Wkino

Hvordan de skal samhandle med den nye i lover

Forhåpentligvis et bryllup er en tid som obligasjoner familier, styrker vennskap og markerer en betydningsfull overgangsrite. Likevel, det ville være uvanlig å fortsette uten noen ubehagelige sosiale situasjoner langs lykksalig måte.

Når du er engasjert, vil du bli møte svigers og innføre familier, beveger seg langs formelt på banen for å samle pårørende, og din fremtidige familie. Med mindre du er high school kjærester, har du sannsynligvis ikke har møtt hverandres foreldre og søsken. Selv om du planlegger på å være din perfekte selvtillit i løpet av dette møtet, å ha rett småprat ammunisjon kan være nøkkelen til å sette av et godt førsteinntrykk.

Denne artikkelen gir deg noen grunnleggende lover å leve etter når møte din fremtidige svigerfamilie.

Trinn

Hvordan de skal samhandle med den nye i lover. Hold deg på nøytrale emner.
Hvordan de skal samhandle med den nye i lover. Hold deg på nøytrale emner.
 1. 1
  Gi et kompliment. Fortell din forlovede mor hvor mye du liker skoene hennes, eller hennes hjem. Eller enda bedre, kompliment henne på den fantastiske barn hun hevet, den personen du ikke kan vente med å tilbringe livet. Komplimenter automatisk gjør folk føler seg mer komfortabel og kan ofte være en utmerket utskytningsrampe for samtale.
 2. 2
  Vær høflig. Høflighet er viktig når vi samhandler med dine fremtidige svigerforeldre. Generelt, uansett hva du har lært i barnehagen er en god regel å følge: dele den snakkende gulvet, sier "please" og "thank you", og være respektfull. Hvis du ikke vise folkeskikk på dette møtet, kan ditt forhold til dine svigerforeldre være en steinete start.
 3. 3
  Stille spørsmål. Dette er en flott mulighet til å stille spørsmål om din svigermor familiens historie, tradisjoner, eller bestemte verdier. Ikke bare vil du synes hensynsfull for omsorg, men du vil få noen interessante innblikk i den personen du gifte seg og være i stand til å innlemme din fiances familie arv inn i bryllupet.
 4. 4
  Hold deg på nøytrale emner. I ditt første møte med din nye familie, ikke vandring på om din dype tilknytning til noen gamle og eksentrisk åndelig tro. Ved å unngå hot tema som religion og politikk, vil samtalen holde stemningen lys. Det er ikke å si at du bør skjule hvem du er, men reservere de mer omfattende samtale emner for et mer passende tidspunkt.
 5. 5
  Styr cocktails. Ikke la din drikking komme ut av kontroll når utgangspunktet møte dine svigerforeldre (eller gjennom hele bryllupet prosessen). Hvis alle har en cocktail, sakte nippe en blid, og la det bli med det. Over forbruk av alkohol kan føre til dårlig oppførsel, upassende bemerkninger, og pinlig oppførsel som du ikke kan ta tilbake. Du ønsker å være gift for alltid, ikke la et dårlig inntrykk for alltid.
 6. 6
  Introdusere familiene til hverandre. Nå som du har aced møte din svigerfamilie, er det tid for både familier til å gjøre en bekjent. Hvis det betyr å introdusere dine liberale, frittalende New York foreldrene til din forlovede konservative, reserverte Nebraska foreldre, så bli det. Pust. Sikre at møtet er uanstrengt måte etter alle de ovennevnte regler, som fortsetter å søke gjennom hele bryllupet prosessen.
 7. 7
  Finne en felles plattform. Hjelp familiene oppdage fellestrekk. Hvis du vet at du elsker både din far og din forlovede far til, si noe sånt som: "Hei, pappa, Mr. Johnson kom nettopp tilbake fra en havfiske tur i Gulf of Mexico." Eller, fortelle din søster som er interessert i å delta på Yale, at din forlovede bror nettopp uteksaminert derfra og gå videre og introdusere dem. Det er en del av jobben din å lette samtaler og for å sørge for at alle kommuniserer.
 8. 8
  Gi klare indikasjoner på mulige samtaleemner. Fylle din familie inn på noen interessante fakta om din fremtidige familie. Ting som yrke, favoritt hobbyer, og generelt liker og ikke liker, er et godt sted å begynne. Hvis du gi din familie med noen spesifikke innsikt, vil de være mer rustet med samtale ledetråder.
 9. 9
  Følge opp. Etter møtet, sende en takk e-post til alle, og legge ved et bilde eller to. Ved å gjøre dette, vil du åpne opp nye linjer for kommunikasjon, som gir alle en sjanse til å si noe de kanskje ikke hatt en sjanse til å si, og dette vil bidra til å holde samtalen i gang. Ved å binde opp løse tråder, vil du føle deg mer komfortabel knytte den knuten.

Tips

 • Vurdere å ta med en gave, og med noen blomster fra egen hage.
 • Hvis du er Gifte inn i en annen kultur fra din egen, er det en god idé å gjøre noen undersøkelser på forhånd slik at du vet hva du kan forvente og hvordan å være høflig. Be partneren din om råd. Diskutere saker som hilsener, mat og spising, gester, og spesielle anledninger eller hvilke dager i uken, slik at du er vel klar over ritualer, tabuer og oppførsel.

Ting du trenger

 • Planlagte samtale åpnere