Wkino

Hvordan koble en enkel 120v elektrisk krets

Ansette en elektriker er vanligvis den beste måten å gå der 120 volt kretser er bekymret, men hvis du er opp til det, kan du spare penger ved å gjøre noen grunnleggende elektriske arbeidet selv. Denne artikkelen dekker trinnene for å installere en enkel 15A (15 ampere) krets med en stikkontakt.

Trinn

Hvordan koble en enkel 120v elektrisk krets. Slå av strømmen fôring panelet du skal jobbe i.
Hvordan koble en enkel 120v elektrisk krets. Slå av strømmen fôring panelet du skal jobbe i.
 1. 1
  Slå av strømmen fôring panelet du skal jobbe i. Det kan hjelpe å ta noen minutter å bli kjent med alle tipsene i den relaterte Google artikkel om "Hvordan å mestre gjør det selv elsikkerhet ". Slå av alle de individuelle strømbrytere i panelet og deretter slå av hovedbryteren som leverer strøm til panelet. Dette er å foretrekke fordi det er mye sikrere å betjene mange mindre nåværende enheter, en om gangen, enn for å operere en enkelt, stor strøm-enhet bare en gang. Når alle de mindre strømbrytere er slukket, mengden av strøm som flyter gjennom det større 50, bør 100 (eller flere) ampere være null.
 2. 2
  Forstår at dette google er om kabling en enkel elektrisk krets. Den dekker ikke følgende informasjon, som kan variere avhengig av hvilken type installasjon du gjør, og hvilken type eksisterende ledninger du kan koble til.
  • Velge og installere elektriske bokser.
  • Velge og installere kanal.
  • Oppgraderer en eksisterende elektriske panel-boksen for å imøtekomme en ny krets.
 3. 3
  Se på følgende krav som må vurderes før du fortsetter med dette prosjektet. Dette er utenfor omfanget av denne artikkelen, slik at disse elementene skal rettes før start.
  • Du trenger å komme og installere beholderen (krysset) boksen. For innfelling i en gips vegg, kan du velge et kutt i eller reparasjon type, for andre installasjoner montert en overflate støpt aluminium eller PVC værbestandig (fuktig sted) boksen, kan være aktuelt.
  • Du må finne banen for ledningene mellom mottaket boksen og det elektriske panelet boksen.
   • Du må installere rør hvis du bruker enkle isolerte ledninger.
   • Installere selve ledningene hvis du bruker et ikke-metallisk kabel (romex).
 4. 4
  Mål avstanden fra det elektriske panelet boksen til plasseringen din nye uttaket vil bli installert, følge stien du har valgt, og prøver å fastslå den faktiske avstanden ledningen må kjøre. Tillate litt ekstra for hjørner, spesielt hvis du installerer i rør, ettersom disse har ride radius kurver for å snu skarpe vinkler. Også at minst 24 inches for hooking ledningene til bryteren eller sikringen blokk og nøytrale og bakken terminaler i panelet boksen, og 6 eller 8 inches for terminering i beholderen boksen.
 5. 5
  Mate ledningene gjennom ledningen fra stikkontakten boksen. Sett et par stykker av elektrisk tape over enden av din ledninger, slik at kobber er ikke eksponert. Denne måten, hvis ledningen berører en utsatt levende dirigent mens mate den gjennom, vil det ikke kortslutte eller lede strømmen tilbake til deg.
  • Hvis du har installert rør og løpet er svært kort, kan du være i stand til å bare skyve ledningen fra sump tilbake gjennom det elektriske panelet.
  • For lange løyper, må du kanskje å presse en "fisk tape" gjennom rør slik at du kan henge seg opp på ledningen og trekk den gjennom.
  • Hvis du ikke har kanalen, må du "fiske" kabelen eller fjerne tapet og eventuelt bore 5/8 tommer eller større hull gjennom veggen studs å mate tråden gjennom.
  • Uansett, må du få ledningen kjøre mellom den elektriske panel og sump på en måte som det ikke er utsatt for og den isolerende "jakke" ikke er skadet.
 6. 6
  Kutte ledningen til ønsket lengde slik at 20cm (8 ") stikker ut av sump, og ca 80cm (30") stikker ut på det elektriske panelet.
 7. 7
  Skjær ca 15 cm (6 ") av det (vanligvis gul eller grå) ytre jakke vekk fra ledningen, er forsiktig med å ikke skade de indre svarte eller hvite jakker. Dette vanligvis forlater en bart kobber eller grønne ledningen (jordledningen), en sorte ledningen (hot wire) og en hvit ledning (nullederen).
 8. 8
  Stripe om en 0,5 cm (5/8 ") av isolasjonen vekk fra enden av både den svarte og hvite ledninger. Hvis du har wire strippere, bare klemme isolert ledning i sporet som passer til størrelsen på ledningen din, slår strippere en halv omdreining til å setja inn isolasjon, og trekk ledningen gjennom. Dette vil fjerne isolasjonen uten å skade kobberleder inni den.
