Wkino

Hvordan fange sommerfugler

Har du noen gang ønsket å fange sommerfugler uten å drepe dem? Denne artikkelen gir måter å trygt felle dem.

Trinn

Hvordan fange sommerfugler. Finn noen sommerfugler.
Hvordan fange sommerfugler. Finn noen sommerfugler.
 1. 1
  Finn noen sommerfugler. Sommerfugler vanligvis kan bli funnet i nærheten av store flekker av blomster og ugress. Noen ganger, hagesenter selger lite potter av nektar som tiltrekker sommerfugler, men disse er ikke alltid fungerer. Det er best å finne en god naturlig felt eller avsidesliggende område av lokal park - det kan være utfordrende, men en med noen sommerfugler i det kan være verdt til slutt.
 2. 2
  Vent til sommerfuglen til land - Eller hvis du er nær nok, kan du prøve en horisontal side-sveip med nettet. Så fristende som det kan virke, ikke swat din netto på sommerfugler i flukt for ofte. Fange dem som dette er vanskelig og innebærer svært raske hender. Swinging nettet rundt vannvittig kan også skremme bort sommerfuglene og gjøre dem fly raskere, ofte til steder hvor du ikke kan gå!
 3. 3
  Catch the butterfly. Å fange en sommerfugl med hendene er vanskelig, og farlig for butterfly hvis ikke utføres riktig. Ved hjelp av et nett er vanligvis det beste alternativet, og er mye enklere. Vær forsiktig så du ikke treffer butterfly med kanten i nettet ditt, så mange eksemplarer som har blitt ødelagt på denne måten. Prøv alltid å svinge nettet horisontalt til bakken. Ikke sving nettet ned, som det vanligvis har samme virkning som en kjøttøks på butterfly og anlegget som det var på, og sommerfuglen har en større radius å flykte.
 4. 4
  Slipp butterfly. Sommerfugler bør være fanget, deretter til venstre til sin naturlige virksomhet. På en dag bør du ikke ta for mange sommerfugler. La butterfly fly tilbake til sine blomster og fortsette sitt liv. Selv om de er ganske, ved å fange / drepe sommerfugler, du er opprørende næringskjeden.

Tips

 • Ved hjelp av en netto reduserer sjansen for å mislykkes, og sjansen for at du vil drepe sommerfuglen.
 • Kontroller at du har tillatelse fra eieren av en privat hage / feltet før du begynner å fange sommerfugler.
 • Gå om å fange så skånsomt som mulig. Du ønsker ikke å forlate stedet kastet til neste gang. Butterfly næringsområde i byene er ganske sjelden. Tillate andre å nyte dem.
 • Ta aldri på butterfly. Berøring sin kropp kan skade sin delikate exoskeleton. Berøre sine vinger kunne bøye eller bryte dem, og selv den minste berøring vil slough av "vekter" på en sommerfugl-vinge som den trenger for å fly.
 • Så fristende som det kan være, ikke sette sommerfuglen i en krukke, eller noen annen beholder. Holde sommerfugler inneholdt for noen lang periode vil sannsynligvis føre til død for dem.
 • Fanger ikke mer enn en sommerfugl om gangen. Dette reduserer stress plassert på alle sommerfuglene. La det gå minst fem minutter mellom fanger hvert butterfly.