Wkino

Hvordan komme seg gjennom en spontanabort

50% av kvinner i alderen 18-25 vil oppleve minst en spontanabort i sin levetid. Alle som ikke har opplevd en spontanabort kan lett virke ufølsomt og / eller bruke linjer som "Det var ikke ment å være." Et sted i underbevisstheten vår, vet vi at å flytte på er den beste tingen å gjøre etter en spontanabort, men ingen noensinne egentlig nevner hvordan du skal gå om du gjør det. Her er noen trinn for å hjelpe ut i å få gjennom en spontanabort.

Trinn

Hvordan komme seg gjennom en spontanabort. Prøve det vanskeligste å finne ut hvorfor spontanabort skjedde.
Hvordan komme seg gjennom en spontanabort. Prøve det vanskeligste å finne ut hvorfor spontanabort skjedde.
 1. 1
  Tilgi deg selv. Å ha en abort er ofte en kromosomal problem og vanligvis har ingenting å gjøre med noen forsømmelse på mors del. Uansett, noen kvinner har en måte å skylde seg selv for spontanabort og heller ikke de har gyldig grunn til, er den første tingen å gjøre for deg selv å tilgi deg selv. Tilgi deg selv hvis du har blitt fortalt (av en lege) at dine handlinger eller uaktsomhet har forårsaket spontanabort og / eller hvis dette ikke er tilfelle, tilgi deg selv for å tenke slik.
 2. 2
  Prøve det vanskeligste å finne ut hvorfor spontanabort skjedde. Den beste måten å finne disse svarene er gjennom legene som har varslet deg om abort og / eller behandlet deg for spontanabort. Mange leger vil informere deg om at selv om de hadde fanget problemet, var det sannsynligvis ikke noe de kunne gjøre. Men noen ganger, hvis det er en bestemt årsak (eksempel: skrå livmoren, cyster på eggstokkene, røyking, for mye stress, etc.) er det best å vite disse årsakene fordi det vil gi deg litt pusterom til å vite og forstå hvorfor graviditet fungerte ikke ut og / eller noen behandling som kan forhindre flere spontanaborter. Hvis legen ikke kan finne årsaken til spontanabort skjedde eller skjer, bør du vurdere dette en god ting, og dermed sjansene for spontanabort skjer fra ulike helsetilstander eller handlinger fra moren (røyking, drikking, røyking, ikke spise sunt, etc.) var svært usannsynlig. Det er alltid en sjanse for at legen kan fikse eller behandle noen bestemt problem som kan ha / være årsaken kroppen din til å avvise svangerskapet.
 3. 3
  Slutte å stresse! Ikke bare vil kroppen bokstavelig talt opplever noen fysiske endringer og / eller ubehag, men din mentale tilstand vil også være av balanse også. Hvis du har hatt en D & C prosedyre etter spontanabort, forstår at det beste du kan gjøre for deg selv på dette punktet er å hvile. Ikke fokuser for mye på den fysiske smerten. Hvis gitt tillatelse av legen din, ta det over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for å lette den fysiske ubehag. Husk at dine hormoner allerede var ubalansert og raste over alt fra å være gravid i første omgang, så forstår at selv etter en spontanabort, kan de samme hormonene ikke gå tilbake til det normale med en gang. Det er normalt å oppleve enda mer alvorlig humørsvingninger og / eller irritabilitet. Hvis du forstår endringene og den feste som blir gjort inne i kroppen din, vil det gjøre ting går glattere for deg, både følelsesmessig og fysisk.
 4. 4
  Identifisere hvorfor du er så opprørt over å ha abort i første omgang. Visste du desperat ønsker å ha en baby? Har du hatt tidligere spontanaborter før og ba om at dette svangerskapet ikke ville ende i samme resultat? Er du over 35 år og redd for at din tid for å ha en vellykket graviditet løper ut? Visste du ønsker å ha barnet for feil grunn (e)? Hva fremtidige konsekvenser eller stridigheter vil komme fra å ha spontanabort? Er du bare hetta ut at svangerskapet ikke var vellykket (enten graviditeten var planlagt eller ikke)? Uansett er det viktig at du er ærlig med deg selv om hva som plager deg mest i å miste svangerskapet. Husk, du kan ikke løse / fikse puslespillet hvis du ikke har alle bitene.
 5. 5
