Wkino

Hvordan installere en septiktank

Septisk systemer brukes hovedsakelig i rurale områder av landet der avløpsrensing er ikke tilgjengelig.

I disse distriktene, er det to typer systemer brukes - en. tyngdekraften matet og to. alternative systemer, inkludert aerobic behandlingsenheter (ATUs.) Alternative systemer inkluderer vanligvis elektriske pumper. Dette er et prosjekt anbefales for en fagperson med erfaring i feltet på grunn av den potensielle risikoen for miljøet ved forurensning av vannskillet. Likevel er det fortsatt mulig i mange helsemessige jurisdiksjoner i Europa for den enkelte eiendomsbesitter med ferdigheter i tungt utstyr operasjon for å bruke en traktorgraver for å installere en septiktank.

Trinn

Hvordan installere en septiktank. Montere utstyr og verktøy som trengs for utgraving (traktor traktor, fjøl, spade, entreprenørens dummy nivå og stang, PVC perforert rør, embedment materiale, PVC lim, PVC fittings, håndsag, kurs-fil).
Hvordan installere en septiktank. Montere utstyr og verktøy som trengs for utgraving (traktor traktor, fjøl, spade, entreprenørens dummy nivå og stang, PVC perforert rør, embedment materiale, PVC lim, PVC fittings, håndsag, kurs-fil).

Gravity-fed system

 1. 1
  Montere utstyr og verktøy som trengs for utgraving (traktor traktor, fjøl, spade, entreprenørens dummy nivå og stang, PVC perforert rør, embedment materiale, PVC lim, PVC fittings, håndsag, kurs-fil).
 2. 2
  Samsvar med statlige og fylkeskommunale helse-regelverket og skaffe nødvendige tillatelser. I enkelte områder, kan dette omfatte føderale tillatelser.
  • En del av tillatelsen prosessen vil mest sannsynlig inneholde en test for å finne ut hvilken type og størrelse på drenering feltet du trenger for systemet du installerer. Denne testen kan gjøres av lokale helse inspektør eller en uavhengig testlab. Igjen vil dette avhenge av lokale forskrifter. Når tillatelsen er i din hånd kan begynne installasjon av systemet.
 3. 3
  Plan for strømmen å gå ned bakken, da dette er akkurat hva en tyngdekraft matet systemet handler om. Det bruker ikke en mekanisk andre enn tyngdekraften til å slippe ut avfallet fra tanken. Dessuten krever det bare en konkret aerobic delt tank og perforert rør innebygd i grus.
 4. 4
  Grave ut et hull som er stort nok til å sette betong aerobe tank under bakken. Tanken normalt kommer i to stykker. Den nederste delen viser delingen av tanken. Den neste seksjon mottar avløpsvannet materiale fra huset eller bygningen. Etter den innledende bakteriell nedbrytning, renner effluence inn i den andre delen der det bryter ned ytterligere før den renner ut i din igle-feltet.
  • Legge ut og grave din igle feltet som det har blitt bestemt av test gjort i tillatelsen prosessen. Når legge ut og graving, må du huske å opprettholde en positiv flyt mellom tanken og avløpet feltet.
 5. 5
  Plass (i de fleste jurisdiksjoner) "tomme-og-en-halv vasket avløp rock" fra en nærliggende grustak rundt røret. Dette er nødvendig for å holde røret stødig. Se de lokale helsekrav for størrelsen på embedment nødvendig og størrelsen på grus. Den perforerte rør i en tyngdekraft avløp feltet har ingen skråningen ende til ende og har avkortet ender.
 6. 6
  Dekke opp røret og tank når du har en grønn tag fra helse inspektør. Alle områder avhengig av reglene i den lokale helsestasjon vil kreve et spesielt filter stoff, avis, fire inches av halm eller ubehandlet bygning papir for å dekke avløp stein før tilbakefylling.

Alternative septisk systemer.

