Wkino

Hvordan kjole for en begravelse

Begravelser er respektfull anledninger, og en del av å være respektfull er dressing på riktig måte. Denne artikkelen dekker kristne begravelser. Hva regnes som passende kjole for sorg varierer etter land og kultur.

Trinn

Hvordan kjole for en begravelse. Bruk en svart dress med hvit skjorte.
Hvordan kjole for en begravelse. Bruk en svart dress med hvit skjorte.

Selv om svart er tradisjonelle for en begravelse i vestlige kulturer, finnes det andre alternativer som er like akseptabelt i dag, avhengig av hvor godt du visste personen.

Menn

 1. 1
  Bruk en svart dress med hvit skjorte. Accessorize med en lang, nøytral slips. Tenk deg om to ganger iført altfor mye smykker eller hår produkt.
  • Men det finnes alltid unntak til reglene. En blå dress med en svart høyhalset genser, svart kjole skjorte med langt rødt slips, svart kjole skjorte (ingen slips, første knappen kneppet), eller en svart t-skjorte (clean, slags silkeaktig) kan alle være akseptabelt avhengig av familien.
  • Hvis du er en pall-bærer, bør du forvente å bære en dress eller en mørk sport frakk og slips i det minste.

Kvinner

 1. 1
  Kvinner bør velge klassisk svart antrekk for en begravelse. En svart kjole med ermer, eller mørk dress med jakke. Det er mulig å bruke et ikke altfor lyst farget kjole under en svart frakk.
  • Litt farge Accessorizing er akseptabelt. Enkle smykker.

Barn

 1. 1
  Barn bør være riktig kledd også. Små gutter skal bli utrustet i en svart dress, muligens lik pappa. Små jenter bør ha en "boks-lignende" kjole som renner rett ned fra skuldrene uten unødvendige perler eller paljetter.
  • Vær oppmerksom på de skoene. Jenter kan bære ballett leiligheter eller eller vanlig svart joggesko. Og gutter kan ha svarte sko eller loafers (som pappa) eller til og med ren svart joggesko.

Generelle regler for alle

 1. 1
  Planlegg å ha noe smakfull og konservative. Dette er spesielt viktig hvis det er en gudstjeneste i en kirke, begravelse hjemme eller graven. Sort, marineblå, grå eller andre mørke farger vises vanligvis mer konservative. Avslørende klær er ikke aktuelt, da noen kirker foretrekker skuldre og knær å forbli dekket.
 2. 2
  Ikke glem skoene. La din flip flops, Timberlands og atletisk slitasje hjemme. Velger i stedet for mer fornuftige og passende sko.
  • Merk: sko bør poleres. Ikke ha rufsete sko til en begravelse.
 3. 3
  Som en tommelfingerregel, kle seg som du ville gjort for kirken. Eller, hvis du ikke går i kirken, tenke på hva du vil ha til et jobbintervju. Unngå solen kjoler (med mindre du har en wrap eller det er en veldig små barn), festlige mønstre på skjorter (dvs. martini glass eller vill utskrifter), eller noe for prangende (dvs. paljetter, med mindre minimal). Herrer bør bruke en sports jakke eller dress.
 4. 4
  Vurdere temperatur og kle seg deretter. Menn kan velge å fjerne sine jakker for noe utenfor, men bør i det minste ha dem inne for noen tjenester.
 5. 5
  Begravelser ut av byen kan nødvendiggjøre at du tar flere antrekk eller være i stand til å justere for ulike dager.
 6. 6
  Noen tror ikke at begravelsen antrekk bør være strengt svart i fargen. Mens personens død bør være sorg, synes det også hensiktsmessig å feire personens liv med litt farge. Ikke ha noe for fargerike som limegrønn eller neon gul, lilla eller gul, men kanskje rød eller en blek blå.

