Wkino

Hvordan forstå hunder og deres miljø

Hunden er en majestetisk dyr. Over hele verden, er menneskets beste venn misforstått under utøves og stresset. For å opprettholde sin komfort og riktig selv-vesen, har den domestiserte hunden sin egen komfort nivåer og spesielle miljømessige behov. Les denne siden, slik at du kan forstå hundens behov for å kunne leve lykkelig, sunt, og DOGILLY!!

Trinn

Hvordan forstå hunder og deres miljø. Kjenn din rase eller rase type hund.
Hvordan forstå hunder og deres miljø. Kjenn din rase eller rase type hund.
 1. 1
  Kjenn din rase eller rase type hund. Dette vil hjelpe deg til å oppnå sine spesielle behov som har å gjøre med sine instinkter. Hvis du har en blandet rase hund, kan du kjøpe en rase test kit fra www.wisdompanel.com. Hvis du ikke ønsker å bruke pengene, kjøpe noen rase bøker (eksempel: The Encyclopedia of Dog Breeds), se på de forskjellige egenskapene til rasene, relatere dem til hunden din, og figuren som avler hunden ligner mest. Hvis hunden din er en blanding av mange raser, finne ut hvilken rase instinkter skiller seg ut i ham. For eksempel, hvis hunden din er en Bloodhound mix mest sannsynlig hundens Støvere egenskaper vil skille seg ut, fordi Bloodhounds ble avlet for å være duft hunder, ingenting virkelig presis.
 2. 2
  Nå som du vet hundens rase (eller rase type), må du kjenne de naturlige instinkter de har., Hunder i sportslig gruppe ble avlet for å tilbringe dager med styrtende gjennom feltene, finne land og vannfugler for sine herrer. Les her hvis du har en jakthund (aka: fuglehund Group)
   • Retriever: Hvis du har en retriever (ex: Golden Retriever), har hunden din et naturlig instinkt for å hente. Hver dag, kaste voksen retriever en ball, pinne, leketøy, frisbee (du tar poenget!) For å få hans henter instinkter intakt. Du kan kaste ballen før han får sliten. (Hvis du har en valp prøver å stoppe tidligere eller du kan legge vekt på sine skjøter.) (Hvis du har en senior hund, 7 år eller eldre, la dem slutte når de blir lei! De er ikke to lenger!!) Hvis du har hunder en og et halvt år og eldre (opp til sju), ta retriever på turer daglig, eller når du får sjansen! Hvis hundene dine er yngre, ta dem på kort, går livlig med noen dager, ikke for mye om, eller du kan legge vekt på sine skjøter.
   • Tips: Tips trenger å hente akkurat som retrievere gjør, men de trenger også å "punkt". Bruk deres naturlige peker instinkter daglig ved å gjøre spill med gjemmer godbiter.
   • Settere: settere har det samme behovet som pekere.
   • Spaniels: Spaniels er som retrievere, unntatt mindre. Gjør det samme som med retrievere.
 3. 3
  Fakta: For virkelig å ha en lykkelig jakthund, de alle nyte flyball og utmerke seg i lydighet! (Siden de har så mye utholdenhet, de også nyte Agility)! Også prøve å få disse hundene i den Amerikanske Kennelklubben retriever prøvelser.
  • Hvis du har en hund i Hound Group (dette inkluderer også sight hounds), lese:
   • Duft hounds (ex: Bloodhound, Beagle, Harrier, etc.): Disse hundene har et naturlig instinkt til å lukte! Å oppmuntre sine instinkter og holde dem aktive og interesserte, skjule ting av godbiter i hjørnene av huset. Så si, "gå finne dem!" og hunden din vil rase rundt, prøver å snuse ut hvor de behandler er! Mange hunder har høyt energinivå, så trene dem ofte.
   • Coonhounds (Black and Tan Coonhound, Redbone Coonhound, Treeing Walker Coonhound, Plott, etc.): Coonhounds har i utgangspunktet de samme behovene som duft hounds, satte de også trenger å "tre". I tillegg til å skjule ting rundt gården, skjule noen i trær også, sette sørge for at de er store nok til å bli oppdaget.
