Wkino

Hvordan installere en omvendt osmose vann system

Du har bestemt at en omvendt osmose vann system som best passer dine behov og har besluttet du ønsker å installere systemet selv. Fordelene ved å gjøre det selv er: Du vil spare opptil% 75 over å ha det installert for deg. Du vil bli kjent med systemet og ha en god forståelse av hvordan det fungerer. Du vil være i stand til å vedlikeholde systemet selv, sparer penger på service samtaler. Du kan installere systemet i et par timer på den tiden som du selv velger og ikke må vente installasjonsprogrammet til å dukke opp.

Trinn

Hvordan installere en omvendt osmose vann system. Kjøpe omvendt osmose system.
Hvordan installere en omvendt osmose vann system. Kjøpe omvendt osmose system.
 1. 1
  Kjøpe omvendt osmose system. Du vil også trenge en 1/2 "drill bit for montering av kran og en mindre borekrone for installering av avløpsvann linje. Teflon tape for forsegling av tilkoblinger.
 2. 2
  Les installeringsinstruksjonene hele veien gjennom minst en gang slik at du er kjent med fremgangsmåten og bekrefte at du har alle elementene som trengs før du begynner.
 3. 3
  Samle sammen alt du trenger for installasjon og ha disse elementene i nærheten av der du skal jobbe, vanligvis under kjøkkenbenken. Det er ikke en dårlig idé å gå over instruksjonene igjen før du begynner.
 4. 4
  Fjern r / o system fra pakken og sjekk for eventuelle manglende deler. Monter filtrene i riktig rekkefølge. De fleste systemer vil komme med filtrene allerede satt sammen til en bank av filtre. Den eneste filteret ikke allerede er installert vil være den faktiske omvendt osmose membran. Dette filteret vil være i en forseglet pakke og skal ikke åpnes før du er klar til å installere systemet.
 5. 5
  Fjern alle elementer fra under vasken og legg dem til side eller på et trygt sted hvis barn kan komme til dem. Dette vil bedre utsett avløp og gi deg plass til å arbeide. Dette er en god tid til bunnen av vasken kabinett med skap hylle liner eller lignende, for å holde fuktighet fra å skade skapet.
 6. 6
  Velg en plassering for r / o kranen. Dette kan være på begge sider av vasken armatur. Pass på å sjekke for nok klaring på undersiden av vasken før du borer hullet.
 7. 7
  Bor hull til r / o kranen på stedet valgt og installere og skru ned kranen. Dette kan være litt trangt og en lys eller lommelykt er et must. Installer en lengde av plast vannledningen til R / O kranen og stram. Pass på at kranen er sikret før du går videre fordi når filtre og tank er installert vil du ikke ha mye plass til å få tilgang til kranen.
 8. 8
  Slå av kaldt vannforsyning ventilen og fest salen ventil, per instruksjonene, kan det kalde vannet linjen skal kranen. En kobber linjen er ønskelig, men andre typer kan også fungere.
 9. 9
  Fest avløpsvann linje og ventilen ved å bore et hull i avløpsrøret og installere ventilen over hullet. Sett inn en lengde av plast avløp linjen inn på festet på ventilen og stram.
 10. 10
  Montere noen tee eller albue fittings til systemet filtrerer og tank pr instruksjoner.
 11. 11
  Velge en plassering under vasken til bredden av filtrene og de ​​3 til 4 liter lagertank, som er en del av systemet. Banken av filtre er vanligvis plassert langs den ene siden av kabinettet, nær fronten for enkel tilgang.
 12. 12
  Plasser bank av filtre og lagertank under vasken og fest linjene, per instruksjoner.
 13. 13
  Etter en rask sjekk av systemet sakte slå på kaldt vann til omtrent halvveis åpen. Filtrene vil begynne å fylle. Som de ser etter lekkasjer. Dessuten åpner O / V tappekran for å tillate luft å rense ut av systemet. Lekkasjer fra linjene er svært vanlig på dette stadiet så vær klar med håndklær eller en svamp. Slå av vannet til R / O-systemet og tilbakestille linjene som lekker og prøve igjen til lekkasjene har stoppet.
 14. 14
  Lukk r / o kranen når filtrene har fylt med vann. Du kan fortelle av lyden de lager. The reserve tank vil begynne å fylle.
 15. 15
  Den første tank med vann laget må spyles på grunn av at urenheter i filtrene og tank.