Wkino

Hvordan takle graviditet ubehag

Bærer en voksende barnet i mors liv kan føre til et angrep av ubehagelig fysiske smerter og irritasjoner. Å vite hvordan å lindre mange av disse smertene kan gjøre denne delen av svangerskapet prosessen mindre av en byrde, og bidra til å gjøre svangerskapet så vellykket som mulig.

Trinn

Hvordan takle graviditet ubehag. Lære å kontrollere og eliminere.
Hvordan takle graviditet ubehag. Lære å kontrollere og eliminere.
 1. 1
  Lære å kontrollere og eliminere. Morgenkvalme kan være en vanskelig del av svangerskapet, som forbundet kvalme og oppkast er både uforutsigbare og ubehagelig. Imidlertid kan lære om måter å styre det hjelpe gravide kvinner bedre håndtere morgenkvalme for en mer behagelig graviditet.
  • Prøv å spise mindre, mer hyppige snacks.
  • Unngå overalt hvor det er ekstreme lukt, som slakter, parfyme telleren, Fisketorget, et røykfylt rom, mugne områder, osv.
  • Hold sunn fingermat med deg hele tiden. En liten pose med kjeks er lett å bære i vesken din, og mange kvinner finner dem å være nyttig i å minimere kvalme.
  • Noen kvinner synes det er best å spise et stykke toast eller lignende tørt element før du får ut av sengen om morgenen. Holde en boks med saltines eller andre blid kjeks ved sengen din kan være en enkel måte for deg å ha en beroligende bite før du står opp.
  • Unngå bearbeidet mat og holde seg til sunne kilder til mat (proteiner, komplekse karbohydrater, mye grønne og grønne grønnsaker).
  • Gå til sengs tidligere, unngå stress.
  • Ingefær, sitron og lavendel kan hjelpe, i te, aromaterapi eller spiselig former.
 2. 2
  Prøv å lindre forstoppelse i forbindelse med graviditet. Som et resultat av de fysiologiske forandringer assosiert med den voksende baby, mange kvinne lider av forstoppelse under graviditet. Dette forstoppelse kan være bedre kontrollert ved å forbruke spesifikke mat og drikke og utfører øvelser som kan hjelpe.
  • Et annet problem du kan finne deg selv å måtte hanskes med stadig ønsker å urinere. Dette kan føre tidligere enn ønsket sove avbrudd! Hvis du opplever dette ubehag, finner du det som regel i kraft i løpet av de første 13 ukene eller så av svangerskapet og deretter igjen i tredje trimester. Ikke dehydrerer deg selv, i stedet drikker mye i løpet av dagen, men mindre på kveldene for å prøve og lindre mange toalett turer i løpet av natten. Så igjen, er det en form for trening for hva som kommer.
   • Hvis du opplever svie eller smerte sensasjonen ved vannlatning, snakke med legen din, du kan ha en urinveisinfeksjon.
 3. 3
  Redusere trøtthet under svangerskapet. Tretthet er et vanlig problem for mange gravide kvinner. Ved å lære å kontrollere tidsplanen søvn, kan du bedre håndtere tretthet på dagtid.
  • Lære å elske naps. Lur når du er hjemme, i løpet av helgen, under en lunsjpause. Igjen, dette er mer trening for hva som kommer! Også, få andre til å hjelpe mer med husarbeid, noe løfting / giring / flytte tunge elementer, dagligvare shopping, etc. På jobb, be om redusert reiseaktivitet eller endres oppgaver hvis du føler deg for sliten som resultat. Unngå å gå ut på nettene, da dette kan øke din tretthet, møte opp med venner og familie i helgene eller til lunsj i stedet. Hvis du allerede er en mor, lur når barna gjør.
 4. 4
  Behandle ryggsmerter under svangerskapet. Gravide kvinner ofte lider av ryggsmerter på grunn av fysisk stress å bære en baby, men det er skritt som hjelper bedre kontrollere ubehag.
  • Unngå å stå eller sitte i lange perioder av gangen. Hvis dette krever endringer i rutinen, og deretter sørge for at endringene oppstår.
  • Bruke flate sko som har god støtte. Besøk en sko klinikken hvis du ikke vet hva god støtte i en sko handler om.
  • Hvis du må løfte ting, alltid bøye fra knærne.
  • Ikke vri eller rykk rundt, spesielt ikke plutselig.
  • Få noen andre til å sette andre barn i baksetet bil begrensninger.
  • Bruk varme (ikke varmt) bad for å lindre ryggsmerter.
  • Bruk varme varmepakninger eller varme varmeflasker for å lindre ryggsmerter.
  • Snakk med legen din hvis ingenting hjelper deg.
 5. 5
  Motta en massasje fra din venn eller partner. Massasje teknikker rettet mot gravide kvinner kan lette smerter, og er lett å lære til en venn.
 6. 6
  Forhindre hemoroider under svangerskapet. Lær å opprettholde en tidsplan for å gå på do for å bidra til å eliminere hemorroider knyttet til graviditet.
 7. 7
  Lære å håndtere runde ligament smerter. Fysioterapi, yoga og rytmiske bevegelser kan alle hjelpe gravide kvinner overvinne smerten forbundet med den runde ligament under svangerskapet.
 8. 8
  Ta trygge forholdsregler når du er syk. Hvis du får feber mens du er gravid, kan du lære hvordan du trygt å unngå å sette deg selv og barnet i fare.
  • Spør legen din for trygge medisiner. Noen medisiner som du ville vurdere trygg når ikke gravid kan være skadelig for det voksende fosteret, så sjekk alltid før du tar noe.