  Vit at alt skjer for en grunn. Alle vil fortelle deg dette og mesteparten av tiden vi får vite dette i tider som vi absolutt ikke ønsker å høre dette. Men har du noen gang lurt på hvorfor folk bruker dette uttrykket så ofte når de hører om spontanaborter? Det er fordi dette uttrykket er bokstavelig sant. Spontanaborter er ikke alltid livet ødelegger for kvinner, noen ganger spontanaborter er øye-åpnere for kvinner: hennes sjanse til å starte på nytt og for å beskytte seg selv, spesielt dersom graviditeten var ikke planlagt og uønsket i første omgang, hennes sjanse til å vurdere om hun var i et forhold eller situasjon med rett antatte barnefaren anyways, hennes sjanse til å lære om medisinske forhold eller problemer som hun ikke ville ha vært klar over hadde hun ikke hatt spontanabort, hennes evne til å lære om seg selv og se hennes planer for henne egen fremtid gjennom tøffe og sårbare tider, etc. Forstå at det eneste du ønsker kommer i din retning i livet er de tingene som var ment å være. Forstår at hvis graviditeten hadde vært vellykket, var det en 87% sjanse for at barnet blir deformert eller født med noen form for lidelse eller handikap.
 6. 6
  Snakk med andre kvinner som har opplevd spontanaborter. Noen ganger andre i livet ditt ikke vil forstå hvor alle dine sorg og stresse over tapet kommer fra. Abort påvirker hver kvinne annerledes og vanligvis har en tendens til å ha den lengste og mest traumatisk innvirkning på de kvinnene som tidligere ble deprimert eller ikke fornøyd med sine liv måten før graviditeten ble kjent for. Det er lett å slå av og til føle seg enda mer vondt etter å ha sett hvordan andre kan noen ganger bruke uttrykket, "komme over det" for løst. Å snakke med andre kvinner som har opplevd spontanaborter vil, om noe gjør du forstår og ser at du ikke er alene. Du vil bli overrasket over hvor mange andre kvinner har opplevd det samme sorgen du opplever og hvordan lignende sine historier om smerte og / eller flytte på er ganske lik din egen historie. Som med alt annet, er det alltid best å samhandle og / eller kontakt med andre som har vært gjennom det samme marerittet du har vært gjennom. Selv de som har gått gjennom dette før er svært nyttig å gi ytterligere tips om hvordan å takle, tilgi deg selv og gå videre.
 7. 7
  Tenk å få i stedet for tap. Som med alt annet i livet, hvis du holde minner deg på at du har støtt på store tap, til slutt disse tankene vil begynne å fortære deg og ta over / kontrollere følelser. Det er ikke noe slikt som for mye sorg i tap, men forstår at for andre til å støtte deg slik du fortjener, må de først være i stand til å komme til deg med åpne armer for å hjelpe deg. Og dette betyr å være rasjonell og rolig nok til å uttrykke dine følelser og gjøre det mulig for andre å prøve å gripe inn og hjelpe deg. Det er alltid en gevinst fra tap, selv med spontanaborter. Lag en liste over alle tingene du vil / kan få fra å ha abort. Tross alt, kan du få kunnskap om eventuelle problemer / sykdommer du ville ikke ha visst om hadde spontanabort ikke skjedd, og du kan få muligheten til å slippe noen gamle følelser som ble undertrykt i andre situasjoner, som frivillig besluttet å komme ut i løpet av spontanabort, og dermed legge til helbredelse fra mer enn bare abort, du kan få klarhet i ditt nåværende forhold / vennskap med den antatte far til barnet (tross alt, vil hver mann vise sine sanne farger for den beste eller det verste når han finner ut at graviditetstesten kom ut positiv), og best av alt, du kan ha fått en bedre forståelse av livet, også for din egen.
 8. 8
  Få litt hvile. Vær tålmodig med kroppen din etter spontanabort, som kroppen forbereder seg på å helbrede fra skade / avvisning av svangerskapet, og dermed til slutt kommer tilbake til det normale. Henge rundt positive venner (spesielt de venner som har delt din erfaring), holde tritt med dine vanlige rutiner og ta opp en ekstra hobby å holde tankene bort fra ting. Du trenger ikke å trene kroppen for døden, men i det minste holde din fysiske selv i toppform, da dette vil være svært viktig og avgjørende for den neste gang du blir gravid. Gå på en biltur med venner eller av deg. Meditere. Tilbring timer å lytte til din favorittmusikk. Gjøre noen undersøkelser på hvordan å få deg tilbake i toppform som før. Det er en million ting du kan gjøre for å fysisk overtale dine hormoner for å gå tilbake til det normale. I stedet for å overgi seg til følelsene dine, ta kontrollen tilbake.

