Wkino

Hvordan å holde en katt fra å kjøre bort når det flyttes

Flytte til et nytt hus kan være stressende for katten din. Her er hvordan å holde ham fra å kjøre bort før, under og etter du flytter.

Trinn

Hvordan å holde en katt fra å kjøre bort når det flyttes. Før du flytter, sørge for at katten er i en operatør der han ikke kan unnslippe.
Hvordan å holde en katt fra å kjøre bort når det flyttes. Før du flytter, sørge for at katten er i en operatør der han ikke kan unnslippe.
 1. 1
  Før du flytter, sørge for at katten er i en operatør der han ikke kan unnslippe. Ikke la dem ut før du har nådd ditt mål, (hvis du reiser lange avstander, vent til du har nådd ditt Motel / Hotel) før du lar katten ut eller la kattene vandre rundt et lukket område.
 2. 2
  Når du når ditt nye hjem, sette opp et stille rom vekk fra alt som kan understreke din katt som hunder og andre kjæledyr. Plassere katten i rommet med mat, vann, litterbox, leker og en katt seng eller en komfortabel håndkle eller teppe. La dem være alene mens du tar alle møbler og bokser inn og pakke ut.
 3. 3
  Når huset er noe avgjort, la katten din til å utforske i sine nye hjem. La katten bli vant med å sniffe den nye delen av huset.
 4. 4
  Ikke la katten utendørs uten tilsyn i noen uker eller de kan prøve å gå tilbake til den siste huset. Når tiden kommer for å gå ut, ta litt av kattens sengetøy eller kull og spre den rundt utenfor, i nærheten av hagen, rundt bakgården, bare sørg for at du setter den ut der. Hvis katten eller kattene gå seg vill, vil de lukte søppel og vet at det er deres. Andre katter vil vite dette er deres torv også.
 5. 5
  Når han eller hun er klar til å gå ut, kan du enten plassere dem på en katt bånd og sele eller gå med dem til området der du stenket sitt kull og la dem lukte det, slik at de vet at huset er deres nye hjem. Også sørge for at katten holder seg i huset i minst en uke slik at det kan bli behagelig.
 6. 6
  Etter minst en uke, bør katten din skal bli vant til farten. Likevel sørge for å holde et øye med dem selv.

Tips

 • Katter er aktive om natten! Husk at hvis du vurderer å låse katten-klaff på natten
 • Katten din bør ha en krage med kontaktinformasjon på den.
 • En innekatt er tryggere, spesielt hvis du bor i et travelt område med mye trafikk
 • Declawed katter bør holdes innendørs bare! De kan ikke klatre eller forsvare seg uten sine klør.
 • Cream Cheese fungerer også stedet for smør.
 • En gammel koner tale som synes å fungere er når du vil ha en katt å vite at det er i sitt nye hjem og at det er trygt, er å sette litt smør på en av deres poter. De vil slikke det av og være mer avgjort og vasker seg selv.
 • Bygge eller kjøpe et utendørs katt kabinett, slik at katten ikke kan løpe unna.
 • Ikke bli fustrated på katten hvis ikke gjør det den sier.
 • Sett smør på kattepoter rett før du lar det gå ut for første gang. Det vil plukke opp jord fra rundt ditt nye hjem og svelges det som det er rengjøring selv. Dette kan bidra til å prege det nye stedet som hjemme.

Advarsler

 • Også være klar over risikoen og farene i ditt område: travle veier, coyoter, ulv, naboens hund osv.
 • Vær oppmerksom på nabo katter og Strays som kan ha rabies eller andre sykdommer. Sørg for at kattene er oppdatert på alle skudd, spesielt FIV.