Wkino

Hvordan å flytte med en katt

Hus-flytting kan være stressende, både for deg og katten din. Så, må du gjøre det så stress-gratis for deg og katten din som du kan.

Trinn

Hvordan å flytte med en katt. Begrense katten din i et rom mens du får alt sortert ut, for eksempel, pakking, møbler flytting, etc.
Hvordan å flytte med en katt. Begrense katten din i et rom mens du får alt sortert ut, for eksempel, pakking, møbler flytting, etc.
 1. 1
  Begrense katten din i et rom mens du får alt sortert ut, for eksempel, pakking, møbler flytting, etc. Dette vil roe katten ned litt og vil spare tid på å prøve å finne katten din. Hvis du kan, få noen andre til å sitte i rommet med katten din.
 2. 2
  Når du kjører til det nye huset, holde katten rolig ved å ta et kjent teppe eller slik-aktig. Alltid sørge for mat og vann. Holde katten rolig ved å snakke i en beroligende stemme. Aldri sette katten i flyttebil, tilhengeren, eller boot / trunk. Også, mens du kjører i bilen med katten din, sørg for at den ikke kjører amok! Sett den i en myk, behagelig og tørr kasse med mat, vann, og noen håndklær. Trekk et håndkle over toppen av kassen slik at katten føler seg sikrere. Katten din kan ha et par ulykker, så ta ekstra håndklær til å endre på med den gamle.
 3. 3
  Når du er i det nye huset, igjen begrense din katt i rommet han / hun skal sove i. Ikke legg katten din i garasjen, så vil han / hun trenger å være sammen med folk i de tre første månedene. Ikke utsett katten til for mange ukjente situasjoner til enhver tid. Igjen, hvis du kan finne noen å sitte med katten din, gjør du det.
 4. 4
  Etter to eller tre dager i det nye huset, la katten utforske rom, en om gangen, sinn, ellers katten din vil bli overveldet, og kan prøve å løpe unna.
 5. 5
  Hvis katten din liker å gå utenfor, la ham / henne gjøre det etter to / tre uker i det nye huset. Prøve og passe ham med en clip-on krage og / eller microchip. Tilbringe tid utendørs med katten din, noe som gjør betryggende samtale. Plasser boller og favoritt mat rundt.
 6. 6
  Det kan også være nyttig å prøve en tid-testet triks for å plassere smør på kattepoter. Å være kresen, katter føler seg tvunget til å slikke alt smøret av, mens de er forankret til stedet. Hvis du gjør dette, tenke på å plassere katten på forsiden eller baksiden dørstokken. Som de slikke, de tar i luktene, atmosfære og generelle følelsen av deres nye nabolag.

Tips

 • Legg et håndkle over katteburet i bilen. Den påfølgende varme og mørke vil roe katten til det punktet de sovner.
 • Hvis du har å gjøre hotellopphold med katten din mens flytting, sørg for å holde katten godt begrenset. Først må du ha en anstendig transportør som katten kan bruke som en sikkerhetssone og gå tilbake til når han / hun føler seg truet. Dernest, ikke glem å holde dørene lukket - du ønsker ikke pus rømmer på et hotell kompleks eller utenlandske området! Hold katten på badet hvis det er folk som kommer og går, spesielt med familiemedlemmer i alle aldre rundt.
 • Det er noen ganger nyttig, hvis katten sover på sengen, å ikke vaske sengen når du flytter og deretter gjøre sengen for de første par netter med den gamle "skitne" bedding. Så puss vil vite at hun er virkelig "hjemme", og vil slå seg ned enda raskere.
 • På samme måte kan det vel være nyttig å ikke rense søppel boksene helt ut, men å legge igjen en rest lukt som katten vil kjenne som sin egen. Dette har effekten av å bosette dem ned ganske mye. Ikke glem å vise dem hvor de nye boksen steder er!
 • For lengre turer, eller svært skremte katter, kan det være lurt å ta kontakt med veterinær i god tid for å få anti-angst meds for katten din, lurer Disse fungerer å avlaste reise stress. Noen katter sove gjennom hele turer med medisinering. Trykker på en av de små pillene dypt inn i en myk fishy godbit, og katten din vil sannsynligvis spise den rett opp uten motstand.
 • Kjøp rikelig med tørket matforsyninger i forkant av flytting og sørge for at denne maten er holdt godt og virkelig atskilt fra elementer som blir pakket (holde med ditt personlige utstyr som du tar i bilen). På denne måten vil du ikke bli fanget kort når du flytter inn i nytt hus ved midnatt når ingen butikk for miles er åpen!
 • Hvis det er mulig sørge for å holde katten på en kennel for et par dager mens alle de faktiske bevegelse som skjer. Det kan være mye mindre traumatisk for katten å tilbringe et par dager unna, og ankommer sitt nye hjem med alle "sine" folk og sånt allerede på plass... uten ståhei for flytting dag.
 • Hvis du må flytte katten din med fly (se Hvordan transportere katter med fly ), ringe flyselskapet på forhånd for å sjekke carrier krav, sammen med å sjekke om de leverer ett eller hvor du skal få den fra. Også spørre om hvem som er ansvarlig for å levere mat / vann. Husk å ta med noe kjent som en favoritt teppe i carrier for reisen. Sørg for at katten samles umiddelbart i den andre enden, fortrinnsvis ved noen kjent med katten.

Advarsler

 • Være forberedt på høyt jammer på biltur - de fleste katter finne bilen reise ekstremt forvirrende og rart, og vil vocalize høyt. Dette kan være veldig distraherende for føreren og plagsom for alle parter med mindre alle er forberedt for denne støyen.
 • Aldri plassere katten i en sekk, bag eller annen bæring element som ikke har noen utsikt-hull. Katter må ha noen følelse av sine omgivelser og ikke ha dette rett og slett skremmer dem og gjør dem farlige å håndtere, enn si det faktum at de aldri vil tilgi deg. Katten din trenger å komme opp og tillitsfulle. Også hullene gi luft å komme inn i transportør. Hvis ingen luften blir, vil katten din sannsynligvis kveles og dø.
 • Kontroller at alle cubbies, crawlspaces, eller noen liten plass stor nok for katten din til å passe gjennom er blokkert. Flytting er veldig skremmende for katter, og de vil prøve å finne en "safe spot" for å skjule.
 • Alltid administrere reseptbelagte medisiner i henhold til brev av dine Veterinær instruksjoner. Det kan ta lang tid før pus å roe ned etter medisinering henne, men ikke øke dosen uten eksplisitt tillatelse fra veterinæren, eller annet du kan overdose din stakkars katten, og det kan bli et alvorlig problem for dere begge.