Wkino

Hvordan dø fredelig

Mange er nervøs for hvordan de kommer til å dø, selv om de fleste dø fredelig. For å sikre at du vil dø fredelig, les denne artikkelen.

Trinn

Hvordan dø fredelig. Tenk om livet ditt formål.
Hvordan dø fredelig. Tenk om livet ditt formål.
 1. 1
  Tenk om livet ditt formål. Nå, i dag, i dette øyeblikk. Betyr det kommer til deg raskt og tydelig? Eller er du fomle rundt lurer på hva nettopp det er at du er her for å oppnå i verden? En følelse av mening er viktig for en følelse av indre fred.
 2. 2
  Tenk om dødelighet. Hver levende skapning har en viss levetid på jorden. Uansett hva dine forestillinger om livet etter døden (eller ingen), er dette livet dyrebart nå, og er av stor verdi. Hvordan vil du respektere dette livet, slik at når du kommer til slutten av det, kan du føle en følelse av fred og prestasjon? Unngå å tenke på karrieren gevinster og materialistiske gevinster, og disse vil være de minst tilfredsstillende ting å se tilbake over når du nærmer deg slutten. I stedet tenker om sammenhenger du gjør nå med folk fra alle samfunnslag - familie, venner, arbeidskollegaer, sjefer, politikere, forhandlere, alle de mennesker som deler din hverdag nå. Er du virkelig koble med dem? Ville de savner deg hvis du døde akkurat nå?
 3. 3
  Forbered din begravelse planer i god tid. Ingen liker overfor dette, men det handler om å flytte en byrde på dine kjære og få avskjedsfest du ønsker. Det vil ta en vekt på sinnet ditt mot slutten, spesielt hvis du lider av en langvarig og ødeleggende sykdom som etterlater deg følelsen ute av stand til å ta beslutninger.
 4. 4
  Gjør en vilje. En annen kilde til fred i sinnet kommer fra å vite at dine jordiske eiendeler kommer til de du vet vil få størst utbytte av dem - det være seg familie, venner, eller kattens hjem. Få det sortert og holde det oppdatert jevnlig for å gjenspeile endringer i outlook på livet.
 5. 5
  Har medfølelse når andre dør. Ikke unngå å dø familie og venner. Deres død kan skremme deg, men det er en utrolig utgivelse i å se døden for hva det egentlig er. Det hjelper virkelig å forstå hva slutten er like. For dem som har tilbrakt tid med en døende person, det er en kunnskap vunnet som ikke kan sette ord på, det er bare noe som du vet. Og du vil finne at det er "ment å være" og er ikke noe å være redd for.
 6. 6
  Hold deg din tro hvis du tror på en religion eller annen tro kilden. De med tro har mange-fasettert forståelser av døden som kan øke din følelse av fred om å dø. For de uten tro, bare avstemme pragmatisk tilnærming til livet og døden som en del av den store sirkelen av liv der du har en sentral del nå, og vil bidra til selv etter døden hvis du mate jorda.