Wkino

Hvordan du installerer en søppeltømming

Har din gamle søppeltømming endelig bryte ned? Installere en ny søppeltømming er ikke vanskelig så lenge du har de riktige verktøyene og materialer. Kontroller at du har riktig type disposisjon for rørleggerarbeid, og følg disse instruksjonene for å ha din disposisjon jobber på kort tid.

Trinn

Hvordan du installerer en søppeltømming. Finne ut hva slags søppeltømming du trenger.
Hvordan du installerer en søppeltømming. Finne ut hva slags søppeltømming du trenger.

Få utstyret klart

 1. 1
  Finne ut hva slags søppeltømming du trenger. Når du kjøper en ny disposisjon, er det flere faktorer å ta hensyn til. Tenk på hvem som skal bruke til disposisjon, om en bråkete disposisjon er et problem i din husstand, og hva slags VVS du har i hjemmet ditt.
  • Hvis du har barn som skal bruke til disposisjon, bør du vurdere å få en batch-feed disposisjon snarere enn en kontinuerlig mating disposisjon. Batch fôr avgang, som er litt dyrere, krever bruk av en propp før operasjon, som kan være tryggere i husholdninger med barn. Kontinuerlig mating avgang begynner å kjøre når du snu en bryter og kjøre når du slår den av. Hvis noen faller en redskap i avløpet eller stikker sin hånd på innsiden, kan dette være en farlig situasjon.
  • Velg en motor som er riktig for din husholdning. Modeller med færre hestekrefter, vanligvis ca 1/3, er egnet for små husholdninger med en liten mengde matavfall. Modeller med 1/2 hestekrefter er bedre for større husholdninger med mer matavfall.
  • Vurdere de funksjonene du ønsker til disposisjon å ha. For en høyere pris, kan du kjøpe en disposisjon laget for å fungere mer stille, gjort ett av rustfritt stål, eller en som kobles til oppvaskmaskinen.
  • Hvis avløp er koblet til en septiktank, må du kjøpe en disposisjon laget spesielt for septiktanker.
 2. 2
  Samle verktøy og andre forsyninger. I tillegg til en hensiktsmessig søppeltømming, trenger du følgende utstyr for å fullføre installasjonen:
  • En skrutrekker
  • En behandler skiftenøkkel
  • En baufil
  • Vannpumpe tang
  • Rørlegger er kitt
  • Elektrisk ledning
  • Sikkerhet forsyninger, inkludert vernebriller og støvmaske
 3. 3
  Slå av strømmen. Forsikre deg om at strømmen til søppeltømming slås av mens du installerer den. Dekk panel boksen for å sørge for at ingen kan slå den på igjen før jobben er fullført.

Fjerne den gamle disposisjon

 1. 1
  Ta av oppvaskmaskinen slangen. Ikke alle avgangene er koblet til en oppvaskmaskin, men hvis din er, bruk en skrutrekker til å løsne og ta av slangen feste disposisjon til oppvaskmaskinen.
 2. 2
  Ta av avfall linjen. Ta ut "P" felle avfall linje som går fra deponering ved hjelp av en fastnøkkel til å skru den slip-nut koble til disposisjon til fellen. Du ønsker kanskje å plassere en bøtte under fellen å fange noen avløpsvann sitter i bunnen.
 3. 3
  Ta av til disposisjon. Fjern disposisjon ved å stikke en skrutrekker inn i montering ring lug og vri mot klokken til det løsner.
 4. 4
  Ta fra hverandre resten av monteringsanordningen. Fjerne ringen på vasken ermet, vasken ermet, flens, fiber pakning, og rørlegger er kitt. Fullfør forberede vasken for den nye avhending ved rengjøring av ermet, flens og vask åpning.

Installere den nye disposisjon

 1. 1
  Kable til disposisjon. Noen avgang kommer med apparatet ledninger festet, og andres ikke. Hvis din gjør det ikke, ta av dekselet under avhending og feste ledningene i henhold til produsentens instruksjoner. De fleste standard avgang har du feste hvite ledninger til hvite ledninger og svarte ledninger til svarte ledninger. Når du er ferdig, skru av dekselet på igjen.
 2. 2
  Installer avløpsflensen og montering ring. Rull rørlegger er kitt mellom hendene for å danne en slange om 1/2-inch tykk og 10 inches lang. Anvende den til undersiden av avløpsflensen under vasken. Sett flensen i avløpet hullet og trykk ned jevnt å feste den. Og smekk på backup ring, fiber pakning og montering ring.
  • Arbeider fra under vasken, bruk en skrutrekker til å skru montering ring tett mot vasken. Det hjelper til vekselvise sider, skru en skrue og veksling til den andre, slik at monteringsringen strammer jevnt.
  • Noen av rørlegger er kitt vil ha klemt seg rundt flensen. Bruk en kniv til å klippe det bort.
 3. 3
  Monter disposisjon. Plasser disposisjon til montering ringen, å sørge for at deponering uttak vender avløpsrøret tilkobling. Stramme det til disposisjon holder seg på plass.
 4. 4
  Koble til disposisjon til p-fellen. Mål avløpsrøret og bruke en baufil til å klippe det til riktig størrelse, og feste den på uttaket på avhending. Sørg for å lese produsentens instruksjoner for å sørge for at du kobler den riktig. Fest skvip avløpsrøret også.
 5. 5
  Sjekk disposisjon. Slå på strømmen igjen, kjøre vann i vasken og slå på disposisjon for å sikre at det fungerer. Sjekk under for å være sikker på at det ikke er noen lekkasjer. Kjør litt mat gjennom disposisjon for å være sikker på at den sliper og blir kastes på forsvarlig måte.

Tips

 • Har en partner hjelpe deg holde disposisjon på plass mens du strammer de ulike delene, siden det kan være vanskelig å gjøre dette på egen hånd.

Advarsler

 • Hvis du legger ved en oppvaskmaskin renne, sørg for å slå ut forseglingen før du fester slangen.

Ting du trenger

 • En partner
 • En liten saks jack
 • En kort lengde på 2X4 tre