Wkino

Hvordan holde en hest fra cribbing

Cribbing er en alvorlig avhengighet som rammer mange hester. Hesten vil slikke eller tygge alle tre struktur, deretter inhalerer dypt, aktivere narkotika-lignende hormoner. Ikke bare ødelegger dette din låve, men hesten din kan faktisk sprekke magen hvis han puster inn for mye for fort.

Trinn

Hvordan holde en hest fra cribbing. Prøv en cribbing krage.
Hvordan holde en hest fra cribbing. Prøv en cribbing krage.
 1. 1
  Hindre kjedsomhet. Cribbing er ofte forbundet med kjedsomhet, så vurdere å slå hesten ut mer med noen andre lekne hester. Eller, gjøre sin stall mer interessant med noen stall leker (Jolly Ball og Lik-det er noen gode merker, se "hva du trenger"-delen) eller konstant tilgang til fôrkvalitet. Men hvis hesten har blitt cribbing for en stund, kan han foretrekker å crib enn å spille eller spise.
 2. 2
  Prøv en cribbing krage. Disse kan kjøpes hos din lokale tack butikken, og er festet tett rundt hestens øvre nakke. De hindrer hesten puste i svært dypt, slik at han ikke lenger kan få den effekten han søker når han Cribs. Når han finner at det er ingen måte å få høy, vil han slutte å tygge. Men han vil aldri bli kurert, så han har å bære dette halsbåndet når han er i stallen eller slått ut (hvis han Cribs under turn-out). Sørg for å fjerne kragen han er trener, selv om, eller han kunne potensielt kveles.
 3. 3
  Bruk en anti-cribbing fôrtilskudd. Disse er ganske enkel: bare øse riktig mengde på hans fôr en gang eller to ganger om dagen. Du kan fortsatt ønsker å bruke disse i forbindelse med en annen metode, men å garantere suksess.
 4. 4
  Prøv å gjøre det umulig for hesten å crib ved å binde stive børster (pensel side opp) på hestens vanlige cribbing områder. De kan ikke crib på noe som ikke er solid, og busten vil gi dem en liten påminnelse rote når de prøver å crib uansett. Du kan også prøve å male anti-tygge behandling på cribbed flater, eller fôr overflater med metall, som noen hester synes metallet ubehagelig å bite.
 5. 5
  Som fôring grovfôr ad lib er ikke alltid mulig, prøve å sette deres høyet inn i en høy netto med veldig små hull for å holde dem tygge lenger. På grunn av måten de har utviklet seg, hester har et psykologisk behov for å tygge nesten hele tiden, men de bør ikke tygge på noe som ikke er spiselig.
 6. 6
  Et annet alternativ er å sette en munnkurv på hesten mens i stall (unntatt ved måltider), som vil gjøre det praktisk talt umulig for hesten å fange objekter crib på.
 7. 7
  Hvis hesten din er på slutten stall i midtgangen, prøver å flytte ham / henne til en travlere plass i stallen for å unngå kjedsomhet. Men ikke prøv dette med alt, som hvor deres stall er kanskje ikke problemet.

Tips

 • Ikke prøv å fysisk straffe hesten for cribbing. Som det er en avhengighet, roping på ham eller treffer ham vil ha liten eller ingen effekt på hans oppførsel. Det er mye som å fortelle en person til å slutte å røyke, og venter dem til å bare stoppe for alltid.

Advarsler

 • Siden cribbing er en avhengighet, hvis du prøver å stoppe hesten fra å gjøre det for fort, kunne hans helse og / eller temperament endre, og ikke nødvendigvis til det bedre.
 • Det er viktig å behandle årsaken til atferd snarere enn bare å hindre det som dette kan føre til mer psykiske plager til hesten.
 • Cribbing kan og sannsynligvis vil føre til kolikk, så prøv og stoppe det tidlig!

Ting du trenger

 • Stall leker
 • Krybbebiterreim
 • Anti-cribbing fôrtilskudd
 • Anti-tygge treprodukter
 • Munnkurv
 • Cribbing stropp