Wkino

Hvordan du sender en katt

Følg disse forholdsreglene for å sørge for at katten blir transportert riktig med en kvalifisert pet transporter.

Trinn

Hvordan du sender en katt. Sørg for at kattens papirer er up-to-date dager i forkant av shipping.
Hvordan du sender en katt. Sørg for at kattens papirer er up-to-date dager i forkant av shipping.
 1. 1
  Sørg for at kattens papirer er up-to-date dager i forkant av shipping. Sjekk med veterinæren din for å finne ut noen ekstra forholdsregler eller råd som du trenger før forsendelsen tid. Veterinæren vil også sørge for at dyrets rabies skudd er aktuelle. Dette er også et godt tidspunkt å spørre om mulig sedasjon for dyret i løpet av turen sin.
 2. 2
  Bruk et tilstrekkelig bur for katten din. Katten din bør være i stand til å stå opp og snu seg rundt i kabinettet. Sørg for at transportøren er stiv nok til å opprettholde et fall eller kollisjon med annen bagasje uten å kollapse på katten din. Det er en god idé å skrive ned kontaktinformasjon på buret, bare for å være på den sikre siden.
 3. 3
  Plasser en krage på katten, med de riktige kodene, og husk å merke din kennel med din informasjon (kontaktinformasjon. Ankomststed adresse / telefonnummer).
 4. 4
  Vær sikker på at sjåføren vet noen spesiell medisinering katten din tar, samt type diett, vann og mosjon tidsplan som katten din er vant til. Sørg for å gi ekstra mat og medisiner til sjåføren, i deres tilfelle turen tar lengre tid enn forventet på grunn av vær, trafikk, mekaniske problemer, etc.
 5. 5
  Send leker, håndklær, tepper, eller andre ting som katten elsker å leke med og gjør dem føler seg hjemme. Hvis luft forsendelse er nødvendig, være oppmerksom på at dyr som reiser alene som cargo (når en passasjer billetten ikke har blitt kjøpt) ikke kan reise på et passasjerfly. Under disse omstendigheter, hvis det er for varmt eller for kaldt flyselskapet ikke kan godta kjæledyr for forsendelse på denne dagen. Alltid ringe på forhånd for å sørge for at kjæledyret vil bord, samtale og igjen etter take off for å sørge for at kjæledyret gjort det på flyet.

Tips

 • Noen flyselskaper vil tillate to katter å reise sammen i en større transportør. Å ha en fortrolig katt i nærheten kan bidra til å lette nerver og stress (det er bare enklere å reise med en venn!). Noen flyselskaper kan kreve et notat fra veterinæren som tyder på denne ordningen.
 • Du kan også sette et klistremerke på transportøren som sier "live kjæledyr". Du kan også sette et merke på carrier så den kan gjenkjennes.
 • Forskning pet transportører til du finner en som passer til dine behov og pris.
 • Mange flyselskaper lar deg ta et kjæledyr med deg i karrieren, og legg den under setet. Spør før levering.
 • Prøv og gå med katten din.
 • Stille flere spørsmål og be om referanser før du lar ditt kjæledyr til å reise med kjæledyr transportør du velger.

Advarsler

 • Det er også veldig kaldt i lasterommet på et fly, vil jeg foreslå at du ser etter et flyselskap vant til å håndtere kjæledyr. Disse flyselskapene vil sette din venn i en spesiell "pet hold 'der temperaturen er akkurat slik din venn til å være så behagelig som mulig!
 • Det er farlig for en katt - eller noe dyr generelt - å reise i lasterommet på et fly. Det er mulig for bagasje å falle på buret, så bruke en solid bærer.

Ting du trenger

 • Kattemat og vann
 • Kennel / Cage (med mindre det er gitt av kjæledyr transportør)
 • Krage med riktige tags
 • Leker, medisin, teppe, alt annet katten din krever
 • Har transportøren telefonnummer slik at du kan holde kontakten