Wkino

Hvordan trailer en hest

Har du behov for å tilhengeren din hest? Her er hvordan!

Trinn

Hvordan trailer en hest. Utfør en trailer sikkerhetskontroll.
Hvordan trailer en hest. Utfør en trailer sikkerhetskontroll.
 1. 1
  Parkere tilhengeren. Det bør være i et flatt område med godt fotfeste for hesten, og med nok plass for deg å enkelt få tilgang til alle dører.
 2. 2
  Utfør en trailer sikkerhetskontroll. Her er et eksempel på en sikkerhetskontroll du kan gjøre: http://www.whmentors.org/saf/trailer.html
 3. 3
  Laste inn alt du trenger. Dette kan inkludere tack, fôr, grooming forsyninger, camping utstyr, etc. Det er en god idé å inkludere reservedeler eller mer enn du tror du trenger i tilfelle du undervurderte eller noe blir ødelagt eller stjålet.
 4. 4
  Bringe sammen noen høyet. De fleste tilhengere har beholdere for høy, det er også en god idé å ta med en høy netto hvis hesten må stå rundt (som ville være tilfelle hvis du kommer til et horse show).
 5. 5
  Halter hesten din. Grimen bør være lær - hvis det er en nødsituasjon, vil det bryte. Sett frakt støvler eller wraps på hestens bein, og vurdere å bruke et ansikt vakt og / eller hodet støtfanger, eller en lett ark hvis det er kaldt.
 6. 6
  Laste hesten i hengeren. Hvis du bruker et side ved side stil tilhengeren lastes hesten i venstre hånd stall av tilhengeren, slik det vil slepe på en sikrere måte hvis den tunge side av tilhengeren er i midten av veien. Hvis du bruker en skrå last trailer laste hesten i front stall; tilhengeren vil generelt balansere bedre. Bare føre ham inn og deretter ut gjennom en sidedør, spør en venn til å hjelpe deg styre hesten inn i hengeren og å observere i tilfelle en ulykke.
 7. 7
  Binde hesten å knytte ringene. Bruk en trailer slips med en quick release snap, koble den til tie ringen på grimen og tie ring på tilhengeren, og fjerne hans bly tau slik at han ikke blir viklet inn i den.
 8. 8
  Lukk bar bak hesten din. Du bør også lukke alle drop down vinduer, bakdørene, sidedører og tack rom dører, dobbelt sjekke at alt er låst fast og vil ikke dukke åpen mens du kjører.
 9. 9
  Åpne lufteventiler på vinduer og dører. Gjør dette som nødvendig for å holde masse luft beveger seg gjennom traileren, som hester satt av mye varme og fuktighet som de pusten. En varm, våt trailer er ikke behagelig eller sunt for hesten!
 10. 10
  Gjøre en siste sjekk. Steder å sjekke inkluderer dører, hjul, og stikk, sørge for at ingenting er galt og ingen verktøy, bly tau, etc. har stått på bakken eller trailer fendere, eller er skjev på tilhengeren.
 11. 11
  Kjør forsiktig! Ta hjørner, akselerere, og stoppe sakte og jevnt - husk at hestene står opp tilbake dit! Ikke kjør for mer enn fire timer uten å stoppe et sted du kan lesse av hestene og gi dem en pause, strekk og noe å drikke, sammen med kontroll for skader og sørge for at ingenting er galt med tilhengeren.
 12. 12
  Parkere igjen. Følg instruksjonene ovenfor, og husk å unngå overflater som fortau som kan være glatt for hester.
 13. 13
  Lesse hesten. Løs ham, re-feste leietauet. Du kan sikkerhetskopiere dem ut, eller hvis du har et lager trailer tillate dem å snu. Knytte dem til tilhengeren eller annet trygt sted, og husk å sjekke dem for skader, ta av sine wraps / støvler, og tilby dem vann (men husk at du må tilby dem små mengder om gangen). Du er klar til å begynne å ri!

Tips

 • Hvis hesten din er ung, uerfaren eller dårlig i lasting, praksis lasting før det er faktisk nødvendig. Ber om at en erfaren hest person hjelpe deg mens du gjør dette.
 • Når binde hesten din, alltid legge en sløyfe av hyssing at mens pause når hesten trekker tilbake på den eller bruke en quick-release klippet.

Advarsler

 • Kjør med forsiktighet, spesielt på svingete eller tynne veier eller når du kjører med kryss vind.
 • Når du bruker en høy netto, bind den høyt opp nok til at hesten ikke vil være i stand til labben på den og fange hans hoven i det. Husk at så høyet er spist, vil det sannsynligvis synke.
 • Alltid ansette sikkerhetstiltak og sunn fornuft når du legger din hest!
 • Alltid holde trailer godt vedlikeholdt!

Ting du trenger

 • Haling lastebil. Pass på at det er god reparasjon!
 • Trailer. Trenger en trailer sikkerhetskontroll, og sørg for at den er kompatibel med trekkvognen.
 • Velsittende skinn grime.
 • Bly tau.
 • Trailer tie. (Valgfritt)
 • Hay.
 • Bandasjeunderlag / støvler.
 • Lys ark og / eller hodet beskytter. (Valgfritt)