  • Hvis du ikke kan stripe jakke, bruke "14 gauge" kjever. Ved hjelp av 12 gauge kjevene av verktøyet betydelig reduserer sjansen for nicking ledningen. Ved bruk av 14 gauge kjevene holder verktøyet i en rett vinkel til ledningen, ellers vil skade tråden. Også stripe enden av jordledning hvis den er isolert. Hvis du kutter for dypt, ikke bekymre deg... Kutte slutten av og prøv igjen. Du har tre eller fire forsøk før ledningene begynner å bli for kort til å jobbe med. Det er veldig viktig å ikke nick ledningen.
 9. 9
  Bruk nebbtang for å danne en liten krok på den eksponerte kobber ender av alle ledninger for å koble til terminalene på mottaket hvis du ikke kommer til å mate tilføyelser enheter gjennom dette uttaket. Ellers skjære 8 "biter av svart, hvit og bart / grønne ledninger fra den ubrukte del av rullen for å bli brukt som" grisehaler ".
 10. 10
  Nøye strippe begge ender av musefletter som skissert ovenfor. Samle alle de "hot" ledninger (svart eller rød vanligvis) og 8 "black pigtail. Tvinn dem sammen og spinne et riktig dimensjonert ledning mutter sikkert over toppen. Ingen eksponert kobber bør sees som strekker seg fra den isolerende dekning av ledningen mutter.
 11. 11
  Brett gruppen mot baksiden av boksen, med pigtail stikker ut til fronten av boksen. Bruk nebbtang for å danne en liten krok den eksponerte kobber slutten av pigtail. Dette lone sorte ledningen representerer bunt av de svarte, og vil være lettere å jobbe med enn en hel bunt av ledninger.
 12. 12
  Gjenta denne prosedyren for de gjenværende ledningene. Hvis du har en metall boks, må du kutte en ekstra bart / grønne ledningen pigtail å jorde boksen.
 13. 13
  Se på uttaket. På siden av uttaket, vil du se skruene. Skruene skal være mørkere på den ene siden enn den andre, som regel, messing for den mørke siden, og sølv for den lysere siden. På baksiden av uttaket, vil du se to eller fire sett med små runde hull nær skruene. Dette er de "hurtigkoplingsklemmer" poeng.
  • MERK: Du kan bruke enten kabling skruene eller rask kobles. Men skruene er den foretrukne metoden som de gir en bedre kontakt mellom ledningene og outlet. Også, hvis du ikke klarer å strippe nok wire for Quick Connect, kan ledningen arbeide seg løs over tid forårsaker alle uttak nedstrøms til å mislykkes.
 14. 14
  Pakk kroken du har gjort på ledninger rundt krageklemmene på uttaket. Å gjøre dette gir en signifikant bedre sammenheng i forhold til backwiring, og de fleste elektrikere bruker denne teknikken på sitt eget hus på grunn av det. Hvis du insisterer på backwiring, sette spissen på den sorte ledningen til et av hullene nærmeste de mørke skruene og skyv den inn så langt den går. Du må kanskje bruke nebbtang for å presse ledningen, da disse kan være veldig stiv noen ganger. Wiren bør gå nesten hele 1,5 cm (5/8 ") inn Gjenta dette med den hvite ledningen inn i et hull nær lysere farget skruer.
 15. 15
  Se på den ene enden av utløpet for en grønn skrue. Sett kroken du gjort i jordledningen klokken rundt den grønne skruen. Stram skruen til den er sikker. Denne tilkoblingen må være stramt.
 16. 16
  Som fullfører kabling av utløpsenden av kretsen.
 17. 17
  Skyv alle ledninger til den elektriske boksen, skru uttaket på plass, og sette lokket på den.
 18. 18
  Gå til den elektriske panel. Sørg for at du dobbeltsjekke at strømmen er slått av. Likevel er det en god idé å behandle alle utsatte ledninger og ledende metall som om det er live (spenningsførende eller varm).
 19. 19
  Sett gummimatte ned og stå på den mens du gjør arbeidet ditt, og bøye ledningene ut fra panelet mens forbereder dem, slik at hendene ikke arbeider nær potensielt leve kretser.
 20. 20
  Finn nøytral / jording buss bar. Dette er en lang linje med mange skruterminaler med eksisterende uisolerte og grønt isolerte (jord) ledningene termineres til det og ofte vil ha hvite ledningene termineres til det også. Fleste eiendommer med kun én elektrisk panel har en eneste slik buss bar (som beskrevet ovenfor) for terminering av både bakken og nøytrale ledninger fleste eiendommer som har mer enn én elektrisk panel (a andre panel for en frittliggende garasje eller dedikert butikk område;. eller gitt under utvidelse av eller tillegg til et hjem - er vanlige scenarier), er pålagt å ha en buss bar for terminering av jordkabler og en egen buss bar for terminering av nøytrale ledninger. Nok å si, hvis glasset har en stang som brukes til å terminere bare hvite ledninger og en annen samleskinne brukes til å avslutte bare grønne eller / og blanke ledninger, er det meget viktig å opprettholde integriteten av disse to systemer ved tilsetning av jordledninger bare til første samleskinne og nøytrale ledninger bare til den nøytrale samleskinnen. Unnlatelse av å gjøre dette er en kode brudd og en potensiell fare for støt.
 21. 21
