Wkino

Hvordan identifisere Braxton Hicks sammentrekninger

Braxton Hicks sammentrekninger er falske, "praksis" eller livmor condition veer som skjer før selve arbeidet begynner. De er ekte sammentrekninger som oppstår når livmoren strammer som et resultat av hormonet oxytocin, men de er ikke sterk nok til å initiere arbeidskraft. De er en helt normal del av svangerskapet og kan begynne å skje så tidlig som i andre trimester, selv om de vanligvis forekommer oftere i tredje trimester av svangerskapet, også, vil ikke alle gravide kvinner opplever dem.

Braxton Hicks sammentrekninger er kroppens måte å få klar for selve arbeidskraft. Utgangspunktet de kan være skremmende, spesielt ettersom deres intensitet øker mot slutten av svangerskapet, og du er ikke sikker på om det er den virkelige avtale eller ikke. Som sådan, for din fred i sinnet er det viktig å vite hvordan å identifisere forskjellen mellom falske veer og the real thing.

Trinn

Hvordan identifisere Braxton Hicks sammentrekninger. Gjenkjenne hvor Braxton Hicks sammentrekninger føler.
Hvordan identifisere Braxton Hicks sammentrekninger. Gjenkjenne hvor Braxton Hicks sammentrekninger føler.

Del én: å skille mellom Braxton Hicks og ekte rier

 1. 1
  Gjenkjenne hvor Braxton Hicks sammentrekninger føler. Disse sammentrekningene er vanligvis ikke smertefull, og at det ikke skjer med jevne mellomrom. I motsetning til ekte sammentrekninger som kan bringe på arbeidskraft, vil Braxton Hicks sammentrekninger svinge i en inkonsekvent mønster. De oppstår som en innstramming i magen, og de vil komme og gå uten å få tettere sammen. På den annen side, når du er i ekte arbeidskraft, vil sammentrekningene kommer nærmere hverandre, øker med gåing og vil vare lenger hver gang du har en som arbeidsmarkedet utvikler seg. Braxton Hicks sammentrekninger ikke oppfører seg på denne måten, men i stedet en tendens til å forsvinne når du går, ligge eller endre posisjoner.
 2. 2
  Være klar over hvor sant arbeidskraft sammentrekninger vil føle. Siden sammentrekninger kan føle forskjellig for hver kvinne, følgende indikatorer er generelle observasjoner hentet fra andre kvinners erfaringer, og du kan eller ikke kan oppleve hver eller noen av disse reaksjonene:
  • Ekte sammentrekninger generelt føre til ubehag eller en kjedelig verke i nedre del av magen og / eller rygg.
  • De forårsaker press i bekkenet ditt.
  • Det er vanlig for noen kvinner å ha smerter i sine sider eller lår.
  • Kvinner har beskrevet sanne arbeidskraft sammentrekninger som svært lik alvorlige menstruasjonssmerter eller diaré kramper.
  • Sanne sammentrekningene kommer med jevne mellomrom og kan vare 30-70 sekunder (i gjennomsnitt ca ett minutt). Noen tegn på at du opplever sann arbeid og ikke Braxton Hicks er sammentrekninger hvert 5 til 10 minutter eller mindre, har mer enn fem sammentrekninger i en time, regelmessig pågående smerter i ryggen eller nedre del av magen, press i bekkenet eller vagina, menstrual eller diaré-lignende kramper, blødning, væske lekkasje og kvalme, oppkast eller diaré.

Del to: hva du skal gjøre hvis du er bekymret

 1. 1
  Husk at det er greit å kontakte helsepersonell med eventuelle bekymringer.
  • Det er viktig å kontakte legen din umiddelbart hvis du viser tegn på ekte arbeidskraft.
  • Hvis du ikke er sikker, er det best å feile på siden av forsiktighet og samtale. Legen vil vanligvis kunne fortelle bare ved å snakke med deg på telefonen og analysere stemmen din hvis du opplever Braxton Hicks sammentrekninger eller the real thing. Under sanne arbeidskraft sammentrekninger, er det svært sannsynlig at du ikke vil være i stand til å snakke rolig.
 2. 2
  Ikke vær tilbakeholdne med å stille spørsmål. Dine leger er tilgjengelig til enhver tid, og er der for å svare på dine spørsmål og lette dine bekymringer. Ikke bekymre deg for plager dem med for mange spørsmål. Når det gjelder din sikkerhet og sikkerheten til barnet ditt, er det alltid bedre å være safe than sorry.

