Wkino

Hvordan grime en ustyrlig hest

Noen hester frykter å bli haltered! Selv haltering en slik hest kan virke umulig, med litt tålmodighet og forståelse, kan det gjøres.

Trinn

Hvordan grime en ustyrlig hest. Få hesten din på et trygt arbeidsmiljø, er en runde pennen foretrekke, men ikke nødvendig.
Hvordan grime en ustyrlig hest. Få hesten din på et trygt arbeidsmiljø, er en runde pennen foretrekke, men ikke nødvendig.
 1. 1
  Få hesten din på et trygt arbeidsmiljø, er en runde pennen foretrekke, men ikke nødvendig. En innhegningen stor nok til å flytte hesten rundt i med deg på trygg avstand er stor.
 2. 2
  Spør hesten til å gå av, avhengig av hesten. Tre ganger i en retning, deretter 3 i den andre retningen. Se din hest, han `ll fortelle deg når han ønsker å komme inn ved: å holde et øre på deg, tipper hodet på innsiden av sirkelen, slippe hodet, slikker leppene. Når du ser et tegn på at han er klar, be ham om å stoppe. Gå opp til ham på skulderen bare, så dette er din sikkerhet område. Gni ham over hele kroppen hans, begynne å bevege seg opp til øret området. Trekke seg tilbake, gjenta.
 3. 3
  Når hesten beveger seg bort fra deg uten at du sender ham endre sin retning, og sende ham ut, gjenta det første skrittet. Gjør dette så mye som nødvendig. Etter hvert vil hesten ønsker å hvile med deg, når du kan gni ham over med hendene, (gnir ørene, meningsmåling, lugg, etc) med ham i komfort.
 4. 4
  Snakk med hesten din i en rolig stemme. Gni, aldri klapp (kvinner og hester liker å bli gnidd, menn og hunder, klapp deg) dem på hodet, forsiktig stryke manken eller nakke.
 5. 5
  Sørg for at du kan berøre hesten over med hesten gjenværende trygg. Hvis det er noen flekker på hest (spesielt hodet) at det gjenstander til deg berøre, bruk en tilnærming og retrett metoden. Bruk en rytmisk rubbing bevegelse. Når du har nådd punktet der hesten trekker seg unna eller objekter, trekke seg tilbake til et sted hvor han godtar og deretter tilnærming stedet igjen. Gjenta dette til hesten godtar touch og deretter slutte å gi hesten en utgivelse (dette er belønningen). Sørg for at alle de ømfintlig flekker er eliminert etter tilnærming og retrett.
 6. 6
  Gjenta denne prosessen med grime, spesielt rundt hodet. Tilnærming og retrett samtidig som vi respekterer hans innvendinger og deretter jobbe forbi dem. Husk å løsne den andre hesten gjør en endring og aksepterer grimen touch. Dette er veldig viktig.
 7. 7
  Begynne å spørre hesten å slippe hodet ved å bruke litt press til avstemningen. Hvis hesten løfter hodet til det punktet at du ikke kan komme til avstemning området, vil noe sted du kan komme i nakken være stedet å begynne. Så snart du får den minste gi slipp, gni og ros. (Dette kan ta litt tid, men vel verdt innsatsen.) Nå som hesten synker hodet, begynner å spørre ham om å bøye nakken mot deg. Gjør dette ved å plassere venstre hånd over toppen av nesen hans, til den andre siden av ansiktet / sjekk området, bringe inn mot kroppen. Husk å løsne på den minste forsøk på hester delen. Denne posisjonen er det tryggeste stedet å halter, begynner å gni grimen over ansiktet, retrett. Gjør dette til hesten er komfortabel.
 8. 8
  Sette grime på nesen bare, trekke seg tilbake, gjør dette før hesten er komfortabel.
 9. 9
  Trekke opp til øret området, over målingen, retrett, gjenta til hesten er komfortabel.
 10. 10
  Tie grime på, ta den av, gjenta flere ganger før hesten er komfortabel med det. Nå kan du halter hesten din.
 11. 11
  Vis hesten ledelsen-tau. Hekt den mens stryke pannen langsomt. Tillate litt slakk i den innledende tau som du prøver å lede hesten. (Om 18-24 inches, don `t choke opp på dem, gjør dette dem klaustrofobisk, og setter deg i fare.) Hvis de prøver å trave eller bolt, steg til siden og dra sidelengs. Det vil velte sin balanse, og gjøre det vanskelig for dem å rømme.

Tips

 • Ørene kan være den vanskeligste området.
 • Tilbring tid! Don `t tror du` ll få alt på én dag. Du kan, men det kommer an på hestens evne til å lære. En uke (minst) av arbeidet med dette vil sikre at hesten kommer til å være grime brøt for det lange løp, og lett å ta i pennen.

Advarsler

 • Stopp på en god tone!
 • Stoppe på en dårlig notat forsterker så ille notat.
 • Aldri stå rett foran hesten.
 • Bo i en 45 graders vinkel i forhold til hester skulderen, er dette den sikreste punktet.
 • Don `t mister besinnelsen, you` ll miste hva du har oppnådd.
 • Når hesten blir spent eller redd, aldri: box den inn, bind den opp, eller kjefte på den.

Ting du trenger

 • din uregjerlig hest
 • en grime
 • tid, omtrent 10 til 20 minutter per dag