Wkino

Hvordan å erstatte en defekt elektrisk bryter eller stikkontakt

Denne artikkelen vil diskutere erstatte elektriske brytere og stikkontakter, inkludert 3 og 4 veis brytere og gfci beskyttet utsalgssteder.

Trinn

Hvordan å erstatte en defekt elektrisk bryter eller stikkontakt. Vær sikker på at elektrisitet er slått av til kretsen at du arbeider på.
Hvordan å erstatte en defekt elektrisk bryter eller stikkontakt. Vær sikker på at elektrisitet er slått av til kretsen at du arbeider på.
 1. 1
  Vær sikker på at elektrisitet er slått av til kretsen at du arbeider på. Du bør plugge en lampe (teste det først) inn i stikkontakten som du har tenkt å endre og slå av skillebryteren å gjøre lampen slukkes. Teste både toppen og bunnen av uttaket, eller "duplex mottaket", fordi noen utsalgssteder har to kretser og andre kan ha en vegg bryteren som styrer toppen eller bunnen av en dobbel / duplex stikkontakt. Hvis uttaket ikke fungere i det hele tatt, og du er ikke sikker på hvilken breaker slår den av, så vil du kanskje å slå av hovedbryter. Dette vil stenge hele huset, men det er bedre å være føre var enn å risikere elektriske støt. En spenningsdetektor ("power sniffer") er også nyttig for å oppdage spenning.
 2. 2
  Lampene er vanligvis på de lavere amp effektbrytere (vanligvis 15 ampere). Hvis du lar lyset inventar på, det gir deg bedre lys til å arbeide på pluggene og brytere.
 3. 3
  Fjern stikkontakt eller bytte dekselet. Tradisjonelle outlet plater har vanligvis en skrue per uttak (men noen inkludert GFCIs har to), og bytte plater to per bryteren. Det kan være flere brytere eller stikkontakter i én boks, men du kan erstatte bare en om nødvendig. Hvis du trenger å erstatte mer enn én, arbeid på en av gangen, slik at du ikke forveksle ledningene. Lag et diagram (eller ta nærbilder digitale bilder) å ha en klar oversikt over hvordan det så ut før du koblet noe.
 4. 4
  Du vil se to skruer, en på toppen og en på bunnen, som holder bryteren / utløp i den elektriske boksen. Fjern disse to skruene og trekk forsiktig ut bryteren eller stikkontakt.
 5. 5
  For uttak: Etikett ledningene med en slags kjennetegn på maskeringstape pakket rundt hver ledning. Bruk samme mark for hver ledning koblet til samme terminal skrue av enheten. De "hot" (vanligvis svart eller rød) ledninger skal kobles til siden at kortere plug-sporet er på, og generelt har gullfargede skruer. Det "nøytrale" hvite ledninger skal kobles til siden at den høyere pluggen er på sporet og har generelt sølvskruene. Bare-kobber eller grønne ledningen skal kobles til den grønne bakken skruen festet til en av uttaket festebraketter. Det kan være ett eller to sett med ledninger koblet til stikkontakten, avhengig av sin plassering i kretsen, og det spiller ingen rolle hvilken ledning av en farget paret går til hvilken skrue.
 6. 6
  For jordfeilbryter (GFCI) beholdere (disse har "test" og "reset"-knappene og brukes i bad, utendørs og andre steder innen 6 meter over en vannkilde): Etikett ledningene med en slags kjennetegn på maskeringstape pakket rundt hver ledning. Bruk samme mark for hver ledning koblet til samme terminal skrue av enheten. Se etter en indikasjon på "LINE" og "LOAD" på kroppen av plug nær terminalene. Hver linje og LOAD side har en gull og sølv skruen. Det er svært viktig å ta hensyn til denne detaljen. Strømkilde varmt (mest sannsynlig svart eller rød) må koble til LINE gull skruen. Strømkilde nøytral (mest sannsynlig hvite fra samme kabelen som skal overføre kraften varmt) må koble til LINE sølv skruen.