Tips

 • Unngå høyt, glorete smykker og tilbehør, inkludert upassende mansjettknapper eller store halskjeder.
 • Familien kan velge å ha en mer festlige sammenkomster. Hvis ja, og du ikke er kjent, bør du ikke være redd for å spørre hva riktig antrekk kan være.
 • Husk å pakke flere antrekk hvis du deltar på en kjølvannet eller visning natten før. De kan være mer business casual hvis du er en gjest.
 • Hvis du er usikker, sjekk med familien på kleskode, eller be noen andre om de synes antrekket er hensiktsmessig.
 • I noen tilfeller kan du bli bedt om å bære lette muntre farger, til en ung person begravelse.
 • Dersom et medlem av de væpnede styrker, kan det være hensiktsmessig å ha en nr. 2 kjole (en parade uniform). Men dette bør være opp til skjønn av familien. Hvis du velger å gjøre dette, husk det må være i en mye bedre tilstand til den sivile klær andre slitasje. Hvis det ikke er strykes og polert og presset nok for å besøke et statsoverhode, er det ikke hensiktsmessig for begravelsen, spesielt er den avdøde var involvert i militæret selv.
 • I noen tilfeller er alt svart forespurt. Dette betyr en svart kjole, skjørt, leggings, dress, svart skjorte, svart slips og svarte sokker og sko. Sjekk med partiet på forhånd.
 • Hvis du har mottatt en gave fra denne personen som kunne være hensiktsmessig, reglene er mildere. Selv om en fotballdrakt eller en Hawaiian skjorte er aldri hensiktsmessig, ville noen smykker eller bånd du har fått av denne personen være en hensiktsmessig måte å respektere og husker dem, i de fleste tilfeller.
 • Hvis begravelsen finner sted på en varm eller potensielt regnfull dag, ta med en paraply for å beskytte deg mot elementene. Det er høflig å tilby det til, og / eller tilbud om å holde det for, en eldre deltaker.
 • Når dressing for begravelsen, tenk på den avdødes personlighet og interesser. Hvis de likte baseball, kunne en mann bære en baseball print slips og en kvinne kunne bære smykker med baseballs på den. Hvis de ofte hadde floral kjoler eller camo eller dyrket sine røde patent pumper, kunne kleskode reflektere disse også.
 • Hva du skal ha hvis du skal delta på kjølvannet, begravelsen, og graven tjeneste: å kjølvannet du kan bære det meste svart med en fargeklatt. Barn kan vanligvis bruke den samme tingen, men tenåringer og voksne skal kle seg annerledes for begge arrangementene. Noen farger er akseptabelt, for eksempel toner av blått, men unngå prangende farger.
 • Det er en god idé å ta et lommetørkle i tilfelle du eller noen nær deg tårer opp.
 • Nærmeste familie skal alltid helle til den mer konservativ med antrekk.
 • Merknad for tenåringer, unge voksne, barn, og noen ganger kvinner og menn: dersom familien eller menigheten ikke er utrolig konservative, er det greit å gå i begravelsen iført svært mørke (eller sort) jeans og en svart t-skjorte. Bakgrunnen for dette er at i de fleste store familier, etter at kirken og graven tjenester, er det en repast som arrangeres i en ganske formell restaurant, men er fortsatt veldig casual. Hvis du tror du kommer til å spille rundt med fettere, gå frem og tilbake på tvers av rommet for å snakke med forskjellige mennesker, kan det være OK å gjøre dette.
 • For en svært konservativ tjeneste, kan enkelte kvinner velger å bære en mer enkel, formell lue.

Advarsler

 • Høye hæler kan være vanskelige utendørs i gresskledde bakken, spesielt hvis det har regnet.
 • Husk å være respektfull.
 • Vennligst gi ditt sete eller paraply til eldre gjester eller kvinner med svært små barn.
 • Husk å være diskret hvis drikkevann fra en flaske i vesken.
 • Vannfast mascara og minimal øyenskygge / eyeliner er foreslått.
 • Unngå t-skjorter med potensielt støtende slagord. Generelt, bør T-skjorter unngås uansett, men slagord som bærer dårlig språk, naken bilder eller reklame et bestemt merkenavn er definitivt ikke tilrådelig (med mindre den avdøde spesifikt bedt om slikt antrekk i hans / hennes vilje, sjekk med familien på forhånd). Med andre ord, hvis du føler det er riktig å bære en t-skjorte, ville det være best å velge en vanlig en (kvalitet, passform, og tilstanden skal også være faktorer).