Tips

 • Snakk med andre kvinner som har opplevd spontanaborter. Den beste følelsen i verden er å vite at du ikke er alene og at ikke alle er like misforståelser eller ufølsom som du trodde.
 • Følge ordre fra legen din. Hvis legen din forteller deg ikke å engasjere seg i noe (sex, for eksempel), for all del lytte. Hvis du ikke lytter til den medisinske råd fra din lege (e) så du kan bremse ned den fysiske helbredelsesprosessen kroppen din trenger for å være helt tilbake til det normale for når du blir gravid neste gang.
 • Få nok hvile. Kroppen din kan være i smerte eller ubehag, men jo lenger tid det tar å få kroppen tilbake i form, jo ​​lenger du vil føle fysisk smerte, og dermed jo lenger du vil føle den følelsesmessige smerten.
 • Forskning de vanligste årsakene til spontanaborter og statistikk om abort. En av de raskeste løsningene for helbredelse er å vite at du ikke er alene og at det du går igjennom er mer vanlig enn du trodde.
 • Ta de riktige foreskrevet eller over-the-counter medisiner for å lette noen fysisk smerte skjer i kroppen din. Ikke sitte og sulk, synes synd på deg selv. Healing tar dobbelt så lang hvis hjernen din ikke vil samarbeide med hva kroppen din virkelig ønsker å gjøre.

Advarsler

 • Ikke ha sex før de følelsesmessige og fysiske sårene har grodd. Din partner / venn bør forstå at selv om det ikke kan virke som det, trenger kroppen din god nok tid til å gro fra spontanabort. Det verste du kan gjøre for kroppen din er å bli gravid før den fysiske feste fra forrige graviditet helt helbreder.
 • IKKE røyk eller over-trener kroppen din. Jada, er å trene bra for kroppen på enhver anledning, men ikke over-gjøre ting. Ikke over-spise. Ikke over snakk om følelsene dine (dette er en måte å fange følelsene dine, dermed kan du bokstavelig talt holde deg fra å flytte på følelsesmessig), ikke prøv å undertrykke noen følelser og ikke overse noen tegn fra kroppen om at noe er feil eller er ikke riktig.
 • Ikke snakk om spontanaborter til andre som er blir ufølsomme eller misforståelse. Hvis du føler at du begynner å klandre deg selv eller bli mer negativ mens du snakker med noen om abort, det er et tegn på at samtalen behov for å avslutte og at du er bedre å snakke om følelsene dine til noen andre. Forstå at alles erfaring med spontanabort vil ikke være den samme. Noen kvinner går gjennom ekstreme anfall av depresjon etter en spontanabort, mens andre bare undertrykke sine følelser og gå videre som om ingenting har skjedd. Hvis du søker den rette støtte, vil dine følelser og fysiske kroppen søker den rette healing.