Wkino

Hvordan co forelder med en lite samarbeidsvillig ex ektefelle

Ville det ikke vært fint om voksne kunne huske at co-foreldre handler ikke om dem, og at det handler om barna? Ville det ikke være fantastisk hvis smertene av de ødelagte personlige relasjoner fra fortiden kunne holdes atskilt fra de praktiske foreldrenes bekymringer fra nåtiden. Ville det ikke vært fint... Ja, det ville. Men noen ganger folk er ikke hyggelig. Håndtere en vanskelig ex-ektefelle kan være svært nedslående og bekjempe. Likevel er vi kalt til å fortsette å prøve å forfølge gode, "vende det andre kinnet til", og "gå den ekstra mile." Forhåpentligvis disse tipsene kan hjelpe deg i din innsats for å takle-fordi det handler om barna.

Trinn

Hvordan co forelder med en lite samarbeidsvillig ex ektefelle. Husk å merke din egen del av den pågående konflikten.
Hvordan co forelder med en lite samarbeidsvillig ex ektefelle. Husk å merke din egen del av den pågående konflikten.
 1. 1
  Husk å merke din egen del av den pågående konflikten. Hver gang du prøver å endre en vanskelig ex-ektefelle du uforvarende invitere fiendtlighet eller mangel på samarbeid i retur. Lær å gi slipp på det du ikke kan endre slik at du ikke ubevisst holde mellom hjem maktkamp i live.
 2. 2
  Trinn foreldre bør kommunisere en "ikke-truende" holdning til det samme kjønn ex-ektefelle. En ex-kone, for eksempel kan fortsette negativitet fordi hun er truet av tilstedeværelsen av den nye stemor. Det er nyttig hvis stemor vil kommunisere følgende enten via telefon eller e-post: «Jeg vil bare at du skal vite at jeg setter pris på din rolle med dine barn, og jeg vil aldri prøve å erstatte deg Du er deres mor og jeg er ikke.. Jeg vil støtte dine beslutninger med barn, ha dem til huset ditt i tide, og aldri snakke stygt om deg til barna. Du har mitt ord på det. " Dette bidrar til å lindre behovet for den biologiske moren til bad-munn stepparent eller den nye ekteskap for å holde henne barns lojalitet.
 3. 3
  Administrer samtaler ved å bo i saker av foreldre. Det er vanlig for samtaler av "sinte førsteamanuenser" co-foreldre å bevege tilbake mot negative personlige saker fra fortiden. Aktivt arbeide for å holde samtaler med fokus på barna. Hvis samtalen digresses til "gamle ekteskapelig junk," sier noe sånt som: "Jeg vil heller vi diskutere planen for denne helgen. Hvor ønsker du å møte?" Hvis den andre fortsetter å flytte samtalen tilbake til sårende saker assertively si: "Jeg beklager. Jeg er ikke interessert i å diskutere oss igjen. La oss prøve dette igjen senere når vi kan fokusere på helgen planen." Deretter høflig henge opp telefonen eller spasertur unna. Kom tilbake senere og prøve igjen for å bo på foreldre emnet på hånden.
 4. 4
  Jobbe hardt for å respektere den andre forelder og hans eller hennes husstand. For barna skyld, finne måter å være respektabel selv om du ærlig talt ikke kan respektere din ex-ektefeller livsstil eller valg. Ikke personlig kritisere dem, men ikke gjør unnskyldninger for sin oppførsel heller.
 5. 5
  Hold "forretningsmøter" upersonlig å unngå overdreven konflikt. Ansikt-til-ansikt interaksjon har størst potensial for konflikt. Bruk telefonen når det er mulig eller snakke til deres telefonsvarer om personlig kommunikasjon utbrot inn argumenter. Bruk e-post eller faks når det er mulig. Hold barn fra å bli utsatt for negativ interaksjon når det er i din makt.

Tips

 • Åpne en Google Docs konto som dere begge har tilgang til. Du kan legge til hverandre på diskusjonsforumet, har en økonomi regneark, og planlegge ting på kalenderen. Pluss det er alt på posten hvis ting kommer ut av hånden. Dette har vært min beste alternativet. Det hjelper diffuse snap responser som kan skje i verbale samtaler eller via tekst.
 • Når det er mulig, er enig med noen aspekter av hva din ex-ektefelle er noe som tyder på. Dette god business prinsippet gjelder i foreldrerollen også. Selv om du er uenig med det viktigste punktet, finne noen felles plattform.
 • Kjempe med tilgivelse. Såre følelser fra fortiden er nummer én grunn din ex-and you-overreagere med hverandre. Gjør din del ved å streve for å tilgi dem for lovbrudd i det siste (og nåtid). Dette vil hjelpe deg å administrere dine følelser når du arbeider med dem i nåtiden.
 • Bruk et skript for å hjelpe deg gjennom forhandlinger. Denne strategien har hjulpet tusenvis av foreldre. Før du gjør en telefonsamtale, ta deg tid til å skrive ut dine tanker inkludert hva du skal si og ikke si. Også forutse hva den andre kan si som vil skade eller sinne deg. Hold deg til virksomheten på hånden og ikke bli hekta på gamle argumenter som ikke vil bli løst med en annen kamp.

Advarsler

 • Når barn har forvirrende eller sint følelser mot eksen, ikke kapitalisere på såret deres og skjelle den andre forelderen. Lytt og hjelpe dem å utforske sine såre følelser. Hvis du ikke kan gjøre positive uttalelser om den andre forelderen, strever for nøytrale.
 • Husk at for barn, stinker velge sider! Barn ønsker ikke å sammenligne sine foreldre eller velge en over den andre. De ønsker bare din tillatelse til å elske hver av dere. Dette er spesielt viktig når dere to ikke kan komme overens.