Wkino

Hvordan lage en haynet

Hester kan være svært dyrt, så det er en god idé å spare penger der du kan. Å lage din egen høy netto du kan bruke kan bruke hvilken som helst egnet streng (ikke naturlige fibre, plast eller nylon er bra), men øste hyssing anbefales fordi det er gratis! Målingene gitt her kan endres for å gjøre og større eller mindre netto, eller en med større eller mindre hull.

Trinn

Hvordan lage en haynet. Knyt endene av 10 lengder (eller mer for et større nett, men gjør det et like antall) av 7 fot strengen sammen.
Hvordan lage en haynet. Knyt endene av 10 lengder (eller mer for et større nett, men gjør det et like antall) av 7 fot strengen sammen.
 1. 1
  Knyt endene av 10 lengder (eller mer for et større nett, men gjør det et like antall) av 7 fot strengen sammen. Gjør knuten så stramt som mulig.
 2. 2
  Du bør spørre noen til å holde nettet opp av knute eller pin den opp eller du får veldig forvirret og strengen vil bli veldig flokete.
 3. 3
  Fordel strengene i par (binders er nyttige for å holde dem sammen). Mål 4 inches ned (eller mindre for en mindre-hullet netto) og merk med en filt-tip og knyt en knute i hvert par.
 4. 4
  Den andre raden! Vi tar sikte på en diamant mønster. Marker fem inches ned. Ta to par ved siden av hverandre og ta en streng fra hvert par og klippet sammen. Gjør det samme for de andre parene så hvert par holder hender med to par på hver side av den. Spre nettet og du bør være i stand til å se en diamant form. Hvis noen streng er krysser plassen inne på nettet ment for høyet så du har klippet snor sammen som ikke er ved siden av den. Starte på nytt. Knyte knuter der du har merket dem.
 5. 5
  Fortsett denne for hver rad. Husk å sjekke nettet før du knyte knuter.
 6. 6
  Når du kommer til siste rad må du ha 2-4 inches av strengen igjen etter at du sist mark. I stedet for å knytte en standard knute, knytte en quick-release knot (det samme som når du binde opp hesten din) vil du da ha en loop. For å sikre dette ved å knytte en dobbel knute med de løse endene. Trim endene hvis du trenger til og brenne endene til å stoppe dem slitasje. (Ikke glem den store knuten nederst på nettet.)
 7. 7
  Tråden en snor gjennom løkkene. (Dette kan også gjøres fra øste hyssing ved plaiting tre stykker sammen)

Advarsler

 • Hester kan kvele på øste hyssing hvis de svelge den, så sørg for å knytte knuter veldig stramt. Du kan (veldig nøye) smelte knutene sammen for å hindre dette. Bruk en vanlig lighter, og har vann på hånden!
 • Hestenes bein kan bli fanget i en haynet når den ikke brukes riktig. Alltid henge dem. Men sørg for at du henger den i riktig høyde, for lavt, og hesten kan bli viklet inn, for høy og frø eller forvillede biter kan falle i hans øyne. En god tommelfingerregel er hestens øyehøyde.