Tips

 • Legg en ekstra pute eller to til sengen for å hjelpe med å sove. Som du blir større, kan størrelsen av mageområdet gjøre sover mer ubehagelig. Plassere puter for å hjelpe land opp magen og støtte korsryggen kan redusere noe av ubehaget og også holde deg godt balansert. Hvis din partner eller ektefelle beveges mye, kan dette også lindre sjansene for å bli et uhell kom borti i løpet av natten. Ikke la puten slå inn i en barriere mellom kjærlighet skjønt!
 • Hevelse under graviditet kan være en stor kilde til ubehag. Kjent som ødem medisinsk, kan dette påvirke dine føtter, fingre, ben og ankler. Ofte bryllup og forlovelsesringer må fjernes for noen av svangerskapet, for å imøtekomme for hovne fingre. Dette skjer fordi kroppen din er beholdt væske i løpet av svangerskapet. Prøv å sitte ned og heve bena høyere enn 90 grader eller ligge helt, men får støtte i ryggen med en pute til å vippe tilbake. Bruk sko som passer, unngå tettsittende klær av noe slag, senke eller kutte ut salt inntak og drikk rikelig med vann.
 • Ømme bryster er en vanlig kilde til ubehag med graviditet. Heldigvis, legger dette ned for de fleste kvinner etter første trimester. En av de beste tingene du kan gjøre er å gå og få din bh kontrolleres for å sikre at den passer ordentlig. Det er sannsynlig at du vil trenge å øke måling av minst én størrelse. Hold få sjekket gjennom hele svangerskapet, så brystene fortsetter å øke i størrelse. Se etter en bh med brede stropper, et bredt støttende band av stoff under brystene og gjort det meste av bomull. Hvis brystsmerter ikke blir bedre med en endring i bh og aksept av et visst ubehag, snakk med legen din.
 • Hold trene så mye som du er i stand til å gjøre det, etter råd fra behandlende helsepersonell. Holde seg i form er en viktig måte å avverge mange plager opplevde under svangerskapet.
 • Humørsvingninger er vanlig for mange gravide kvinner, og de kan være en kilde til ubehag. Først opp, de er normalt! Du vil sannsynligvis føle tristere, touchier, mer opprømt, mer opphisset, moodier, mer bekymret, mer irritabel, lykkeligere enn vanlig, etc. under svangerskapet enn du ville føle når den ikke er gravid. Teariness er ganske mye en forventet tilstand nå og da. Dette er en veldig emosjonell tid for forandring, så vær snill mot deg selv, få nok hvile og husk at hver gang vil passere. Å snakke med andre er en god måte gjennom noen av de voldsomme følelser. Tydeligvis ikke ty til alkohol, koffein eller rusmidler, venner og familie er din beste kilde til trøst.

Advarsler

 • Tester gjort gjennom hele svangerskapet kan være en kilde til ubehag for mange gravide kvinner. Det kan være den posisjonen du har til å anta, den lange ventetiden, temperaturen på testing rom, smaken av sukker sirup (veldig søt!) For diabetes test, noe sondering med instrumenter eller nåler, osv. Alltid stille spørsmål å holde informert og la din omsorgsperson vite om du er ubehagelig, flau eller i smerte. Alltid søke trygghet.
 • Ubehag som virker unormalt, uutholdelig, oddetall eller smertefullt for lengre perioder er et signal for å se din lege eller jordmor raskt.
 • Hvis du har vært preget av mye oppkast, drikke mye vann for å rehydrere. Sørg for å snakke med legen din eller CNM.
 • Spør alltid legen din om råd skreddersydd til dine behov.