Wkino

Hvordan forstå din kattene atferd

Katter har fått en dårlig rap i flere tiår. "De har aldri gjøre gode kjæledyr fordi de er så selvstendige," sier noen. Andre hevder, "En katt vil aldri bli knyttet til deg som en hund vilje." Tull.

Trinn

Hvordan forstå din kattene atferd. Forstå at en katt kan være like kjærlig, avhengige, og knyttet til deg som du vil.
Hvordan forstå din kattene atferd. Forstå at en katt kan være like kjærlig, avhengige, og knyttet til deg som du vil.
 1. 1
  Forstå at en katt kan være like kjærlig, avhengige, og knyttet til deg som du vil. Katter er hengiven og lydhør. Hver kattens atferd er et resultat av hvordan han blir behandlet. Hvis du ignorerer katten din, han vil ignorere deg. Hvis du snakker, kjæledyr, og leke med ham ofte, vil han være knyttet til deg.
  • For å få din oppmerksomhet, vil kattene ofte prøver å få din oppmerksomhet enten ved å sitte tett, brusing opp mot deg ben eller Meowing. Noen katter vil selv bat sine øyelokkene, forteller deg at de er slik at du i deres domene. Så gå videre og mase dem!
  • Prøve å gi katten din fulle oppmerksomhet minst 15-30 minutter hver dag. Dette vil resultere i en lykkelig katt, som er mer sannsynlig å binde seg til deg.
 2. 2
  Vet at katter kan ta vare på seg selv når det er nødvendig. De trenger ikke samme type omsorg som hunder. Men katter også dyrt elsker kameratskap.
 3. 3
  Innse at de fleste katteeiere synes om sine katter som nære følgesvenner eller som medlemmer av familien. Folk snakker til sine katter, sove med kattene sine, og feire med sine katter på helligdager. Katter hilse sine eiere på døren, følger dem om, og komme når de kalles. De kjærlig gni mot og 'padle' (dette stammer fra kattene instict å mate fra sin mor, stimulere melk flyt ved padling. Katten skal aldri bli stoppet fra å gjøre dette på en dårlig varmebehandlet måte, så vil det føles vondt!) på folk når de er innhold.
 4. 4
  Innse at hvis katten ikke synes så vennlige som du ønsker da begynne å betale mer oppmerksomhet til pus. Gi ham navnet når du kommer inn døren, og når du mate ham. Få noen leker og leke med ham.
 5. 5
  Forstå hvorfor katten urinerer på sengen eller godstolen når du er borte i flere dager. Selv om du kanskje tror katten din gjorde det ut av tross, er det mer sannsynlig at han følte separasjonsangst. Katten ble tiltrukket til et sted hvor din duft var sterkest.
  • Komme inn dine planter og ellers gjøre et rot mens du er borte kan være kattens måte å lindre kjedsomhet. Det kunne også være en annen måte å lindre angst separasjon.
  • Den beste måten å håndtere de to tidligere problemer er å "cat-proof" huset ditt før du reiser. Lukke døren soverom og dekke planters med folie eller plastfolie for å holde ham ute av skitt. La massevis av leker ute. Spør katten sitter å spille med ham mens du er borte.
  • Katter føler sjalusi så hvis du har fått en ny kattunge og eldre katt plutselig begynner å oppføre seg dårlig innse at han er sjalu. Katter blir stresset når noen endring i rutinen oppstår. Det er mer sannsynlig at katten spise, leke og sove tidsplaner er endret. Du kan vise en annen holdning til katten din nå enn du gjorde før. Den beste kur for "sjalusi" er å gå tilbake til en konsistent plan så snart som mulig. Sett av tid hver dag til å leke med katten din. Selv om du har mindre tid tilgjengelig, vil katten din setter pris på en jevnlig spilletid.
  • Kanskje du har sett katten din et uhell faller av et sted han lå. Etter fallet, sitter han opp, ser seg rundt, og raskt begynner å stelle seg selv.
  • Selv om katter er sagt å være enslig dyr, gjør de danner bindinger med hverandre. Når to katter blir tett og man er borte eller dør, kan den resterende katten være deprimert i flere måneder. En deprimert katt kan mjaue konstant eller slutte å spise. Masse kjærlig og komfort er nødvendig i dette tilfellet.
  • Katter er emosjonelle skapninger. Katter kan føle seg ensom, lei, redd eller stresset. De viser stress på en rekke måter, fra over-grooming å glemme sine toalett vaner. Mange atferdsproblemer er forårsaket av kattens følsom natur.

Tips

 • Når katten din oppfører seg dårlig eller gjør noe som, fra ditt ståsted, er uakseptabelt, irriterende, ytterst ubehagelig eller noe som er galt ikke noen gang noensinne misbruk katten din, aldri truffet dem. Du må forstå dem, føle og tenke "hvorfor har han / hun gjort det?" akkurat som du ville gjort med et menneske. En katt har ikke noen dårlige hensikter, katter vil ha mat, drikke, varme, helse og mest av alt kjærlighet. Katten din har mest sannsynlig gjort noe som for dem ikke synes ille å få en av disse tingene.
 • Ikke se ned på katten (metaforisk sett) de kan ikke være så intelligent som deg, eller like stor som deg, men en katt fortsatt ønsker å bli elsket, og er levende vesener som deg. Det første skrittet for å forstå katten din er å godta katten din og behandle den som en av din egen familie, behandle katten med likestilling.
 • Dyr har mange av de samme følelsene som mennesker gjør. Kattens handlinger kan ikke alle forklares med instinkt og et ønske om mat og vann. Jo mer du blir kjent med katten din, jo bedre vil du være på å forstå hvordan katten din er følelsen. Dermed er det viktig for kattens helse at du tilbringer tid med ham / henne. Aldri behandle katten som et objekt uten følelser.
 • Elsker katten din og gjennom det vil du forstå dine katter atferd.
 • Lære og prøve å forstå måter for hvordan kattene kommunisere med deg ved å "snakke", sjekk ut

Advarsler

 • Katter kan bli irritert. Hvis katten din skjuler eller beveger seg bort fra deg det er best å la katten alene fordi katten kan angripe. Men katten er ikke en dårlig katt, men en katt som ønsker å være alene.
 • Katter gjør scratch og kan skade folk så du bør alltid være forsiktig rundt katter.