Wkino

Hvordan reise med en katt

Tenker på å dra på ferie eller en biltur, men kan ikke la katten bak? Finne noen måter å gjøre turen lettere på alle involverte.

Trinn

Hvordan reise med en katt. Hvis katten din er utsatt for reisesyke, kjøpe reisesyke piller for katter.
Hvordan reise med en katt. Hvis katten din er utsatt for reisesyke, kjøpe reisesyke piller for katter.
 1. 1
  Hvis katten din er utsatt for reisesyke, kjøpe reisesyke piller for katter.
 2. 2
  Begynn med å ta korte bilturer flere uker før turen hvis katten din er en uerfaren reisende. Det vil bidra til å berolige katten din at ikke alle bilturer ende opp hos veterinæren kontor eller noe annet like fryktelig sted.
 3. 3
  Gi katten din Bach blomst essensen "Rescue Remedy" for å hjelpe det med frykt og stress med reise eller en frykt for nye steder. Gi noen få dråper i vann hans hver dag og en dråpe i munnen før du drar ut hver dag hvis han er synlig fortvilet. Du kan teste sin effektivitet ved å gi en oral dose og deretter ta en kort biltur 30 minutter senere. Dette bør være din foretrukne behandling som sedativa bare bremse en katt mens blomsten essensen vil hjelpe dem å holde seg rolig og trygg.
 4. 4
  Spray innsiden av transportør og bil med Feliway 20 minutter før du er klar til å gå. Dette etterligner feromoner som katter forlate når de er avslappet og komfortabel i deres territorium. Det bør berolige katten din på turen.
 5. 5
  Plassere katten i carrier med sele på. Sjansene er det vil ikke ønsker eller trenger å bruke søppel boksen før du stopper for natten, så du trenger ikke bekymre deg for det. Gir vann er ikke en dårlig idé, selv gi mat kan bringe på bilen sykdom.
 6. 6
  La katten din til å strekke bena. Katten din vil ikke ønsker å gå hele dagen i carrier sin. Det er der selen og line kommer inn Smekk bånd på og la katten din til å komme ut i bilen for tjue eller så minutter (eller i resten området, hvis det ikke er for travel og stressende for katten din). Tilbyr en sjanse i valpekassa er ikke en dårlig idé, heller, men ikke bli overrasket om katten snur nesen opp på ideen.
 7. 7
  Spray uansett hvor du bor med Feliway (eller bruke Feliway diffuser) før du setter katten i rommet. Hvis du går ut, sette katten i sin transportør og 'Ikke forstyrr' skilt på døren din, i tilfelle piken skal komme med. Hvis du kommer til å være ute for dagen, satte katten på badet med sine ting og lukket døren (hvis mulig). Deretter la et notat på døren sier katten din er i der og vær forsiktig med å la det ut.
 8. 8
  Gjenta trinnene til du når ditt reisemål (eller stoppe hvis du allerede har!)