 1. 1
  Installere en pumpe kammer etter septiktank. Pumpekammeret eller noen ganger kjent som en trykk-tank, eller dosering tank inneholder den elektrisk pumpe som benyttes til å bevege avløpet fra sted til sted, og til slutt ut i avløpet feltet til sluttbehandling.
  • Sett opp pumpekammeret som du ville septiktank. Pumpen kammeret inneholder avløpsvannet pumpe og flyter for å pumpe ut til avløpet feltet ved målte eller tidsbestemte intervaller. Dette er et lukket system. Den elektriske installasjonen vil vanligvis kreve en godkjent elektriker til å tilfredsstille statens regelverk. I områder med høy grunnvannet, være oppmerksom på at pumpen kammer eller flere Atus kan være det meste tomt mye av tiden, og disse tankene kan ha å være beskyttet mot flotasjon ved bruk av ekstra vekt eller andre beskyttende strukturer.
 2. 2
  De bygningsmessige detaljer, inkludert utformingen av alle kloakk utenfor hjemmet, må plasseringen og dybden i alle tanker, ruting og dybden av trykksatte avløpsvann linjer og andre anleggsdeler som avløpet feltet og noen ekstra Atus matche septiktank planer som godkjent av lokale fylke helseavdelingen.
 3. 3
  Dekk tanken og hydraulikkslanger når inspektøren har gitt sin endelige godkjenning og systemet er aktivert.

Tips

 • Bruk av aerobe bakterier tilsetningsstoffer (tilgjengelig på de fleste DIY butikker) med jevne mellomrom hevdet av produsentene å opprettholde et sunt og riktig fungerende system er kontroversielt. Den septiktank er en anaerob (våt) miljø hvor de fleste gjær og andre tilsetningsstoffer vil ha liten eller ingen effekt på kloakk. Noen gamle skolen montører ønsker å sette et tilsetningsstoff, en spade full av slam eller en død katt i en ny tank til "start" septisk prosess. Hva går naturlig inn i tanken er alt som kreves. Den aerobic (fuktig eller tørr) delen av systemet er hundrevis av kvadratmeter med avløpet feltet der tilsetningsstoffer ikke vil gjøre mye bra, selv om de kommer så langt. Det er ingen uavhengig studie av bruken av tilsetningsstoffer i septisk systemer publisert i noen troverdig vitenskapelig tidsskrift tilgjengelig overalt i dette landet. Din lokale helsestasjon vil trolig bekrefte denne oppfatningen.
 • Bruken av en sand embedment er oppmerksom på trykksatte linjer for å minimere skade forårsaket av bevegelse jord som har en høyere leireinnhold. Hydraulikkslanger kan også flytte når pumper sparke på og av. Sand sengetøy 4 inches på alle sider av linjene vil hindre eventuelle skarpe steiner fra bakken eller tilbakefylling fra slite hull i røret gjennom årene.
 • Hvert trinn i byggeprosessen vil mest sannsynlig innebære en inspeksjon av helse inspektør før du fortsetter på eller dekke opp arbeidet.

Advarsler

 • Når du installerer igle feltet perforert rør, sørg for at du ikke slår hull i røret nedover. Den perforerte avløpet feltet rør ASTM 2729 har perforeringer på begge sider av røret og skal legges død nivå med den trykte linje på røret vender oppover. Alle deler av den perforerte rør er limt sammen, og slutten av hver linje akterliket er avkortet. På denne måten når spillvannet kommer inn i røret, vil den fylle røret til høyden av hullene og overløp fra alle hullene med hele akterlik feltet. Ved å plassere perforerte rør til enhver skråning vil lede alt vannet til det laveste hull i røret skape en konsentrasjon av kloakk om bare en liten del av avløpet feltet.
 • Du kan i noen helsemessige jurisdiksjoner bruke avløpsvann til vanning gress eller prydplanter, trær, vegetabilske hager og frukttrær. Imidlertid må vann bli behandlet først ved systemet (tertiær behandling inkludert desinfeksjon) for å sikre at patogener (bakterier) fra det septiske system ikke slippes ut i omgivelsene. Sjekk med din lokale helsestasjon for å se om denne praksisen kjent som "gjenbruk" er tillatt i ditt område.

Ting du trenger

 • Traktorgraver traktor
 • Fjøl
 • Spade
 • Leverandørens laser og stang eller en landmåler transitt
 • Septiktanker
 • PVC perforert rør
 • Nedgraving materialet
 • PVC lim
 • PVC fittings, et utløp filter for septiktank
 • Håndsag
 • Løypefil
 • Avløpsvann pumper og flyter hvis nødvendig
 • Ved et alternativt system, et kontrollpanel