Wkino

Hvordan handle i en begravelse

Følgende tips og forslag vil hjelpe noen som trenger å delta på en begravelse for første gang. Som med alle ting, det er fødsel og død, og begge involverer bruk av sosiale nådegaver.

Trinn

Hvordan handle i en begravelse. Velg et passende antrekk.
Hvordan handle i en begravelse. Velg et passende antrekk.
 1. 1
  Velg et passende antrekk. Dette betyr ikke en helt sort antrekk, men en konservativ ett. Velg noe du normalt ville ha i kirken eller en semi-dressy anledning. Les kjole for en begravelse for videre veiledning.
 2. 2
  Husk at ulike kulturer og trosretninger kan ha litt forskjellig antrekk. Sjekk med familiemedlemmer, begravelsen direktør, eller prester for å bekrefte riktig antrekk.
 3. 3
  Før vi går i kirken eller begravelsesbyrået, slår telefonen av eller la den ligge i bilen.
 4. 4
  Signere gjesteboken hvis det er én. Sørg for å gjøre dette så snart du kommer inn!
 5. 5
  Håndhilse eller tilby en klem til familien til den avdøde (hvis du kjenner dem godt nok). Gjøre det på en rolig og reservert måte. Hold interaksjon kort, så er det sannsynligvis andre venter på å snakke med familien.
 6. 6
  Del noe positivt om den avdøde med andre begravelse deltakere. Husk å aldri snakke stygt om de døde, da det kan være støtende og er svært upassende.
 7. 7
  Følge sin leder hvis noen eskortere deg til setet ditt. Merk: nære familiemedlemmer vanligvis sitter sammen i en lukket av området for personvernet.
 8. 8
  Følge ledelsen av liturg under gudstjenesten. De fleste ministrene vil lede besøkende på hvordan å følge religiøse tradisjoner. På forhånd, gjøre noen undersøkelser om kirkens begravelsesritualer.
 9. 9
  Gå videre og gråte hvis du vil. Dele sorg med andre vil hjelpe til med sorgprosessen.
 10. 10
  Delta på graven tjenester, hvis du er en slektning eller nær venn av familien. Graven tjenester er normalt holdes etter at begravelsen. Noen ganger kan dette være den eneste tjenesten slik at alle interesserte slektninger og venner kan delta.
 11. 11
  Tilby å hjelpe familien. Noen ganger kan dette bety svare på anrop, arrangere transport for besøkende, eller matlaging. Husk at de går gjennom en vanskelig tid akkurat nå.
 12. 12
  Husk å ringe eller besøke. Noen ganger etter at alle har forlatt, og stille er tilbake, sørgende venner eller familie kan bruke et besøk, selv før eventuelle minnegudstjenester som mest hjelp er nødvendig mens familien er ikke bare planlegging tjenester, men kan gjøre med andre saker som involverer død dvs. medisinsk misligheter, mord, etc. Prøv å gjøre det før, og etter.

Tips

 • Noen ganger folk vil besøke kisten for en endelig farvel.
 • Begravelser er verdig og høytidelig anledninger. Husk å handle deretter.
 • Hvis noen nær deg begynner å gråte gi dem en vev (hvis tilgjengelig).
 • Hvis en repast er planlagt, de fleste er gledelige hendelser hvor den avdødes liv feires. Vanligvis mat og drikke, sammen med glade minner, er felles.
 • Hvis du begynner å le for noen merkelig grunn, stoppe deg. Det er respektløst å gjøre dette i en begravelse.
 • Ikke vær flau for å gråte
 • Alltid huske at de har mistet en kjær, så prøv å ikke le eller smile.

Advarsler

 • Ikke le feilaktig (dvs. hvis det ikke er i tråd med tonen i begravelsen).
 • Men husk at det er lov å le i begravelser, hvis det er en tone som familie og venner ønsker. Noen begravelser kan være forsettlig morsomt med statsråden / officiator eller familiemedlemmer forteller humoristiske historier om den avdøde personens liv.