Wkino

Hvordan håndtere fornærmende svigermor

Mens mange folk stille lider kritisk mor i lover, fornærmende mor i lover er helt annerledes. Hvis du har vært fysisk eller psykisk mishandlet av moren din i loven, her er hvordan å håndtere.

Trinn

Hvordan håndtere fornærmende svigermor. Hvis du har blitt mishandlet av moren din i loven, er det ikke riktig, det er feil.
Hvordan håndtere fornærmende svigermor. Hvis du har blitt mishandlet av moren din i loven, er det ikke riktig, det er feil.
 1. 1
  Hvis du har blitt mishandlet av moren din i loven, er det ikke riktig, det er feil. Ingen fortjener verbal eller fysisk mishandling.
 2. 2
  Se til din ektefelle. Spør din mann eller kone hvordan de skal håndtere denne situasjonen som det er hans eller hennes mor. Han burde forstå det vonde du har gått gjennom og snakke med sin mor og fortelle henne at det hun har gjort var galt.
 3. 3
  Spør din ektefelle å holde deg borte fra henne. Forstå det vil være vanskelig for ham også fordi han ville føle seg revet mellom deg og moren hans.
 4. 4
  Hvis du føler at din partner er ikke forstå, må du tenke om forholdet også. Hvis du ikke får sin fulle støtte du vil føle seg hjelpeløs.
 5. 5
  Avskåret din svigermor helt. Ingen bør være tillatt i livet ditt som mishandler deg. Ikke prøv å gjøre det godt igjen på grunn av din ektefelle.

Se på deg selv kjærlig ennå nøyaktig. Hva har overgrep gjort mot deg? Finner du deg selv bare stuffing sinne til du er nå vakler på klinisk depresjon? Er du irritert? Har du fått eller mistet 20 pounds eller mer som følge av misbruk og blir opprørt av verbal eller fysisk mishandling? Har din mor i loven har noen underliggende psykiatrisk sykdom som fører til misbruk, som for eksempel paranoid personlighetsforstyrrelse, manisk depresjon, depresjon, paranoia eller schizofreni som ennå ikke er diagnostisert?

Skaffe mestring verktøy for deg selv. Prøv å ta tilbake livet ditt og få kontroll over det heller enn eksisterende i en reaktiv modus. Gjøre ting for deg selv at du er stolt av. Spør deg selv, hvorfor trenger du et forhold fortid være hjertelig med din svigermor? Situasjonen kan forstørres hvis din svigermor bor sammen med deg og mannen din.

Tips

 • Prøv ikke å tro det var din feil, og det var riktig for din mor i lov å misbruke deg. Hvis du faller i denne ideen, stoppe og jobbe deg ut av det. Ingen fortjener å bli misbrukt.
 • Unngå din svigermor så mye du kan inntil du er klar til å bygge et forhold med henne, er at hvis du tror du kan.
 • Ta deg tid til å tenke gjennom alt ditt fornærmende svigermor har sagt til deg. Tren triks og sinn spill, forstå og uskadeliggjøre alle fellene. Misbruk har mange aspekter, og en av de styggeste er de forsinkede effekten av shaming, kritikk og "Catch-22" forventninger der uansett hva du gjør, ikke klarte å gjøre det rette. Se etter motsetninger og irrasjonalitet. Forstå spillene er som å feie et minefelt - som hver av dem blir forståelig den har mindre makt over hva du tror på deg selv, ditt liv og ditt ekteskap.
 • Holde barna borte fra fornærmende svigermor. Hun kan være støtende for barna. Hvis hun kan få lov til å se dem, gjør det i situasjoner hvor en av dere er der for å overvåke dem, helst offentlig nøytral grunn som en dyrehage eller museum tur.
 • Fortell partneren din hvordan du føler deg.
 • Fortell henne hvis du føler deg komfortabel hva du føler om det hun har gjort mot deg. Den beste tiden å gjøre dette på er når hun er i terapi eller noen form for bedring, når hun jobber for å overvinne sine problemer.
 • Hvis du konfronterer henne om et mønster, sortere deg ut først med klare eksempler å presentere. Still gode klare grenser som inkluderer henne å få hjelp for sine problemer.

Advarsler

 • Misbruk er ikke bare fysisk, men det kan også være i mental skjemaet.
 • Ikke legg opp med overgrep fra noen og tror det er ok for den personen å gjøre det.
 • Aldri føle det din feil.
 • Hvis noen misbruker deg, de har problemstillinger i sitt eget liv.

Ting du trenger

 • Makt
 • Selv tro
 • Støtte fra partneren din
 • Støtte fra foreldrene dine
 • Sans for humor