  Kutt jordledningen til lengden slik at den komfortabelt når det jordede stolpen etter å ha fulgt en bane ut av veien for andre ledninger, typisk etter rettvinklet fra over bunnen av panelet og opp til jording stolpe. Ikke klippe det for kort, men ikke la for mye slakk heller. Hvis bakken ledning har en grønn jakke, strimmel 1,5 cm (5/8 ") av mantelen fra den enden av ledningen.
 22. 22
  Finn en ubrukt terminal på denne jording bar, skru det en del måte, setter jordledningen, og stram skruen tilbake ned på eksponert kobber inntil ledningen er sikker. Plasser bare en ledning per terminal. Ikke stram og knuse dirigent under skruen.
 23. 23
  Finn den nøytrale bar hvis det er én. Dette ligner på jording innlegget, med unntak av at den vil ha bare hvite ledninger hektet inn i den. I mange tilfeller er den nøytrale bar og bunnramme er de samme. Hvis dette er tilfelle, kan både den første ledningen og den hvite nøytrale ledningen bli avsluttet til en felles basis bar.
 24. 24
  Skjær den hvite nøytrale ledningen til ønsket lengde, deretter fjerne en 0,5 cm (5/8 ") på jakken av og binde den til nøytral binding innlegget på samme måte som du gjorde for jordledningen. Legg bare én ledning per terminal. Do Ikke stram og knuse dirigent under skruen.
 25. 25
  Finn det åpne sporet i det elektriske panelet som du vil installere denne kretsen inn. Legg merke til at det er en "varm" ledende bar som stikker ut på den ene siden, og en plast-eller jordet metall tappen på den andre (avhengig panelprodusenten).
 26. 26
  Er forsiktig med å ikke røre noe ledende, bestemmer lengden av tråd som trengs for å nå dette sporet lett, også følge en bane rundt utsiden av panelet. Kutte ledningen til ønsket lengde.
 27. 27
  Sjekk eller velg en effektbryter egnet for oppgaven og panel. Panelet dekke vil gi en liste over effektbrytere modeller som er testet med og godkjent for bruk i panelet av en uavhengig testanlegg som UL (Underwriters Labs), FM (Factory Mutual), osv.. Under ingen omstendighet må effektbryter som ikke vises på denne listen være installert i panelet - uansett om det passer, eller ikke. Effektbrytere laget av Square D, Murray, ITE, Sylvania, Westinghouse, etc. skal installeres i paneler laget av samme breaker produsenten. Ikke gjør den feilen at de prøver å installere en Square D (eller annen produsent) effektbryter til en annen produsent panel.
 28. 28
  Finn eneste bindende skruen på ny effektbryter. Ikke sette bryteren på plass ennå, men ta en titt på hvordan det er en slot for fanen i panelet til å passe inn, og det er en annen spalte hvor det ledende bar vil passe.
 29. 29
  Strip en 0,5 cm (5/8 ") i enden av den svarte ledningen, sett den inn i breaker, og binde det fast til breaker.
 30. 30
  Sørg for at din nye breaker er slått av.
 31. 31
  Stående på gummimatte, en hånd sted ved din side eller bak ryggen din... Dette er ikke en smakløs spøk, men er faktisk et sikkerhetsnett. Arbeide med to hender er farlig fordi hvis du noen gang røre noe som er varmt, kan dagens løp i den ene armen, gjennom hjertet, og ut den andre armen. Den ene hånden er alt du trenger, så hold den andre ut av veien.
 32. 32
  Ved hjelp av den gjenværende hånden, skyv sporet i breaker over kategorien i det elektriske panelet.
 33. 33
  Så skyv den andre enden av bryteren i over elektriske kontakten til den sitter på linje med de andre breakers.
 34. 34
  Finne sted på luken der denne nye breaker må utsettes. Det er meget sannsynlig en metal-kategorien som må brytes ut av panelet så den nye breaker kan stikke ut fra det. Bryte ut denne metal-kategorien og sette lokket tilbake på panelet.
 35. 35
  Gjenopprett makten til panelet. Snu rekkefølgen av avslutningsmenyen prosedyren i første trinn ved å vri på hovedbryter på igjen. Denne store nåværende Bryteren har ingen belastning på det og vil være mindre belastende på det som et resultat. Fortsett å gjenopprette strøm til kretsene ved å flytte gjenværende effektbryter håndtak til på-stilling, ett om gangen. Holde ut på å snu den nye kretsen på for sist. Når alle de andre kretsene har blitt restaurert, sjekk at alle de opprinnelige elektriske kretser og enheter fungerer igjen. Hvis noen breaker umiddelbart turer, betyr det sannsynligvis at du opprettet en kortslutning. I dette tilfellet må du enten slå alle av strømmen og nøye inspisere panelet og / eller annet arbeid for å finne det, eller ringe i en elektriker.
 36. 36
  Slå den nye kretsen på. Hvis den umiddelbart turer, vil du trenger å sjekker ditt arbeid og tilkoblinger.
 37. 37
  Plugg en lampe inn i den nye kretsen for å teste den. Oddsen er at det nå vil fungere akkurat som det skal. Smile fordi du nettopp lagret selv 225€ eller mer!

