Wkino

Hvordan å transportere katter med fly

Transportere et dyr kan være stressende for både katten og eieren. Riktig videre planlegging vil minimere dette for alle involverte. Noen flyselskaper tillater husdyr å reise i kabinen med deg, så sjekk rundt.

Trinn

Hvordan å transportere katter med fly. Forskning internasjonale krav på minst tre måneder før avreise.
Hvordan å transportere katter med fly. Forskning internasjonale krav på minst tre måneder før avreise.
 1. 1
  Forskning internasjonale krav på minst tre måneder før avreise. Mange land krever dyr å bli vaksinert to måneder før avreise. Hvis du flytter ditt kjæledyr internasjonalt, må du ha en identifikasjon chip implantert.
 2. 2
  Undersøke container krav til hvilken flyselskapet du velger. Vanligvis vil du være tryggest å kjøpe en låsbar hardt ensidig plastboks med hull på alle fire sider. Det må også være stor nok for ditt kjæledyr til å være i stand til å stå opp og slå. I-hytte-operatører skal få plass under setet, og kan telle som en del av din bære på grensen.
 3. 3
  Få dyret containere godt før flyet dato. Dette gir katten tid å akklimatisere til beholderen. En måte å påskynde akklimatiseringsperiode er å mate katten inne i bur eller kurv. Også velge en container stor nok til å holde et lite søppel boksen under transporten. En in-hytte carrier vil bli mindre, så bør alltid være foret med et absorberende og vanntett pad. Engangsbleier er en god erstatning
 4. 4
  Fest lett synlig kontaktinformasjon til beholderen en sikker måte, slik at det ikke vil bli utilsiktet trukket ut. Du kan også få din katt mikrochippet. På den måten har du en annen identifikasjon betyr at hvis din kattens halsbånd eller sele blir trukket av.
 5. 5
  Sørg for at kjæledyret ditt har passert sin helse inspeksjon innen en måned før avreise. Noen land krever at kjæledyret besøke en nasjonal regjering inspeksjon sentrum også. Du må finne ut av dette for det spesifikke landet du kommer til eller kommer fra.
 6. 6
  Sjekk med lokale TSA veileder å fullt ut forstå sikkerhet screening prosedyrer på din avreiseflyplass, og ved andre flyplasser du har tenkt å besøke. Være forberedt på å fjerne dyret fra beholderen i løpet av screening.
 7. 7
  Sjekk for å se hva dine flyselskaper regelverket vedrørende frakt kjæledyr. Du må kanskje endre flyselskaper for å finne en som passer for kjæledyr. Være forberedt på dette.
 8. 8
  Bekrefte med flyselskapet 48 timer før avreise at du skal bringe dyr.
 9. 9
  Redusere kattens mat til omtrent halvparten av vanlig dagen før transport. Imidlertid sikre at den har en tilstrekkelig vannforsyning under hele transporten.
 10. 10
  Ankommer flyplassen 3:57 timer tidlig i tilfelle det er noen siste liten problemer.
 11. 11
  Innse at de fleste flyselskaper tar betalt for å transportere kjæledyr, og kostnaden er vanligvis identisk med kostnaden for en ekstra koffert. Prøv å enten betale dette på forhånd, eller være forberedt på å betale den dagen flyreisen.
 12. 12
  Dekke feline beholder med en lett teppe. Noe å roe katten fra severdigheter og lyder og slikt, men som gjør at luften kan komme til katten.

Tips

 • Sjekk med lokale katteoppdrettere som vanligvis viser katter på showet kretsen. Oppdrettere bør vite de beste flyselskapene å bruke for flygende katt.
 • Hvis mulig, kjøp på forhånd noen disponibel bleie-lignende pads som er laget spesielt for kjæledyr bærere å fange urin og holder vesken gulvflaten tørr (vanligvis tilgjengelig på nettet). Ta ekstra pads for retur flyreiser, eller å inkludere i carry-on for å oppdatere pet carrier under en layover på en lang dag med flytrafikken.
 • En leiekontrakten og sele er et must! Når du passerer sjekkpunkter du vil ofte ha behov for å fjerne dyret, så har sele på, og ledelsen er klar i løpet av sjekken i prosessen. Hjelp kjæledyret ditt få bruk for selen ved å starte flere uker før tiden. Pass på at selen har koder.
 • Inkludere flere av kattens favoritt leker i transport container - svært få katter vil si nei til kattemynte. Kattemynte kan også bidra til å roe katten for in-flight stress.
 • Alltid sikre en navnelapp (dyrets navn) og din kontaktinfo på kjæledyr carrier.

Advarsler

 • Selv den roligste kjæledyr kan bli skremt av merkelige severdigheter lukter og lyder - så holde dyr innestengt eller i bånd hele tiden. Du ønsker ikke å jage et skremt dyr rundt en merkelig flyplassen i midten av en by langt unna. En unse av forebygging er bedre enn en halvkilo kur.
 • Ikke sedate katten din. Den reduserte lufttrykket i flyet vil foredle effekten av legemidler på katten din. Dette kan skade eller drepe katten.
 • Bruk en sele, ikke en krage mens du bruker et bånd. Katten din kan lett skli ut av halsbåndet, og de fleste krage er laget for å bryte når "karret til seg" mot noe. En sele vil hindre katten din fra å komme bort eller bli skadet.