Wkino

Hvordan man skal håndtere dine foreldres skilsmisse

Så, er foreldrene dine splitting? Her er noen tips for å hjelpe deg gjennom.

Trinn

Hvordan man skal håndtere dine foreldres skilsmisse. Først forstå at ingenting av det som skjer mellom foreldrene dine er din feil.
Hvordan man skal håndtere dine foreldres skilsmisse. Først forstå at ingenting av det som skjer mellom foreldrene dine er din feil.
 1. 1
  Først forstå at ingenting av det som skjer mellom foreldrene dine er din feil. Noen ganger, til tross for de beste intensjoner og innsats, to folk bare ikke kan gjøre ting fungerer. Noen ganger folk ikke jobber hardt nok på det. Men, hva gjør dem komme til en erkjennelse av at det ikke kan fungere, det er ingenting du kunne ha gjort for å endre situasjonen, og du kan ikke ombestemme seg heller.
 2. 2
  Innse at sjansene for dine foreldre komme sammen igjen er veldig slank.
 3. 3
  Kreve samværsrett. Det er veldig viktig å vokse opp med to foreldre i livet ditt.
 4. 4
  Finn noen å betro seg til. (En nær venn, for eksempel).
 5. 5
  Snakker med noen som en rådgiver vil hjelpe deg mye. Rådgivning kan ofte bli tilbudt på skolen.
 6. 6
  Ta deg tid på dagen for å stille slappe av og tømme hodet for negative tanker.
 7. 7
  Hvis ting blir voldelig, ikke kommer mellom dem. Ring politiet.
 8. 8
  Noen ganger kan du lufte ut mye negativitet ved å gjøre en etter skolen aktivitet. Sørg for at begge foreldrene dine betale for dette. Hvis man betaler for det, kan det føre til argumenter.
 9. 9
  Kreve at du holdes oppdatert. Selv om dette er mellom dine foreldre, har dette direkte innvirkning deg.
 10. 10
  Noen ganger kan du fortelle muligheten for dem å komme sammen etter hvor de forteller deg. Hvis en av foreldrene sier at jeg drar, og denne gangen for godt!, Det er en sjanse de vil komme tilbake sammen, fordi ting kan sies i varmen for øyeblikket. Men hvis de rolig setter du deg ned og fortelle deg Honey, jeg og din far / mor har bestemt seg for å splitte. Vi er så lei, er de sannsynligvis aldri kommer til å endre.
 11. 11
  Noen ganger kan bare ha en god gråte føle deg bedre. IKKE holde følelsene flaske opp.
 12. 12
  Og til slutt, erkjenner det faktum at foreldrene dine kan finne andre mennesker.

Tips

 • Hvis en av foreldrene dine er fornærmende, være oppmerksom på at dette er første prioritet. Få hjelp.
 • Ikke la deg selv bli voksen i det nye bosituasjon. Ta ansvar og hjelpe familien, men ikke la dem lene seg på deg for mye.
 • Selv om du er foreldre ikke elsker hverandre lenger, eller man ikke elsker den andre lenger de fortsatt elsker deg.
 • Elsk dine foreldre uansett hvilken beslutning de gjør. Husk at du en dag gjøre livsvalg de kanskje ikke liker, og kan føre dem nød også - du vil ønske deres forståelse og støtte så bare ut som de trenger din nå.
 • Ikke noen gang tror at skilsmisse er din feil. Det er ikke.
 • Ikke noen gang bli flau av en skilsmisse i familien din. Dessverre, skilsmisser er mer vanlig nå enn langsiktige ekteskap, slik at du kan kjenne mange barn på skolen av foreldre som har skilt også.
 • Selv om det er til syvende og sist dine foreldres avgjørelse, gjør skilsmisse påvirke deg, så din stemme må bli hørt. Noen ganger er alt foreldrene dine trenger en annen person til å gjøre dem klar over at de fortsatt er forelsket. Men akseptere at uansett hva du gjør eller sier foreldrene dine kan ha nådd et punkt der tilliten er brutt, og ingen mengde snakke eller rådgivning vil fikse problemet. Vit at du ikke er årsaken, og bare fordi de ikke kan leve sammen betyr ikke at de ikke elsker deg. Mange ganger foreldre faktisk kommer bedre overens ikke bor i samme hus.
 • Tro det eller ei, vil snakke med en rådgiver slippe løs en masse følelser som kan ha oppholdt slått seg inne i deg, følelser som kan ha brast ut på et senere alder og fikk deg til å gjøre irrasjonelle ting.
 • En måte å fortelle om dine foreldre har en sjanse til å komme sammen igjen er hvordan de annonsere det. Hvis begge foreldrene har vært i dype tanker i flere dager, og begge sitte ned i stuen for å fortelle deg at "Honey, jeg er veldig lei meg, men jeg og din mor er splitting" eller noe langs linjene i en svært lav, rolig stemme, mest sannsynlig foreldrene dine aldri kommer til å forandre seg. Men hvis foreldrene dine krangler og en av dem sier noe langs linjene av "Jeg skal aldri snakke med deg igjen, jeg drar for godt, denne gangen" og stormer ut, har du en bedre sjanse fordi dine foreldre var sint når han eller hun sa det, og sinne fører folk til å være ekstreme.
 • Uttrykke dine følelser og få dem ut av systemet. Dette kan hjelpe deg å takle skilsmisse.
 • Forstå at trolig en gang i fremtiden din mor eller far kan gifte seg med en annen person. Ikke forvent for at ting skal gå jevnt hele tiden. Og hvem vet? Kanskje du faktisk liker den nye stepparent! Uansett, alle vet at ingen vil erstatte den opprinnelige forelder.
 • Være takknemlig du fortsatt har en familie. Det kan virke ødelagt, men alle brikkene er der. Det vil alle være i orden.

Advarsler

 • Narkotika og / eller alkohol vil ikke hjelpe deg å takle denne situasjonen. De vil bare gjøre det verre. Narkotika er aldri svaret.
 • Steforeldre kan ikke slutte å slåss så lett som dine biologiske foreldre. Kamper mellom dem er lettere løses ved å vente på hjelp.
 • Noen ganger etter en skilsmisse når en av foreldrene flytter ut, og du bytter besøker hver av dem, kan det oppstå problemer. En av foreldrene kan stille deg spørsmål om hvordan den andre av foreldrene gjør og forventer at du skal være en budbringer eller spion. Dessuten kan en av foreldrene snakker dårlig eller si usanne ting om den andre forelderen. Hvis dette er tilfelle, må du snakke med dem begge om hvordan du føler deg.