Wkino

Hvordan hjelpe barnet ditt godta et ekteskap nummer to

Problemene rundt gjengifte etter skilsmisse eller død er åpenbart ganske komplisert, og det kan være umulig å finne en perfekt løsning. Det finnes imidlertid en rekke ting du kan gjøre for å hjelpe barnet å håndtere og akseptere din beslutning om å gifte seg igjen. Les videre for å finne ut mer om noen nyttige grep du kan ta.

Trinn

Hvordan hjelpe barnet ditt godta et ekteskap nummer to. Forstå hans / hennes bekymringer.
Hvordan hjelpe barnet ditt godta et ekteskap nummer to. Forstå hans / hennes bekymringer.
 1. 1
  Forsikre barnet. Selv om barnet kommer godt overens med din forlovede, gjenoppliver gjengifte ofte smerten av eller død. Også gjennom lojalitet eller frykt for å forråde hans / hennes far eller mor, kan barnet ditt vil nekte å delta eller hjelpe. Det er viktig å forsikre ham / henne, for å fortelle ham / henne at du forstår og respekterer hans avgjørelse. Forberede ham / henne for en løsning som lar ham av kroken, som å gå til sin fars sted eller en venns sted under bryllupet. Han / hun må ikke føle seg forlatt, men det er viktig at hans / hennes nektet å delta ikke vil påvirke din beslutning om å gå videre. Uansett hva som skjer, vil ditt ekteskap oppstår fordi det er en sak for de voksne å ta avgjørelser om sitt eget liv.
 2. 2
  Forstå hans / hennes bekymringer. Hun / han kan være redd for at hun kanskje vil bli bedt om å, for å dele hans / hennes rom med en halv eller step-søsken. Han / hun kan være bekymret for hva som vil skje med henne daglig lek rutine, ferie planer og generelle aktiviteter. På den annen side kan det godt være at et nytt ekteskap vil føre til en letthet i økonomiske begrensninger så det er viktig å være ærlig og forklare hvordan endringen er alltid vanskelig for alle, men at det vil være noen veldig gode endringer som kommer ut av den nye familiesituasjonen. Påpeke hvordan det vil være enklere måter å gjøre ting med flere folk om bord for å hjelpe ut. Det er viktig å være ærlig, fordi hun / han vil føle seg sveket hvis du prøver å glatte over utfordringene. Berolige henne at til tross for endringene, forblir hennes / hans forhold til begge foreldrene en av kjærlighet, støtte og respekt for henne. Og la ham / henne vet at til tross for det nye ekteskapet, vil du fortsatt være der for henne / ham, sammen planlegger fremtiden, med henne som hun vokser opp og støtter hverandre.
 3. 3
  Gjør det klart at kjærlighet mellom voksne er ikke noe et barn kan endres. Forsiktig hjelpe ham / henne til å forstå at mens han kan styre sin leker, lekser og valg av klær, kan han ikke påvirke foreldrenes kjærlighetsliv, enten det er skilsmisse eller gjengifte. I diskutere dette, aldri bruke negative ord om ham - et barn altfor lett overtar ansvaret for aleneforeldre og kan føle en følelse av personlig skylden. Sørg for at han ikke har noen slike negative følelser og forsikre ham om at når det kommer til saker av hjertet, følelser og kjærlighet, mye ikke kan forklares og at ting bare "er". Fortell ham / henne også at gleden av en person ikke likestille med tristhet av en annen - det er rom for hele familien til å føle glede ved det kommende ekteskapet.
 4. 4
  Tilnærming nye navn med stor forsiktighet. Med mindre det er svært gode grunner, er det ikke en god idé å endre et barns etternavn, det er en truende utfordring til både hennes personlige identitet og hennes / hans forbindelse med sin far. Det er bedre å berolige barnet fast at hun vil holde sin fars navn, og at ingenting endres. I form av et navn for den nye ektefellen, diskutere dette direkte med barnet og la barnet komme opp med et kallenavn for hans / hennes nye stepparent. Til slutt, forklare henne at hun har rett til å elske sin nye stepparent uten denne kjærligheten tar plassen til hennes kjærlighet for sin far. Det er plass til både menneskene i livet hennes, og hvis både hennes far og ny forelder tar sine roller på alvor, vil hun / han vil oppdage den glede av å ha flere folk bryr seg om hennes velferd og behov.
 5. 5
  Vær tålmodig. Et veldig sta avslag som inkluderer opprør og sinne vil ikke bli løst over natten. Snakk med din ex-ektefelle å få støtte for å hjelpe barnet gjennom denne overgangen. Hvis han / hun ikke har giftet seg på nytt før du, oddsen er han / hun vil være i fremtiden, så enten vil han allerede har vært gjennom det, eller hun / han vil være åpen-eared om hva han vil oppleve bør dette skje med ham også. Vis åpent til barnet ditt at du og din ex-ektefelle fortsatt har ditt barns bekymringer på hjertet først og fremst i diskusjonene, og dette er ikke tiden for å dra gjennom gamle vondt, men det er en tid for å sette ditt barns bekymringer først.

Advarsler

 • De fleste barn av skilte foreldre stiller mange flere atferdsproblemer hvis foreldrene gifte seg igjen når foreldrene ikke tar de riktige skritt for å lette overgangen. Dette er delvis fordi mindre kjærlig tid og oppmerksomhet er fokusert på barnet i stedet for den nye ektefellen og eventuelle nye barn de måtte ha. Den aller beste måten å hjelpe barnet godta et ekteskap nummer to er å vente til de er klare.
 • I mange tilfeller er det ulovlig å endre navnet på barnet ditt uten samtykke fra den andre forelderen, i tilfelle av denne artikkelen faren. Det må søkes før du gjør det.
 • Ikke tving barna til å komme sammen og akseptere sin nye step-forelder med en gang. Det er en stor justering, og du trenger tålmodighet.