Wkino

Hvordan lage en justerbar tau grime

Et tau grime er godt å ha rundt for storfe, sauer og geiter, og det er en absolutt nødvendighet rundt gården og ranch. Det er mye billigere å lage en justerbar grime enn å gå og kjøpe en hest grime fra en feed butikken og finne ut det er ikke riktig størrelse for dyrene du trenger å bruke den på.

Hjemmelaget halters er flott å bruke til å undervise bufe, som kveg, sauer og geiter, å lede, til å gjøre rutinemessig håndtering i dag-til-dag aktiviteter, og å holde dem når det er nødvendig. En grime lave kostnader gjør at produsenten å lage ekstra til å plassere rundt gården hvor og når det trengs.

Trinn

Hvordan lage en justerbar tau grime. Velg en 12 'til 15' (fot) (3.
Hvordan lage en justerbar tau grime. Velg en 12 'til 15' (fot) (3.
 1. 1
  Velg en 12 'til 15' (fot) (3 0,6 m til 4,5 m) lengden på halv-tommers (1.27cm) tre-strandet tau. Enhver type tau, fra bomull til nylon vil fungere. Men valget avhenger av styrken som trengs, holdbarhet nødvendig, og kostnadene. Mindre tau som er 1/4 "til 3/8" (6,35 mm til 9.52mm) diameter er passende for og geiter.
 2. 2
  Finish ene ende av pisking ved den, fastspenning det med en hylse, dypping, eller varme-behandling av den. Legg merke til at metoden du velger avhenger av dine ønsker og hvilken type tau som brukes. Unnlatelse av å fullføre tau endene vil resultere i mindre slitasje og un-legging.
  • Midlertidig fullføre den andre enden av tauet med tape eller hyssing.
  • Du må danne en inn i denne enden etter at grimen er fullført.
 3. 3
  Marker et punkt med hånden ca 12 til 15 inches (30 0,5 cm til 38cm) fra pisket enden av tauet. Referere til denne lengden som den korte enden av tauet. Den gjenværende lengde er den lange ende.
 4. 4
  Plasser den korte enden på høyre og den lange enden på venstre side. Ta tak i tauet på 12 "til 15" (30.5cm x 38cm) mark mellom tommel og første to fingre (forgrunnen og i midten) på begge hender.
  • Skille høyre og venstre hånd etter ca 2 "(5cm) fra hverandre.
  • Roter tauet med høyre hånd og mot klokken med venstre. Dette vil åpne trådene i tauet mellom hendene.
 5. 5
  Isolere noen av de åpne tråder med tommelen og pekefingeren på venstre hånd. Bruk høyre hånd for å sette inn pisket slutten av den korte enden av tauet under tråd åpningen til løkken dannet har et øye åpning på rundt det dobbelte av diameteren på tauet.
 6. 6
  Plasser tauet slik at øyet sløyfe ligger på venstre hånd med den korte enden peker mot tre og den lange enden peker mot seks. Ta tak i øyet sløyfe og enkelt strand kjører over den korte enden av tauet mellom venstre tommel og pekefinger.
  • Med høyre tommel og pekefinger, bør du holde den korte enden av tauet på et punkt nær øyet loop.
  • Vri øye-løkke og korte enden av tauet med hendene før du har isolert to tråder mellom høyre tommel og pekefinger.
 7. 7
  Bruk venstre hånd for å sette inn den lange enden av tauet fra bunnen opp under og gjennom disse to tilnærmingene.
  • Trekk den helt gjennom før det er ingen slakk. Hvis du har gjort det riktig til nå, vil den ene siden av loopen vise tre strenger liggende jevnt side-by-side. Dette er viktig, fordi de vil være plassert mot dyrets ansikt.
 8. 8
  Med øyet sløyfe i høyre side, tar du tak i korte enden av tauet mellom venstre tommel og pekefinger ca 2 inches (5 cm) fra pisket slutten. To inches lenger fra pisket enden, ta tak i det på samme måte i høyre hånd (hendene bør være 2 inches fra hverandre, venstre nærmest den korte enden enn høyre).
  • Åpne strengene ved å vri med klokken med høyre hånd og mot klokken med venstre.
  • Når trådene er åpnet bredt, presse hendene sammen. Dette vil føre til at strengene for å spenne og Brett over, danner tre.
 9. 9
  Linje disse tre sløyfer opp i rekkefølge og strikk en skjerpet stokk av samme diameter på tauet inn i hempene. Bruk høyre hånd til å mate den lange enden av tauet inn i hempene, som starter på en nærmest øyet loop. Fjern pinnen fra en sløyfe på en tid som du kjører den lange enden av tauet gjennom dem.
 10. 10
  Kjør den lange enden av tauet inn i og gjennom øyet av løkken. Dette fullfører grime!
 11. 11
  Permanent avslutte den lange enden av tauet grime på den måten du velger. Vurder å lage en krone knute på slutten fordi en krone knute og tilbake skjøte skaper et praktisk håndtak.
  • Ikke bruk en hog ring å fullføre slutten siden det kunne fange og rive huden av hånden din.

Tips

 • Plasser alltid grime på dyret slik at øyet sløyfen er på venstre side. På denne måten kan lede fra venstre.

Ting du trenger

 • 12 'til 15' (fot) (3,6 til 4,5 m) tau
 • Skjerpet holde samme diameter som tau