Wkino

Hvordan installere pidestall pavers

Den Pedestal Paver System kan brukes til å hjelpe

skape brukbare plass på taket dekk, tre dekk, promenader, fontener, mekaniske gangveier og andre områder. Pidestall system løfter, nivåer og har en jevn mellomrom paver steiner og beskytter underlag i slike impregnerte installasjoner som tak dekk og promenader, terrasser, balkonger, terrasser, podier, torg, arenaer og takhager. Tile Tech Pedestal Paver systemet er også ideelt for energieffektive tak, eller grønne tak.

Trinn

Hvordan installere pidestall pavers. Installeringsinstruksjonene mannskaper normalt arbeide i fire mann lag.
Hvordan installere pidestall pavers. Installeringsinstruksjonene mannskaper normalt arbeide i fire mann lag.
 1. 1
  Installeringsinstruksjonene mannskaper normalt arbeide i fire mann lag. Man holder pavers levert til oppstillingsplassen. Man kjører chop sag og gjør hele PVC skjæring. PVC er vanligvis skåret for hver ny rad etter behov. Du teller hvor mange kryss vil trenge pidestaller, tiltak i et par steder for å få høyden rett og ringe ut til kutteren hvor mange på hva lengden er nødvendig. To paver montører setter og planering.
 2. 2
  En typisk installasjon vil starte med en terskel på en dør, eller kontrollpunkt levert av arkitekt eller entreprenør.
 3. 3
 4. 4
  Den første høyde som søylen er da bestemt. En standard chop så (med fin tann blad (12 ") kompatibel med plast) kan kutte PVC-rør til ønsket høyde. Et installasjonsprogram deretter kutter PVC-rør til ønsket høyde, mindre 1/4" for topp og bunn cap insets. Eksempel, "trenger høy pidestall for å ha en del av PVC snitt 1-3/4" en 2.
 5. 5
  Den "presspasning" tilkobling av toppen og bunnen cap til PVC-rør krever ingen liming eller andre vedlegg. Begge kilen beste mellomlegg og rundbunnede mellomleggene kan benyttes for "fininnstilling" riktig høyde om nødvendig. Alle topp shims og bunn shims er på plass, og alle seks stykker (hvis brukt) interlock, slik at ingen paver bevegelse og en jevn overflate. Caps kan enkelt fjernes under installasjonen hvis ønskelig.
 6. 6
  Hver øverste stykke er utformet for å smekke inn i topplokket. Hver bunn mellomlegg låses inn i bunnlokket, kan de stables for å gi ekstra høyde.
 7. 7
  Bottom shims er scoret og kan bli brutt i halvparten bruker halvparten som mellomlegg under lave siden på en alvorlig skrå tak system. Du er bare å bygge opp den lave siden med denne søknaden.
 8. 8
  I en trekant eller ikke-90 graders hjørne kan du bruke en bunn cap i stedet for topplokket. Du får samme høyde (1/8 "), men trenger ikke å lure med tappene på topplokket. To nederste caps fungere godt hvis du trenger for å støtte sentrum av en stor utlegger. Det gir deg en flat topp i dette programmet.
 9. 9
  Vekten av betongen utlegger vil holde systemet på plass.

Tips

 • De runde bunn shims har en unik "V" groove, som tillater dem å bli scoret & brutt i to med et verktøy kniv og stablet på bunnen for de områder som er skrånet mer enn 2%. De låse seg til hverandre og til bunnen hetten for å hindre bevegelse av understellet.
 • Topphetten kan brukes for seg selv i områder der den nødvendige høyde er mindre enn en tomme. Topphetten er 1/2 "i høyde, hvis det kreves en 1/16" eller 1/8 "bottom avstandsskivene låser inn i bunnen av den øverste hette. I applikasjoner der en" i høyden er nødvendig, toppen og bunnen Påfyllingslokket brukes sammen med PVC og 1/8 "og 1/16" bunnen mellomlegg.
 • De 4 "PVC benyttes i sokkelen systemet er 3034. Det er en off-the-sokkel produktet, standard i Nord-Europa med utvendig dimensjon av 4,215" som overensstemmer med innerdiameteren av pidestallen topp-og bunnlokk.
 • Den Pedestal Paver systemet er designet for betong utleggere å legge nivået over en bygget opp taket. Substratet kan være enten betong eller tre-struktur, med et tak membran over toppen.
 • PVC-rør tillater understellet system for å variere i høyder opp til 20 + inches. Den standard 1/8 "spacer på topplokket tillater en åpen fuge og riktig justering av veidekke.

Advarsler

 • Pidestall Paver system anbefales ikke for biltrafikk.