Tips

 • Denne samme fremgangsmåte kan brukes til å skape en 20 amperes hvis (og bare hvis) kan erstatte en 20 amp breaker, 12 gauge, og et utløp 20 A i kombinasjon. Ikke erstatte en av disse delene uten å erstatte dem alle.
 • Søke om tillatelse for dette arbeidet i din by bygning eller kode håndhevelse kontor.
 • Har ditt arbeid inspisert. At 225€ du lagret er peanøtter hvis du mister alle dine eiendeler eller en du er glad i en elektrisk brann.

Advarsler

 • Hvis du ikke er fullt klar over sikkerhetskravene for elektrisk arbeid, ikke gjør dette. Feil er bokstavelig talt dødelig i denne typen arbeid.
 • Innenfor et elektrisk panel, selv om hovedbryter er av, kan dødelige høyspent strøm bli utsatt. Dette gjelder ved design i mange tilfeller, så ikke anta at du er trygg bare fordi du har en ny godt vedlikeholdt panel.
 • Hvis du ser rød eller svart ledninger festet til jording post eller til nøytral binding post, IKKE FORTSETT. Dette indikerer ikke-standard og potensielt farlige eksisterende ledningsnett. Det er best å lukke panelet tilbake opp og ansette en profesjonell elektriker til å gi deg råd om det eller gjøre jobben.
 • Ikke bruk 20 amp automatsikringer med # 14 gauge eller mindre wire. Dette skaper en brannfare da # 14 er vurdert for 15 ampere maks.
 • Ikke bruk 15 amp automatsikringer med 20 amp uttak. 20 Amp uttak ser annerledes ut enn 15 amp uttak og bruk av en 20 amp stikkontakt indikerer til fremtidige brukere at det er 20 ampere strøm tilgjengelig. Dette vil ikke være til stede med en 15 amp breaker (dette gjelder i kommersielle og industrielle bygninger bare som boliger trenger ikke 20 amp uttak selv om på 20 amp kretser).

Ting du trenger

 • En 15 Amp effektbryter
 • 14 gauge "2-leder med bakken" ledningen lang nok til å nå dit du vil uttaket
 • En 15 amp stikkontakt
 • En installert sump, klar for uttak og wire
 • En bane, til enten i rør eller annet godkjent metode for ledning løpe fra boksen tilbake til et elektrisk panel
 • Et åpent spor i det elektriske panel for den nye kretsen som skal installeres
 • Wire strippere
 • Nebbtang
 • For lange løyper, elektriske "fish-tape" kan være nødvendig
 • Gummi såler, gjerne med en gummi gulvmatte.