Tips

 • Spilletid med deg vil virkelig bidra til å kutte ned stress (for dere begge, men det er mest viktig for katten din). Prøv å spille med katten din før du går til sengs, om morgenen før du drar, og når du ellers får en sjanse, hvis du er i et hotellrom.
 • Prøv beroligende hjemme noen dager før turen. Observere atferden, og hvis det er noen negative resultater du har fortsatt tid til å ringe dyrlegen og justere doser eller prøve en annen medisin. Akkurat som mennesker ulike stoffene har ulike effekter. Sjansene er hvis kjæledyret reagerer med irritabilitet eller noe annet negativ dyrlegen vil vite en alternativ behandling for å prøve.
 • Sørg for at veterinæren gir deg nok medisiner for varigheten av din reise (til og fra) og be om en ekstra pille eller to for å prøve hjemme før du legger ut.
 • De fleste beroligende midler vil ikke slå katten ut kaldt og bør bare ta kanten av. Hvis stoffet er også sederende eller ikke sederende nok du bør la dyrlegen vite før du reiser. Katten bør være oppmerksomme på sine omgivelser, selv når du er på beroligende.
 • Sørg for å teste katten din reaksjon på Feliway før sprøyting det i karrieren. A * lite mindretall * av katter tolke det som en annen kattens markeringer og kan ha en negativ eller aggressiv reaksjon.
 • Ikke glem skrape innlegget eller papp scratch pad! Folk har en tendens til, og det kan føre til at katten til å ty til skrape på uønskede overflater - for eksempel på hotellrommene gardiner eller gardiner. Katter trenger å klø - ikke bare er det instinktive, men det også tillater dem å få en god strekk og bruke muskler de ikke ville vanligvis bruker.
 • Rescue Remedy bør være nok til å holde deg katt rolig, men hvis din er fortsatt vanskelig å håndtere snakke med veterinæren din om en beroligende eller ekstra urte behandling. Snakk med en * kunnskapsrik * veterinær før du prøver noen urt som de gjør forskjellige ting i forskjellige arter. (EG Hva som fungerer for deg og hunden din kan være skadelig for katten.)
 • Prøv ikke å sette A / C eller radio på for høy. Det kan skremme katten din.
 • De fleste beroligende midler er foreskrevet basert på vekten og helsen til katten din. Hvis du tar mer enn en katt bør du ha hver katt evaluert slik en presis dose kan bestemmes for hvert dyr.
 • Vær oppmerksom på at flyselskapene ikke vil godta en bedøvet dyret fordi det er vanskeligere å vite om de har andre helseproblemer, inkludert heteslag. Hvis du gjør en lang kjøretur til flyplassen med katten din ikke gi den en beroligende som han ikke vil være i stand til å fly. Rescue Remedy er et akseptabelt beroligende alternativ som dyret fortsatt helt våken.
 • Mens på medisiner rettssaken sette katten i carrier og ta det for en stasjon. Denne måten vil du vite hva atferd å forvente mens du reiser med en medisinert katt.
 • Eksperimentere med hvilken musikk du spiller. Lett klassisk, country og "oldies" er kjent for å ha en beroligende effekt på dyr. Musikk som er høyt, harde, eller med en sterk beat eller å ha høy pitched lyder som for eksempel hard rock eller Vivaldis "Fire årstider" vil agitere katten din.

Advarsler

 • La aldri en katt ubegrenset tilgang til bilen når du kjører. Selv de minste ting kan skremme en katt, og det siste du trenger er en katt gjemmer seg i baksetet på bilen din, under setet der du ikke kan nå det, eller styrtende under føttene til pedalene. Hvis du kjører med passasjerer og katten din liker å se ut av vinduet, sette sele og bånd på og la katten til å sitte på den måten kan ikke være en dårlig idé. Vær forsiktig katten din ikke blir opphisset om det, imidlertid.
 • Sørg for at katten din har på seg halsbånd og ID-koder til alle tider! Du vet aldri om katten din vil liksom røyskatt sin vei unna. En mikrobrikke med oppdatert informasjon på posten med chip selskapet er en never-løs ID-taggen. En redningsmann må ha en veterinær eller ly skanne det å få nummeret, men det vil ikke gå seg vill!
 • La aldri katten din i bilen alene, selv med vinduene sprakk. Det kan ta mindre enn tjue minutter for kjæledyret å bli overopphetet og dø når etterlatt i en bil.
 • Tranquilizing katter kan ha motsatt effekt på dem enn beregnet, og bør bare brukes som en absolutt siste utvei. Det finnes rapporter om katter blitt svært aggressive når tranquilized, og hvis katten din er virkelig så ille for en reisende, kan det være bedre å bare gå ombord det eller har en pet-sitter titt inn på det mens du er borte.

Ting du trenger

 • Litterbox
 • Mat og vann retter
 • Katteburet
 • Skrape innlegget eller pad
 • Ekstra mat
 • Vann
 • Katt leker, string
 • Cat sele og bånd
 • Cat krage med ID-tags
 • Feliway
 • Enzym basert renere i tilfelle katten din har en ulykke i bilen eller hotell.
 • Rescue Remedy spray