Wkino

Hvordan å trøste noen som mistet en kjær

Så noen har mistet noen nære og kjære for dem. Du ønsker å hjelpe dem, men er du på et tap for ord. Her er hvordan å la noen vite at du er der for dem, uten å gjøre dem sinte eller gjøre dem gråte hardere.

Trinn

Hvordan å trøste noen som mistet en kjær. Sitt lukke person, legger armen rundt dem eller holde sin hånd hvis de er en nær venn.
Hvordan å trøste noen som mistet en kjær. Sitt lukke person, legger armen rundt dem eller holde sin hånd hvis de er en nær venn.
 1. 1
  Sitt lukke person, legger armen rundt dem eller holde sin hånd hvis de er en nær venn. Hvis personen ikke shoo du bort, fortsetter med de neste trinnene. Aldri kommer på sterke, hvis personen holder gråt la dem være. Noen ganger de trenger for å få det ut - gi dem plass!
 2. 2
  Begynne med, "dette må være så vanskelig for deg," eller "Jeg er så lei meg for det som skjedde. Ikke begynne med ord som" Ooh, stinker dette "eller" Dette helt stinker for deg! Han / Hun døde! "Prøv å være milde, beroligende og empatisk.
 3. 3
  Være ekte. Ikke gråt, men det er OK å vise din nød. Tross alt, som liker å ha smerter alene?
 4. 4
  Minne personen om alle de gode tidene du hadde med den personen. Aldri minne personen om alle de dårlige ting som skjedde. Hjelpe personen - ikke skad dem!
 5. 5
  Så gå ut i kroppen av vandring din. "Du vet ikke hvor mye jeg hater at dette skjedde" eller "Jeg hater å se deg gå gjennom denne smerten. Det gjør vondt." Ikke vær banal.
 6. 6
  Bruk fysisk kontakt, som å gni ryggen eller enda bedre, en klem.
 7. 7
  Valgfritt: Gi en liten gave for å løfte deres ånd. Kanskje en bok de har lyst til å lese, eller en pen smykke for jenter.
 8. 8
  Klem igjen, og si: "Jeg håper du føler deg bedre."
 9. 9
  Her er et viktig punkt som har hjulpet. Spørre: "er det noe jeg kan gjøre med deg som vil føle deg bedre?" Ber om forespørsler kan gi deg innsikt i hva som ville gjøre denne personen bedre. Enten det kommer til spill eller kjøpesenter, eller bare mottar en vennlig e-kort, det er det som personen ønsker. Hvis de sier nei, dobbeltsjekke med, "Er du sikker? Det er ikke noe problem."
 10. 10
  Nå gå for en siste klem, lang og tett denne gangen. Si: "Jeg håper virkelig at du føler deg bedre snart." Smil, si farvel, og forlate.

Tips

 • Ikke spør hvorfor eller hvordan personen døde. All den varmen de kan ha følt fra deg vil forsvinne når de husker hvorfor du trøstet dem. Hold deg unna det.
 • Hvis du ikke vet om du kan høres bra ut, kan et kort med alle dine tanker være en god idé.
 • Hvis du virkelig er bare trøstet dem fordi du vil ha den morsomme siden tilbake, ikke fordi du hater å se denne personen trist, (som forhåpentligvis ikke er tilfelle), ikke over-dramatisere det for effekt. Bare fordi denne personen er trist betyr ikke at de ikke kan oppdage en løgner. Være.
 • Du kan endre ordene ovenfor for å passe din smak. Bare holde den grunnleggende ideen der.
 • Hvis dette ikke fungerer (men den vanligvis gjør), la den personen alene. Hvis din tilstedeværelse er ikke hjelpe dem, bare gi dem en klem og en rask "beklager".

Advarsler

 • Hvis personen finner du corny eller blir sint og skriker, kan du ikke høres ekte. Dette humøret svinger er ikke et godt tegn. Ut igjen og sa: "Jeg er virkelig lei meg om det, ___________" og la det bli med det.
 • Hvis noen presser deg vekk, ikke prøv å fortsette med trinn 2 og 3. Hvis de trenger å være alene, de trenger å være alene. Gi dem plass.

Ting du trenger

 • Present / card