Del tre: å lindre ubehag

 1. 1
  Prøv å lindre ubehag forbundet med Braxton Hicks sammentrekninger. Noen enkle metoder for å lindre ubehag inkluderer:
  • Du kan ta en spasertur eller endre posisjoner. Dette er en god måte å vite om du har ekte eller falske rier fordi vandre eller skiftende posisjoner vil ikke bli kvitt sanne sammentrekninger.
  • Du kan også prøve å få litt søvn, avslappende, drikke eller spise noe eller få en massasje.
  • Det er også antatt at et varmt bad kan bidra til å slappe kroppen og roe livmoren. Vær sikker på at det er bare lunken skjønt, og ikke varmt, av hensyn til barnet.
 2. 2
  Vær oppmerksom på at noen smerter oppleves på siden av magen din er sannsynligvis ikke sant arbeidskraft. Disse smertene er kalt runde ligament smerter og de ​​reiser inn i lysken din. De kan være forårsaket av strekke ligamenter som støtter din livmor. For å lette disse smertene, prøv å endre din posisjon eller aktivitetsnivå.
 3. 3
  Drikk rikelig med væske hver dag, og sørg for at du får nok hvile. Dette er viktig om du opplever ubehag av noe slag under svangerskapet.
 4. 4
  Hold deg rolig. Ta hensyn til følelsen av magen når Braxton Hicks sammentrekninger først begynner å skje. Noen kvinner anerkjenne dem som sammentrekninger og forstå hva som skjer så snart de føler dem. Dette gjelder spesielt hvis det er en gjentagelse graviditet. Hvis det er din første graviditet, kan du ikke vet hva du skal se etter. En god måte å finne ut hva som skjer når magen strammer er å forsiktig plassere hendene på magen mens en av disse sammentrekningene er oppstått. Når du trykker på magen vil det føles som et stramt trommeskinn, og det vil som regel gå i løpet av få sekunder. Prøv å kontrollere pusten og endre stillinger eller drikke litt vann til den er over.

Tips

 • Disse sammentrekningene er vanligvis bare ubehagelig, men ikke smertefull. De kan utløses av noe trivielt som babyen beveger seg eller at noen berører magen. De kan også bli utløst når blæren er full, etter at du har sex eller når du er dehydrert.
 • De fleste leger sier at selv om noen kvinner beskrive Braxton Hicks sammentrekninger som å være svært smertefullt, de fleste av disse kvinnene er første gang mødre som ikke har opplevd veer ennå og smerte respons er svært subjektiv. Angst kan bidra til intensiteten av smerte en kvinne kan føle. Pass på at du hviler tilstrekkelig gjennom hele svangerskapet og minimere stress i livet ditt, for både skyld og for barnet.
 • Selv om folk har en tendens til å kalle dem praksis sammentrekninger, har de ikke strekke livmorhalsen som ekte rier gjør. De fleste leger tror at Braxton Hicks sammentrekninger hjelpe tone livmor muskelen og fremme flyten av blod til morkaken.

Advarsler

 • Det er viktig å forstå at det er ingenting galt med å kontakte legen din når som helst.
 • Det er viktig å ringe legen din hvis du har blødninger fra skjeden, kontinuerlig lekkasje av væske, sammentrekninger som varer hvert 5. minutt i en time, sammentrekninger som ikke går bort ved å gå eller å bytte stilling, en nedgang i merkbar babyen bevegelser eller hvis du føler deg mindre enn 10 babyens bevegelser hver 2 timer eller eventuelle symptomer på sammentrekninger hvis du er mindre enn 37 uker sammen i svangerskapet.