Wkino

Hvordan kjøpe mammaklær mens gravid

Shopping for fødselspermisjon klær mens du er gravid kan være en spennende oppgave med riktig kunnskap og tenkemåte. Her er noen tips om dressing for trygghet og komfort under svangerskapet.

Trinn

Hvordan kjøpe mammaklær mens gravid. Vit hva du skal se etter.
Hvordan kjøpe mammaklær mens gravid. Vit hva du skal se etter.
 1. 1
  Få timingen ned. Hvis du bærer et enkelt svangerskap, har du sannsynligvis ikke vil begynne å vise frem til andre trimester. For de første tre månedene, vil de fleste av klærne (unntatt de trangeste ones) fortsette å passe. Når du begynner å trenge større klær, er den beste strategien samlet for å kjøpe det du trenger når du trenger det.
  • Hvis din ektefelle eller partner er større enn du er, bør du vurdere å låne noen av sine brikker til å bygge bro over tid mellom tilpasset inn i dine vanlige klær og trenger fødselspermisjon stykker. Menns button-up skjorter kan være et behagelig alternativ for vordende mødre.
  • Bruk en "navle". Denne enkle enheten, som består av en elastisk med knapper, gjør det mulig å utvide bukser og skjørt for å imøtekomme et økende bump. Bare sørg for å dekke midjen med en lang topp.
  • Vurdere å holde noen fødselspermisjon elementer på hånden i tilfelle du opplever en plutselig vekst sprute om andre trimester (for en enkelt-baby graviditet). Du må ha nok klær til å i det minste få med til du kan gå på shopping.
 2. 2
  Vit hva du skal se etter. De fleste varehus har en fødselspermisjon klær delen. Du kan også handle på spesialitet fødselspermisjon butikker, som trolig vil ha et større utvalg av stiler og størrelser. Fordi mange kvinner ikke trenger å henge på sin fødselspermisjon klær, kan sendingen butikker har også et bredt utvalg av forsiktig brukte, fortsatt-trendy elementer.
  • Husk at de fleste størrelser er basert på pre-graviditet størrelse, men merker vil variere. Når du er i tvil, gå større.
  • Stoffer som bomull jersey og lycra er laget for å strekke seg. Brikker i materialer som dette vil vare deg gjennom flere stadier av svangerskapet.
  • Så vanskelig som det kan være, forsøk å prøve på noe du vurderer å kjøpe. Hvis det føles kløende, klissete eller på annen måte ubehagelig, sette den tilbake!
  • Vurder å kjøpe lag. Som dine hormoner svinge, kan kroppstemperaturen gå fra for varmt for kaldt flere ganger om dagen. Bygg din garderobe, slik at du kan dra av eller legge klær med lite problemer.
  • Velg flere forskjellige stiler og passer til å prøve på. Bukser, særlig utstyrt med mange forskjellige typer av elastiske plater, og vil ofte passform og følelse forskjellige. Også, som du avanserer i svangerskapet, kan det ikke være bare magen som vokser, men også din posterior og hofter.
  • Spør om butikken har en "protese magen" for å sjekke passform av hva du prøver på. Hvis en ikke er tilgjengelig, kan du prøve å bruke en handlepose med ett eller to klesplagg i den - det fungerer overraskende bra!
  • De fleste kvinner finner seg med større føtter når de er gravide. Finn et par komfortable, støttende sko som du kan skli på uten å bøye over.
  • Ikke glem undertøy! Fordi de fleste kvinner opplever en økning i bryst størrelse i løpet av svangerskapet, vil du sannsynligvis trenger noen nye BH. Kjøpe disse etter behov, siden du ikke vil være i stand til å anslå størrelsen på forhånd. Også, ikke vær redd for å be om en profesjonell montering på en avdeling eller dameundertøy - du vil være sikker på at passformen er så behagelig som mulig. For underbukser, kan du enten kjøpe fødselspermisjon undertøy som vil komme opp over magen, eller rett og slett kjøpe din vanlige klipp og passe i en større størrelse og slitasje under buken.
 3. 3
  Kjole med tillit. Det er ingen grunn til å gjemme seg i telt-lignende kjoler og gensere din mor og bestemor kunne ha slitt. Omfavne stiler som vil flatere din nye, glødende-med-livsform.
  • Fremhev dine favoritt funksjoner. Kjøp en søt skjørt for å vise frem trim ben, en cap ermer topp å trekke oppmerksomhet til tonet armer, eller en topp med en iøynefallende halsen for å smigre en pen hals og utringning.
  • Oppsøke stykker som blander komfort med enkel stil, som en vellaget genser eller detaljerte, flat såle støvler.
  • Kjøp noen tilbehør som skjerf og smykker, for å komplettere din nye mammaklær. Velg brikker du kan se deg selv på seg med den vanlige garderoben etter svangerskapet.
 4. 4
  Hvis du planlegger på sykepleie, kjøpe fremover. Gjenopprette fra fødsel og amming av nyfødte kan være utmattende, og det siste du ønsker å gjøre er å gjøre en tid og energikrevende shopping ekspedisjon. Kjøpe noen sykepleie elementer på forhånd, i andre eller tredje trimester, kan spare deg noen problemer.
  • Kjøpe eller lage sykepleier bras. Dette er bras som tillater deg å avdekke ett bryst om gangen hvis du har planer om amming. De er praktisk og enkel å bruke på offentlige steder.
  • Sykepleie klær (vanligvis skjorter, men også camisoles og kjoler) har åpninger som gjør det lettere å amme, spesielt i det offentlige. Sykepleie nattøy gjør det samme for mindre disrobing på natta feedings.
  • Prøv å gjette hvordan dine eksisterende klærne kan fungere før du bruker for mye penger på spesialiserte pleie elementer. De kan være i stand til å imøtekomme amming diskret.
 5. 5
  Tenk sparsommelighet butikker, ansette eller låne klær fra venner som i dag ikke er gravid som et alternativ hvis slike alternativer finnes nær deg.

Tips

 • Kjøp stifte garderobe elementer som vil gå med alt: svart, brun, grå, khaki, svart, hvit, denim, andre nøytrale og / eller fargene du bruker ofte. Bland i stykker som har mønstre og farger for variasjon. Som en tommelfingerregel, skiller (topper, bukser, skjørt) skal koordinere med minst to andre elementer i garderoben din.
 • Noen ganger plus-sized kvinnens delen kan tilby klær som er ganske passende - i hvert fall for et par måneder. Vær forsiktig med å kjøpe bukser i denne delen, men - en gravid kvinnes mage er annerledes enn for en ikke-gravid, plus-sized kvinne.
 • Du kan bruke en strikk for å holde dine bukse topper åpent mens magen vokser. (Det er primitiv versjon av "navle" nevnt ovenfor.)
 • Spar penger ved å låne mammaklær fra venner eller slektninger, eller shopping for forsiktig, kan legges på www.MotherhoodCloset.com.
 • Du kan trenge minst en "dressy" antrekk, i tillegg til fødselspermisjon badedrakt og treningsklær.
 • Hvis du bærer multipler, må du begynne å handle tidligere.
 • Ta noen shopping med deg slik at de kan fortelle hvordan du ser ut.

Advarsler

 • En kvinne som føder vil ikke være ute av mammaklær straks. Det tar vanligvis flere måneder å krympe ned igjen, så vær oppmerksom på at din "fødselspermisjon garderobe" også dekker opp til ni måneder eller mer etter fødselen.
 • Hvis på noen måte en artikkel av klær ikke føles behagelig, ikke kjøp det.