 7. 7
  En GFCI stikkontakt kan gi "nedstrøms" beskyttelse til andre beholdere. For eksempel kan en jordfeil i et kjøkken beskytte andre kjøkken beholdere. Hvis du har andre "nedstrøms" enheter som er koblet slik at de er beskyttet av jordfeil mottaket, vil det være en annen kabel (er) i boksen. Kabelen (e) som fôrer de beskyttede enheter må være koblet til lasten gull og sølv terminaler, og også bakken (grønn) terminal. Hvis du kobler noen av disse ledningene feil, vil du miste jordfeil beskyttelse og / eller skade på enheten.
 8. 8
  Enkelte ting bør ikke kobles til GFCI beholdere på grunn av muligheten for "ordensforstyrrelser tripping", for eksempel kjøleskap, lysrør, laserskrivere, søppel avhendelser, søppel komprimatorer, parabol skiver, vaskemaskiner og tørketromler, hjem varme-og kjølesystemer, artesisk brønn og drevet punkt jet pumper og frysere.
 9. 9
  For brytere: Etikett ledningene med en slags kjennetegn på maskeringstape pakket rundt hver ledning. Bruk samme mark for hver ledning koblet til samme terminal skrue av enheten. Bestem type bryter du har. En enkelt-polet bryter (en bryter styrer lampen (e)) vil ha to skruer og merkes "ON" og "OFF" hvis en vippebryter type, en 3-veis bryter (to brytere styrer lampen (s), vanligvis ved hver ende av en trapp) vil ha tre skruer, hvorav den ene er svart, og en 4-veis bryter (tre brytere styrer lysarmaturen (e)) vil ha fire skruer, hvorav to er svart. Både 3-veis og 4-veis brytere ikke har "ON" og "OFF" tegninger. Du må bruke samme type bryter som du bytter!
 10. 10
  Du skal nå ha merket hver ledning i boksen per enhet med en etikett, og har de nye erstatning enheter å koble. Uavhengig av måten det ble kablet når du åpnet esken, elektrisk utstyr (beholdere, brytere, osv.) terminaler er beregnet for én leder pr terminal. Videre er enhetene ikke lov til å "fullføre" en krets - dette kalles "seriekobling". Det betyr at du ikke skal behøve å stole på enheten for å opprettholde makten til resten av kretsen. Dette gjøres svært enkelt ved hjelp av wirenuts og "musefletter" (en 6-8 cm lang del av ledningen med strippet ender). Bare samle ledningene som har samme kjennetegn, og en "pigtail" og vri alle disse ledningene sammen og fest dem med en wirenut. Vend forsiktig denne wirenut bunt mot baksiden av boksen, forlater pigtail stikker ut mot fronten av boksen. Sette samme merkelappen på pigtail som de under wirenut at du bare sette på. Dette er den nye singelen wire som representerer den gruppen som var festet til enheten når du startet. Gjenta denne prosedyren for hver ledning med samme etikett. Selvfølgelig, hvis det er noen ledninger som har unike etiketter, bør de ikke være pigtailed, med mindre de er for kort til å enkelt koble til en terminal.
 11. 11
  Etter at du har skrudd fast ledningene (vikle kabelen klokken rundt skruen, jeg. E., I retning skruen slår som det strammer) til den nye bryter eller stikkontakt, skyv ledningene tilbake inn i boksen og skru uttaket / bytte til den elektriske boksen. Inspisere for skadet isolasjon / utsatt dirigenter. Tape off utsatt dirigenter. Unngå innpakning elektrisk tape over wirenut tilkoblinger. Sett på dekselet og skru strømmen på igjen. Test kretsen for å kontrollere at den fungerer som den skal.

