hunden vil tro du er sint og etter hvert blitt skremt.

Advarsler

 • Opplæring hunder krever en stor mengde tålmodighet, og kan være ekstremt frustrerende hvis du ikke gjør det riktige valget for ditt ferdighetsnivå og livsstil. Hvis du oppdager at du har gjort et dårlig valg, finne et nytt hjem til hunden så snart som mulig. Ring din lokale redning organisasjon eller veterinær. Ikke vent til du og hunden har lidd Hvis du bare ikke har tålmodighet, så enten avgrense trening ferdigheter og teknikker, eller leie en profesjonell til å trene hunden din.
 • Rydd opp etter hunden din hvis de avlaste seg på andres eiendom eller på et offentlig sted. Å gjøre dette vil sikre at andre liker hunden din så mye som du gjør.
 • Å ha en hund krever nesten like mye ansvar som et barn. Hvis du ikke er klar for det, ikke får en.
 • Ikke mate hunden din junk food. Hold deg til mat laget spesielt for hunder. Matrester er greit hvis de er sunn mat, og hvis du redusere mengden av hundemat du mate dem. Tørr hund tørrfor er bedre enn våtfôr. Det holder tennene rene og pusten mer utholdelig. Du kan bruke våtfôr som en godbit eller bland det med det tørre i små mengder.
 • Ikke vær slem mot hunden din eller treffer dem. Hvis du slår hunden ut av frustrasjon, det vil bare lære å frykte deg.
 • Regelmessig mosjon for hunden din vil hindre dem fra å være ødeleggende i ditt hjem. Hunder blir lei. Når de blir lei, de finner måter å "underholde" seg selv. Som kan inkludere å tygge din favoritt sko (ja, det skjedde med meg... flere ganger) eller ødelegge møbler eller bjeffer ustanselig. Unngå dette problemet ved å ta dem for vanlige turer (to ganger om dagen er best). Og det er bra for deg også!
 • Bruk en krage og bånd som passer til din hund størrelse. For løse eller for stramme krager kan forårsake skade.
 • IKKE kjefte på hunden din!
 • Ros hunden ofte.
 • Hold regelmessige veterinær besøk, holde deg oppdatert på skudd, holde deg oppdatert om din by eller byens konsesjonskravene og har kjæledyret steriliseres eller kastreres så snart de er gamle nok.
 • Lydighet trening er virkelig ikke for hunden... det er for DEG. Denne treningen lærer du hvordan du kan kommunisere hva du vil at hunden skal gjøre på en måte som han forstår. Hvis du sender hunden til noen andre å trene dem, de lærer å arbeide med denne personen, ikke deg. Ta deg tid til å lære hvordan du kan trene hunden din, ikke gi ansvaret til noen andre.