Wkino

Hvordan øke vanntrykket

Øke vanntrykket virker ofte som en skremmende ork. Det er mange årsaker til lavt vanntrykk, og mange overraskende enkle hjelpemidler som du kan utføre selv. Her er noen skritt for å veilede deg som du lærer hvordan du kan øke vanntrykket.

Trinn

Hvordan øke vanntrykket. Finn årsaken til problemet.
Hvordan øke vanntrykket. Finn årsaken til problemet.
 1. 1
  Finn årsaken til problemet. Ofte, lavt vanntrykk kan være et resultat av dårlig rørlegging i huset.
 2. 2
  Kontroller at rørene er riktig diameter. De fleste moderne bygge-forskrifter krever rør for å være bredere enn 1/2 tomme (1,27 cm). Hvis huset forut moderne standard, kan du bare ha utdaterte VVS. Dette kan enkelt løses ved å installere et rør reduksjon apparat, som er tilgjengelig til enhver avløp forsyning butikken. Følg produsentens instruksjoner for å installere den.
 3. 3
  Undersøke tilstanden av rørene selv. Noen ganger kan rust eller korrosjon tette rørene. Det eneste rette er å erstatte den utslitte rør. Igjen, følg produsentens instruksjoner for å installere den.
 4. 4
  Fortsett med følgende trinn hvis problemet er lavt vanntrykk i bestemte kraner. Hvis rørene er ikke problemet, kan du ha en tett tappekran pakn.
 5. 5
  Skru av strålesamleren med en tang, og trykker den på disken for å skubbe innmaten løs. Rengjør alle delene grundig og deretter installere dem.
 6. 6
  Kontroller trykket igjen. Hvis det fortsatt er for lav, så har du sannsynligvis en tett kranen.
 7. 7
  Skru stammen retainer mutter og trekke stammen rett opp. Du vil enten finne en skive alene i bunnen av stammen, eller en skive med en fjær inne i stammen av kranen. Bruk en skrutrekker til å fjerne vaskemaskin og / eller våren.
 8. 8
  Blokker kranen med en kopp og slå vannet av og på et par ganger. Dette bør skylle ut noe forårsaker tette.
  • Hvis du har en single-håndtak enhet, ta av håndtaket ved å løsne og fjerne beholde kragen.
  • Hvis trykket er lavt i karet kranen, demontere at kranen på samme måte som beskrevet ovenfor. Blokker kranen med en kopp, som tidligere, til å skylle ut tette.
  • Når du arbeider med en single-håndtak badekar kranen, vil du møte en skrue på hver side, under den store krom stykke. Sikre at disse er både strammet helt før du fjerner stilken.
 9. 9
  Fjern dusjhodet hvis trykket er lavt der. Fjern eventuelle interne deler med en skrutrekker, rengjør hver brikke, og installere det på nytt.
 10. 10
  Slå vannet av og på for å fjerne eventuelle tresko, og montere kranen.
 11. 11
  Fortsett med følgende trinn hvis vanntrykket ikke er blitt bedre. I sjeldne tilfeller kan problemet skyldes et problem i hjemmet vanntrykk regulator. Vanligvis er trykkregulatoren ligger et sted i nærheten av der rørene møtes huset. Hvis dette er tilfelle, dessverre, må du ringe en sertifisert rørlegger for å tilbakestille det.
  • Hvis du er utstyrt med et vanntrykk regulator i ditt hjem, kan du mest sannsynlig tilbakestille det selv.
 12. 12
  Løsne festet, eller låsemutter på stammen. Øke vanntrykket ved å skru trykket justering stammen klokken. De fleste produsenter trykkinnstillinger er 45-55 psi. Bolig koder normalt fastsette en grense på 50-70 psi. Du vil ikke være i stand til å heve det utover det standard.
 13. 13
  Kontroller endring i vanntrykket ved å henge opp en plen sprinkleranlegg, hvor den varierende vannstrømmen vil være tydelig.
  • Hvis dette er fortsatt ineffektiv kan innvendige seter eller skjermer må renses innenfor selve enheten. Utføre disse oppgavene med omsorg, og alltid følge produsentens instruksjoner for vedlikehold.

Tips

 • Hvis du lagt merke senket presset etter å ha installert nye kraner, som kan være årsaken. For å løse dette problemet, vil du sannsynligvis trenger en ny hovedforsyningen rør går fra måleren til huset ditt.