Tips

 • Du kan oppgradere til en dimmebryter, bare sørg for at det er en som fungerer på samme måte som den eksisterende bryteren (enpolet eller tre måte). Uavhengig av antall brytere som styrer en lys eller en hvilken som helst av en gruppe av lys, kan bare en dimmer være installert. Dette betyr at hvis det er to 3-veis brytere og en 4-veis bryter som kontrollerer to lys, bare én av de tre veis brytere er erstattet med en dimmer, resten forbli urørt.
 • Hvis skruene ikke er fargekodet bare husk at den svarte (varme) ledningen går til side med kortere plug-sporet og hvit (nøytral) til høyere sporet.
 • Tegn en skisse eller merke ledningene med koder laget av maskeringstape for å hjelpe deg med å sette dem tilbake på samme sted.
 • Generelt, svarte ledningene gå til gull terminaler, hvite til sølv, og nakne eller grønn til den grønne bakken skruen.
 • Bruk aldri en dimmebryter å dimme et fluorescerende lys eller kontrollere hastigheten på en vifte.
 • Hvis en socket blir varm, må du straks slå av bryteren for å hindre brann. Marker breaker 'i ustand "og ikke slå den på igjen før det er fikset.

Advarsler

 • Når du bytter en stikkontakt, ta den defekte kontakten med deg til jernvarehandelen, og spør en "sertifisert elektriker" for å få deg en erstatning. Det er mange elektriske alternativer gjennomsnittlig hus min ikke være kjent med, og mange jernvarehandel ansatte er opplært til ikke å gi veiledning til kundene, som butikken kan holdes ansvarlig. Bare en godkjent elektriker kan lovlig og riktig hjelpe deg. De fleste av de større kjedene vil ha minst ett autorisert installatør i staben.
 • Isoler deg selv fra skade! En stor tommelfingerregel brukes av fagfolk, er å alltid anta at strømmen er på, selv når det ikke er. Dermed alltid bruke beskyttende isolerte hansker, og bruke verktøy med isolert gummi håndtak, slik at du ikke blir den "bakken" for en live wire bør du noen gang ved et uhell på en varm wire.
 • Pass på at elektrisitet er slått av før du utfører elektrisk reparasjon. Bare fordi en "lampe" vil ikke lenger slå seg på når den er plugget inn i enten øverst eller nederst stikkontakt, betyr det ikke at boksen er ikke fortsatt leve. Ofte ledninger fra flere kretser kan passere gjennom innsiden av en vanlig boks. For amatører gjør-det-yourselfer, er det tryggest å enten slå av hovedbryter til hele hjemmet, og / eller bruke en "tester" for å teste alle ledningene går inn og en elektrisk boks.
 • Også benytte seg av en veldig god "Hvordan reservere" tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger eller biblioteker, som inneholder rikelig med enkle å forstå bilder å jobbe deg gjennom trinnene.
 • Hvis du føler dette er utenfor din evne, ta kontakt med en profesjonell i stedet.
 • Aldri erstatte en "to spiss" plug med en "tre spiss" jordet støpsel, med mindre det er en solid bergvarme tilgjengelig i boksen. Dette bestemmes med en meter og ved inspeksjon, ikke en test lys. Et metall jacketed "BX" type kabel er ikke en garanti for en jordet krets. Ta kontakt med en elektriker for å oppgradere til "tre spiss" uttak med en skikkelig jord.
 • Sjekk din lokale ledningsnett fargesystem. I mange land ledninger fargene er forskjellige.
 • Hvis du trenger å jobbe med en stikkontakt, men vet ikke hvilken sikring er assosiert med i sikringsboksen, i stedet for å slå av all din makt kan du plugge inn en bærbar radio (boom box) inn i kontakten du ønsker å jobbe med og deretter slå av radioen opp høyt nok til at du kan høre den i kjelleren (eller hvor sikringsboksen er). Deretter kan du slå av og på sikringene før du finner den som slår av radioen når du flick det. Til slutt kan du også skrive inn nummeret på sikringen på baksiden av stikkontakter deksel til fremtidig referanse.