Wkino

Hvordan å ha en sunn graviditet

Å være sunn gjennom hele svangerskapet er svært viktig, fordi bo sunt ikke bare forbedrer din livskvalitet, men også babyens.

Trinn

Hvordan å ha en sunn graviditet. Se hvor mye du spiser.
Hvordan å ha en sunn graviditet. Se hvor mye du spiser.
 1. 1
  Se hvor mye du spiser. Babyen vil ta alle de næringsstoffene den trenger fra hva du tar i. Mange kvinner under svangerskapet føler cravings for en bestemt type mat. Disse cravings er helt normalt, bare så lenge du ikke spiser én type mat i overkant. Det er viktig å spise en rekke matvarer i sunne mengder slik at barnet blir utsatt for et spekter av viktige næringsstoffer som styrker utvikling. Spiser for mye, derimot, er en sikker metode for å gjøre både deg og babyen syk. Du trenger ikke å fråtse selv - bare spise når du er sulten.
 2. 2
  Sjekk din vitamin inntak. Når du besøker lege du vil snakke om prenatals, og legen kan foreskrive deg noen også. Du må ta dem hver dag for deg og babyen din å holde seg frisk og utvikle riktig. Spesielt hvis du er på en restriktiv diett, kan ta prenatal vitaminer høyne barnets tilgang til stoffer som letter sunn utvikling. Spesielt, kan vitamin D hjelpe barnet vokse sunt, og kan redusere barnets risiko for å utvikle type 1 diabetes.
 3. 3
  Fokus på å slappe av og nyte svangerskapet til det ytterste grad det er mulig. Unngå stress, selv om du jobber mens du er gravid, vil hjelpe deg å maksimere din lykke i løpet av denne tiden. Stressede mødre kan ha en vanskeligere tid til slutt produsere morsmelk, spise riktig mat for å hjelpe barnets utvikling, og forbereder et egnet miljø for barnet å vokse opp.
 4. 4
  Drikk rikelig med melk å få vitamin D også, er det nyttig for dine tenner og bein og for barnet. 1000 mg er omtrent riktig kalsium du trenger hver dag. Kilder til vitamin D i tillegg til melk inkludere meieriprodukter som yoghurt og ost, eksponering for naturlig sollys, fet fisk og egg. Hvis du velger å bruke fisk som kilde til vitamin D, være nøye med å velge fisk som har lave kvikksølv nivåer. Forbruker fisk med høyere kvikksølvinnhold kan negativt påvirke barnets vekst. Men fisk (sjømat) som inneholder Omega-3 fettsyrer øker hjernens makt og anbefales under graviditet.
 5. 5
  Sørg for at du får folsyre. Folsyre bidrar til å utvikle barnets ryggrad og holder sine nevrale rør sunt. Som en ekstra bonus, dette næringsstoffet også vil hjelpe neglene og håret vokse mer sunt. Folsyre kan vanligvis finnes i matvarer som spinat, egg, belgfrukter og lever.
 6. 6
  Prøv øvelser designet for gravide å holde deg pulsen opp og musklene engasjert. Trene mens du er gravid er svært gunstig for fosteret, som det øker blodsirkulasjonen og bidrar til å regulere stoffskiftet. Noen gravide kvinnen finne flere statiske bevegelser i Yoga og Pilates lettere på sin voksende mage, mens andre kvinner liker lav intensitet går. Uavhengig av hvilken type trening rutine du velger, sørg for å konsultere med legen din før du begynner på diett, for sikkerheten til både deg og babyen din. Selv trene mens gravid er helt normalt og sunt, kan legen din hjelpe deg å velge spesifikke øvelser som vil være minst sannsynlig å påvirke svangerskapet.
 7. 7
  Omfavne vektøkning i forbindelse med graviditet, er som å ha et positivt kroppsbilde under svangerskapet korrelert med større utfall for både deg og barnet ditt. Opprettholde et positivt kroppsbilde, feire milepæler i din vekst, og konsultere med en registrert kostholdsekspert er alle effektive tiltak for å veilede deg i din vei til et bedre selvbilde.

Tips

 • For ryggsmerter, sitte i stoler som har støtte for ryggen. Jo mer holdning du har jo bedre ryggen din vil føle.
 • Spis små måltider og store måltider i løpet av dagen. Den fullere du er det kan være sunt for barnet. Alle disse næringsstoffene er bra for barnet. Pluss tomme mager kan føle deg enda verre med kvalme.
 • Kvalme kan treffe når som helst, det avhenger også av den personen. Noen kvinner får aldri sykdom, men det er noen som får kvalme gjennom hele 9 måneder. Du kan spise Graham kjeks eller salt kjeks å lette magen.
 • Aldri ta prenatals eller vanlige vitaminer alene, alltid spise når du tar dem. Ta piller på tom mage kan føre til brekninger, magesmerter og kvalme.
 • Slapp av så mye du kan, fordi det vil hjelpe deg å sette pris på din graviditet.

Advarsler

 • Aldri drikke alkohol. Drikker mens de er gravide har mange mange ulemper. Det kan drepe babyen, føre til at babyen å være for tidlig og lav fødselsvekt, noe som resulterer i at barnet blir på sykehuset i lang tid før du kan ta babyen hjem. Det kan også føre til føtalt alkohol syndrom. Det fører også til spontanaborter, misdannelser som mental retardasjon og mange flere dårlige ting. Så vær snill mot din dyrebare gave og holde av alkohol.
 • Aldri røyke. Røyking har de samme effektene, lav fødselsvekt for tidlig, abort. Det kan også føre til lungesykdommer hos babyen, astma og mange flere. Bare husk lungene er dine babyer lungene.