Wkino

Hvordan trene hunden din for en utstilling


Tror du hunden din har det som trengs for å være en utstillingshund? Hvis du kan forestille deg din dyrebare pooch å vinne et mesterskap, så kan du alltids leie et behandlingsprogram for å vise hunden for deg, men belønningene og erfaring med å håndtere din egen hund kan gjøre det verdt din. Men før hunden kan trave til suksess, må den være trent for scenen for å stjele publikum.

Trinn

Hvordan trene hunden din for en utstilling. Skriv inn din hund inn din lokale ring håndverket klasse.
Hvordan trene hunden din for en utstilling. Skriv inn din hund inn din lokale ring håndverket klasse.
 1. 1
  Skriv inn din hund inn din lokale ring håndverket klasse. Dette vil hjelpe deg å trene hunden din for et show. Selv om dette ikke er nødvendig, er det sterkt anbefalt.
 2. 2
  Lære hunden å "stable", eller stå holdent og fortsatt. Noen raser er gratis stablet, med føreren sto foran dem mens hunden ser føreren og står fortsatt og varsle. Andre raser er "hånd stablet" med hvert ben manuelt plassert i posisjon mens føreren står eller kneler nær dem. Finne ut hvilken du trenger å gjøre og være konsekvent i treningen.
  • Noen ganger med uregelmessige hunder er det lettere å stable dem på blokker, plater eller murstein som er forhøyet noen få inches av bakken slik at hunden lærer å stole på hvor du setter føttene, og føler seg trygg med plasseringen din, men hvis han beveger føttene på hans eier han blir ubalansert.
  • Aldri skjenne, men være fast. Du vil ha stabling opplevelse å være positiv og konsekvent, men ikke skremmende for hunden din.
  • Forbena skal være rette (eller så rett som er tillatt for rasen din), og skal være under skulderbladene. Bakbena skal være vertikal fra hasen ned (for de fleste raser, er særlig forskjellig den tyske Shepherd Dog, som har en særegen stack).
  • Føttene skal være vendt fremover, hvis ikke kontraindisert for rasen din.
 3. 3
  Arbeid på hundens uttrykk. Du vil at han skal også se våken og glad når han er stablet. De fleste raser må ha sin oppmerksomhet på fører og dommer, og har sine ører perked og sine øyne på hånden eller rett fram. For å gjøre dette har du to poster ledelsen / krage og agn.
  • Agnet er hundens godbiter, og de fleste valper er i gang med å nappe i agn mens agnet holdes på det nivået der hodet og nakken er høy og riktig. Som hunden din blir brukt til å holde hodet her, kan du prøve å trekke agnet bort raskt å få hans oppmerksomhet og fokus på agnet.
  • Også, som han blir vant til å fokusere på agnet, kan du bruke krage for å holde hodet fortsatt, ved å sette kragen opp tett bak ørene og holde det opp fast, men ikke så høyt som til å henge ham opp og strekke nakken opp for mye.
 4. 4
  Praksis gaiting. Gaiting beveger seg hunden på en måte å la dommeren til å se deres bevegelse og struktur. Riktig gangart er trav (med få unntak).
  • En traver rett foran ben og venstre bakbenet bevege seg fremover på samme tid, så venstre foran med høyre bak. Hvis hunden går foran og bak beinet på samme side av kroppen hans sammen, er dette pacing. Pacing er feil (bortsett fra Old English Sheepdog) og bør unngås. Trav er riktig tempo fordi det viser hundens sanne struktur best. Så, avhengig av størrelsen på hunden din, må du justere tempo slik at hunden traver med riktig hastighet. Den beste måten å gjøre dette på er praksis. Det er lurt å holde hele bly i venstre hånd og hunden vil trave på din venstre side.
  • Start med å få hundens oppmerksomhet og ta noen skritt fremover før du setter ditt tempo. Trav hunden din i en rett linje - ca 30-40 meter - deretter snu og trav ham tilbake. Når du vender tilbake til stedet som du startet, få hundens oppmerksomhet og prøver å få ham til å fri-stack som best du kan og fokusere på godbit som du har i din høyre hånd. Det er en "Down and Back", en av grunnlaget for hvordan hunden vil bli evaluert i ringen. Ofte når du viser, vil du bare bli bedt om å ta hunden ned og bakover, og deretter rundt ringen til slutten av linjen.
 5. 5
  Finn en kennel klubb eller praksis gruppe i ditt område og prøve å gå å gruppere klasser for å få deg hunden vant til å være i et show ring med andre hunder. Hvis du ikke finner klasser, se etter lokale hundeutstillinger som har kamper. Kamper er uformelle, morsomme show som vanligvis vurdert av klubbens medlemmer eller aspirerende dommere og er flott trening for hunden din.
 6. 6
  Praktisere og har andre folk opptre som dommer og "gå over" eller undersøke hunden. De vil spesielt behov for å undersøke hundens tenner og ører, så mange hunder ikke liker det, og også be ham om å plukke opp føttene og se på dem, løfter halen (hvis hunden din har en) og føler testiklene hvis aktuelt. Disse er alle ting hunden trenger å bli brukt til fremmede gjør ham hvis han er å være en utstillingshund.

