Wkino

Hvordan man skal håndtere din bror i lovens sjalu kone

Din manns bror er slik en hyggelig fyr, men du bare ikke kan synes å få kona til å like deg. Det ville være flott hvis alle kunne komme sammen men hun nekter å gi deg en fair sjanse. Hun er veldig hyggelig mot din mann og resten av familien hans. Du prøver å bånd med henne, men hun nekter alle dine forsøk. Hun er for opptatt mislike deg for "stjele hennes spotlight". Hun er ikke lenger den eneste datter-in-law i familien. Hun har nå dele oppmerksomheten med deg som er noe som hun ikke ønsker å gjøre. Hun føler konkurranse, sjalusi og sinne mot deg og vil gjøre noe for å føle deg dum og uønsket.

Bare vet at du har gjort noe galt. Ikke gå ut av din måte å kysse henne bak. Hun var en gang i dine sko. Hun måtte gå gjennom å møte den samme familien og har hatt lignende erfaringer som nykommer når hun giftet seg med broren din svigermor. Det er usannsynlig at noen behandlet henne på samme måte som hun behandler deg, så ikke klandre deg selv. Hun har ingen rett til å føle deg ukomfortabel.

be for dem

Trinn

Hvordan man skal håndtere din bror i lovens sjalu kone. Stå opp for deg selv.
Hvordan man skal håndtere din bror i lovens sjalu kone. Stå opp for deg selv.
 1. 1
  Stå opp for deg selv. Du er en del av familien nå. Din mann valgte du å bli hans kone. Du har all rett til å inngå som en del av denne nye familien. Bygge en relasjon med svigerfamilie er veldig viktig så gjør en innsats for å besøke ofte og bli kjent med dem og gi dem muligheten til å bli kjent med deg. Ikke la din svoger kone og hennes råtten holdning stoppe deg fra å bli medlem av denne familien. Ikke la deg skremme av det faktum at hun har eksistert lenger enn deg. Hvis hun ikke kan håndtere det faktum at det er en ny jente i byen så det er bare synd for henne. Du kan ikke kontrollere sine tanker og følelser.
 2. 2
  Sosialisere med din svoger og hans kone. Du og mannen din bør invitere sin bror og svigerinne over for middag eller sette en dato for å gå ut på en dobbel dato (gå bowling, se en film, eller møtes til kaffe). Bruk utflukt som en mulighet til å bryte isen med din svoger kone. Tross alt, er hun din manns "søster", og det ville være fint om du kunne komme overens med hverandre. La din svoger og hans kone å se at du er en ekte person med kun de beste intensjoner. Gjøre dem oppmerksomme på hvor viktig det er at alle får sammen. Åpne opp om hvordan du følte å bli medlem av denne nye familien.
 3. 3
  Hvis din nye svoger og hans kone avviser tilbudet for å møte til middag så bare slutte å prøve. Gi dem litt tid og rom. Innse at du har gitt alt du har, og at det er ingenting igjen å gi. Du kan bare prøve så lenge før din tålmodighet renner ut. Det er ikke rettferdig for deg å bli behandlet på den måten så ikke sender ut lenger middag invitasjoner. Dersom de ønsker å møte med deg så la dem komme med en invitasjon.
 4. 4
  Ta en avgjørelse om hvordan man skal håndtere det. Din bror i lov kone går ut av hennes måte å gjøre du føler deg svært ubehagelig. Hun ruller øynene på deg, unngår hun samtale med deg, og hun slarver bak ryggen din. Den beste tingen å gjøre er å ignorere dette problemet i løpet av de første månedene. Gi henne en sjanse til å bosette seg i med det faktum at hun nå må dele oppmerksomheten. Hvis denne primitive atferden fortsetter så kan du enten en.) Ignorere det b.) Satt opp en familie møte for å diskutere den pågående problem eller c). Begynne å behandle henne på samme som hun behandler deg (øye for øye).
 5. 5
  Diskuter alt med din mann. La ham vite at du er klar over at hans svigerinne ikke liker deg. Også, forklare ham hvor mye det gjør vondt at hun går ut av hennes måte å gjøre du føler deg ukomfortabel. Han trenger ikke å "fikse" problemet for deg, men han bør være støttende og forståelse. Han kan prøve å argumentere for at hans brors kone er så "fint" og "søt", men forklare ham at hennes handlinger er forskjellige rundt deg. Hun opptrer ikke på samme måte. Heldigvis, vil din mann ikke være så defensive.
 6. 6
  Ikke la dette sjalu heks å forstyrre muligheten for at du får vite din svigerfamilie. Du har all rett til å bygge et forhold med din mor svigermor og svigerfar. Ikke bli skremt.
 7. 7
  Hvis broren din svigermor kone fortsetter å være usiviliserte så ikke vær redd for å nærme seg henne med en streng holdning. La henne vite at du er klar over hvordan hun føler, og at du ikke setter pris på hennes tilnærming på situasjonen. Gjør det være kjent for alle i din manns familie som de kan snakke med deg om noe, og at å gå ut av deres måte å gjøre du føler deg ukomfortabel er helt unødvendig.
 8. 8
  Stå på bakken. Hvis noen i din manns familie er med hensikt unntatt deg fra familien hendelser, spesielt av hensyn til sin svigerinne, så møt opp med mannen din uansett. La dem vite at du er et par, og at du ikke vil tolerere atskillelse.