   • Sight hounds (greyhounds, afghanske Hounds, Saluki, etc.) - Disse hundene bruke deres nettsted. La dem jage baller, og la dem kjøre! Disse hundene er veldig energisk.
    • Spesielle Hound Breed, Dachshund-Dachsen er den mest uvanlige jakthund, har de samme instinkter som duft hounds, men også er helt som terriere. De var en gang nesten klassifiseres som terriere! Gjøre de samme tingene som du ville duft hounds, men gjør terrier ting også. Få dem inn earthdog prøvelser.
  • Terrier (hvis du har en terrier, lese:)
   • Terriere (Dandie Dinmont terriere, Welsh Terrier, West Highland Terrier, Cairns, osv.): Disse hundene trenger å grave. Skjule sine favoritt leker i et lite hull i bakken. Dekk den med skitt. Oppmuntre dem til å grave, grave, grave, før de finner sin leketøy! De har også et høyt energinivå, så ta dem med på turer, og trene dem ofte. Hvis du kan, få dem inn earthdog prøvelser.
  • Gjeterhunder (hvis du har en gjeterhund, lese:)
   • Gjeterhunder (tysk gjetere, Rough Collie, belgiske Malinois, osv.): Disse hundene har et naturlig instinkt til å gjete. Hvis du kan, få dem inn i gjeting prøvelser, men hvis du ikke kan det, ble disse hundene født for en jobb. Gjeterhunder utmerke seg i idretter som agility, lydighet og mye mer. De krever hyppig trening også.
  • Working Dogs
   • Working Dogs (Rottweiler, Dobermann, Riesenschnauzer, etc.): Hver av disse hundene ble født for en bestemt jobb. Hver rasen ble avlet individuelt for ulike formål. For eksempel, hvis du har en Alaskan Malamute, bør du få ham inn vekt trekke eller slede racing. Hvis du har en Doberman, det er en annen historie! Forskningen din rase, finne ut hva de ble avlet for. Men husk, alle disse hundene har en ting felles: De har en jobb. Du må få dem interessert i sport eller har mye mosjon og trening.
  • Non-Sporting Dogs
   • Non-Sporting Dogs (Chow-Chows, Dalmatinere, Miniature og Standard Puddel, etc.): Disse hundene hver har sine egne individuelle behov. Forskning din rase og finne ut hva den trenger for å holde seg frisk og glad.
  • Toy Dogs
   • Toy Dogs (Yorkshire Terrier, Cavalier King Charles Spaniel, og mest kjente, Chihuahua, etc.): Disse hundene ble avlet for å være ledsagere. Alt de ønsker er å være sammen med deg! Gjør ting sammen, men sørg for at hvis din rase fortsatt har et instinkt (noen av disse hundene er "minis" av andre) for å opprettholde den. For eksempel, en Cavalier fortsatt har henting av instinkter. Yorkies har fortsatt terrier instinkter. Disse hundene trenger mosjon, kjærlighet og oppmerksomhet.
 4. 4
  Ta hunden (e) for en daglig tur. Hjørnetann arter har et instinkt til å migrere. Uansett hvor mye mosjon og kjærlighet du gir hunden din, kan en hund ikke være fornøyd hvis det ikke blir tatt for daglige turer. Heel!
 5. 5
  Bli den pakken leder. Small Dog Syndrome er et vanlig problem (ingen sykdom, ikke vær for redd) når en hund tror han er pakken leder for mennesker. Dette legger mye stress på Fido.

Tips

 • Kjenn din rase. De har alle ulike behov.
 • Stell og trening er nøkkelen til et lykkelig og sunn hund, uansett hvilket miljø den er i.

Advarsler

 • Ikke mate hunden din for mye under trening, kan det bli over-vekt veldig enkelt, spesielt enkelte raser som mops, labradorer, Bulldog, og dachser.
 • Hvis Støvere eller coonhound ikke får alle de behandler i gården, det kan tiltrekke mus og rotter. Sørg for å plukke opp alle behandler hunden din ikke spiser.
 • Hæl! Nei, hæl! Øv krenget mye på turer. Å tillate en hund å gå deg vil forsterke dårlig oppførsel, AKA Small Dog Syndrome.

Ting du trenger

 • Leash
 • Krage / sele
 • Treats
 • Leker
 • ID Tag