Tips

 • Sjekk reglene for kennel klubb, og den registrerende kroppen av forestillingene du går inn for å gjøre deg kjent med kravene.
 • Se så mange handlere som viser sine hunder som du kan, se tv hundeutstillinger og også gå til så mange viser i person som mulig. Se hvordan rasen er vist spesielt og se etter de fine nyansene som gjør rasen unik. Se fagfolk som de viser alle raser og se hva som skiller dem fra hverandre i hvordan de håndterer sine hunder.
 • Hvis mulig, praksis stabling og lokkemat foran et speil slik at du kan se hunden fra dommerens perspektiv.
 • For trening, tror ikke du kan bare bruke en vanlig nylon eller skinn krage og bånd. Du må bruke ekte konfirmasjoner fører eller hunden din vil mislykkes i utstillingsringen. Også, må du trene med de riktige fører eller hunden din ikke vil være komfortabel i dem i showet. Det er to hovedtyper av fører du kan bruke:
  • Martingales fører er lett å finne, og hundene elsker dem! Dette er fordi de er komfortable, og disse fører bidra til å trene hunden til å holde hodet holdt seg høy samtidig viser dommerens deres gangart, og mens stabling. Disse kan komme i kjeden eller nylon varianter, ikke forvirre kjeden variasjon med kjedet bly. Dette er mest brukt på valper eller små hunder, som miniatyr dachser, men noen større hunder fortsatt bruke dem. På valper, bare bruke nylon martingales til de er minst 8 måneder gammel.
  • Den andre vanlige bly er kjeden og viser bly. Dette er ikke like elegant som den martingal, men mange handlere bruke dette på større, boxer raser som Rottweiler. Disse også hjelpe hunden din til å holde hodet høyt hevet, og å ikke løpe i ringen. Kjeden kommer i tre farger. Dette er sølv, gull og kobber. Ledelsen er svært kort, og selges separat. Ledningen kan komme i så mange farger som Martingale.
 • Det er lettere på valper hvis du bruker martingal, og hvis det er ønskelig, når valpen er minst åtte måneder gammel kan du bare begynne å trene den til å bruke kjetting.
 • Også noen hunder trenger bare et lite dytt. Det er derfor du bør trene hunden med hunden godbiter eller vanlig mat for å oppmuntre dem og si god jobb!

Advarsler

 • Sørg for at du tar med hunden din registrering papirer (for kennel klubb), dets vaksinasjon papirer, og dens stamtavle papirer.
 • Sørg for at hunden ikke er sterilisert eller kastrert, fordi hvis slik at hunden ikke kan konkurrere. (MERK:.. I enkelte land, som Australia, er det en Kastratklasse Britiske Kennelklubben har også hendelser hunden din kan konkurrere i hvis de er sterilisert eller kastrert)
 • Kvinnelige hunder i varmen kan preform i konformasjon ringen, men ikke i junior handler klasser.
 • Selv om du tror hunden din har det som trengs for å være et mesterskap konformasjon hund, ikke alltid stole på det.