Tips

 • Ikke la noen til å gå over deg. Tolererer ikke at noen mishandling.
 • Ikke stå mellom din mann og hans bror. Bare fordi de ledende damene i deres liv ikke kan komme overens med hverandre, betyr ikke at de må avslutte sin obligasjon. MEN begrense mengden av samspillet mellom mann og hans brors hustru. Hun har ingen rett til å ha en full forhold til ham hvis hun kommer til å bli bety mot deg. Din mann skylder henne ingenting.
 • Fortsett å være deg selv. Hvis noen kommer til å like så vil de like deg akkurat slik du er. Ikke prøv å endre for noen.
 • Hvis spenningen bygger seg opp da ikke delta på familiesammenkomster for en stund, selv om en stund betyr svært lang tid. Ikke sette din tid og energi.
 • Forstå at noen kvinner får catty og vil bli bety for ingen grunn i det hele tatt. Din bror i lov kone kan reagere ut av sjalusi fordi søkelyset er ikke lenger bare på henne. Bare vet at dette er hennes følelser, og at det er ingenting du kan gjøre for å endre dem. Dersom eventuelle endringer skal gjøres så det må starte i henne. Din bror i lovs kone trenger å slutte fred med seg selv. du kan ikke overbevise henne til å like deg.
 • Ikke lat. Hvis broren din svigermor kone går ut av hennes måte å uroe deg så er det greit for deg å vise sinne. Ikke flaske i dine følelser. Du trenger ikke å like henne bare for å være hyggelig eller for moro skyld imponere din mann.
 • Aldri brun nese. Dine svigerfamilie bør ta seg tid og sette i arbeid for å omfavne deg. Tross alt, du er det nyeste medlemmet i familien deres. De bør gå ut av deres måte å gjøre du føler deg velkommen.
 • Forstå at din mor-i-loven kan være nervøs for å behandle deg på samme måte som hennes andre datter i lover. Hun ønsker ikke å gjøre noen føler seg utelatt. Invitere henne ut på kaffe, slik at du kan ha en liten one-on-one med henne. Det er viktig at hun gi deg sjansen til å bli kjent med henne og vice versa.

Advarsler

 • Sjalusi er en sykdom og for noen mennesker det aldri blir kurert. Ikke bli overrasket hvis din svoger kone ALDRI vil like deg.
 • Forsvare deg selv.
 • Snakk hjernen din.
  • Være deg selv ** Til slutt ta det som et komplement du må være en virkelig flott person for henne å være så sjalu og bitter å se deg lykkelig. Jeg er ni år med min mann, og hun er fortsatt gal når det kommer til meg, men alle ser henne nå som gal!
 • Aldri handle lykkelig eller late til å føle seg fin når noen går ut av deres måte å gjøre du føler deg opprørt. Vis din sinne og avsky.
 • Du kan ikke kontrollere andres handlinger, men din egen.

Ting du trenger

 • En støttende ektemann.