Wkino

Hvordan lage en grus innkjørsel

Grus innkjørsler gi fortauskant appell for godt anlagte hjem. Utseendet er tiltalende, og som regel rimeligere enn betong eller asfalt innkjørsler. Det varer også lenger, opp til ca 60 år, mens andre innkjørsler må være re-asfaltert eller belagt hvert 5 eller 10 år. Det er også miljøvennlig. Regn og snø absorberes ned i bakken, under grusen, hindre avrenning og minimere flom risiko. Lag en grus oppkjørselen å støtte biler og folk, og nyte det stilige utseendet det kan gi hele hjemmet.

Trinn

Hvordan lage en grus innkjørsel. Bestemme mengden av grus og materiale som vil være nødvendig.
Hvordan lage en grus innkjørsel. Bestemme mengden av grus og materiale som vil være nødvendig.
 1. 1
  Bestemme mengden av grus og materiale som vil være nødvendig. Det finnes tre forskjellige nivåer av grus vil være nødvendig. Basisnivået danner et solid fundament, og krever en stor, tung stein. På toppen av det nivået går aggregert materiale, som omfatter sand og smuss, som kan komprimeres til basisnivået. Det øverste nivået er siktet grus, inkludert dekorative steiner og mykere småstein.
  • Mål oppkjørselen til finne arealet. Når arealet er bestemt, kan du beregne hvor mye grus som er nødvendig. Bruk en grus kalkulator, lik dem som finnes på nettet for å finne ut hvor mye kubikk meter med grus som må kjøpes.
 2. 2
  Kjøpe grus. Grus materiale i tre ulike nivåer kan kjøpes fra steinbrudd, engros leverandører og spesialitet grus selskaper. Det kan ofte bli levert hjem til deg.
 3. 3
  Flate ut oppkjørselen. For et lite område, kan du bruke en spade, hakke og rake å glatte bakken og nivå av området i utarbeidelsen av grus. For en større oppkjørselen området, leie en traktorgraver eller en traktor for å grave ut land og gjøre det nivå for grusen.
 4. 4
  Hell over grusen. Når materialene kommer, fyller oppkjørselen med grunnmaterialet, midt fylling og knust småstein og grus på toppen. Flate ut hvert lag før du legger den neste.
 5. 5
  Stemple stein. Når oppkjørselen har blitt skjenket, stemple grus for å gjøre det sikrere og mer ensartet. Bruk en handstamper for de mindre innkjørsler, og for en stor innkjørsel, leie en berg vedlegg for en traktor eller en komprimator.
 6. 6
  Opprettholde grus oppkjørselen. Fikse noen jettegryter eller dips som oppstår i oppkjørselen, spesielt etter kraftig regn eller snø. Fortsette å holde steinene komprimert og oppkjørselen nivå.
 7. 7
  Ferdige.

Tips

 • Legg dekorative kanter for å oppkjørselen for å gi et penere finish, og å holde grus fra å spre seg. Dette kan gjøres med murstein, større steiner eller busker.
 • Hindre ugress dukker opp gjennom steinene ved å legge en landskapsarbeid stoff ned under skalpering, hvis ønskelig.
 • Bruk ekstra grus hvor det er hellende, eller hull i overflaten.

Ting du trenger

 • Målebånd
 • Grus kalkulator
 • Grus
 • Spade
 • Rake
 • Traktorgraver eller traktor
 • Stamper eller komprimator