Wkino

Hvordan installere kompresjonskoplinger

Rør, inventar og ventiler for felles avløp kan kobles på ulike måter. Den enkleste måten å koble sammen rør til en annen pipe, er en passende eller en ventil med en kompresjonskoblingen. Disse beslag er utformet for å skape en fluidtett tetninger ved å komprimere en halvstiv ring slik at den brer seg ut i mellomrommet mellom de to deler og sikkert fyller dette gapet. Selv om disse armaturene er enkle å installere eller bytte ut, har de ikke lage en levetid sel og må derfor byttes ut fra tid til annen. Forsiktighet må benyttes ved legging av et kompresjonskoblingen å sikre en riktig fluidumstett tetning oppnås. Bruk disse tipsene for å lære hvordan du installerer komprimering inventar.

Trinn

Hvordan installere kompresjonskoplinger. Bruk komprimering inventar i trange områder, for eksempel under vask.
Hvordan installere kompresjonskoplinger. Bruk komprimering inventar i trange områder, for eksempel under vask.

Avgjøre egnetheten av komprimering inventar for søknaden

 1. 1
  Bruk komprimering inventar i trange områder, for eksempel under vask. Sveising i disse områdene kan være vanskelig og farlig.
 2. 2
  Gjelder komprimering inventar på ledd som ikke vil bli flyttet etter at joint er gjort. Kompresjonskoplinger vil ikke gi mekanisk støtte til de deler som kobles sammen med kompresjonskoblingen.
 3. 3
  Tenk komprimering ledd for å forlenge rørene. Dette er generelt ikke anbefalt på grunn av mangel på mekanisk støtte fra klemringskoplingen. Komprimering inventar kan være hensiktsmessig å forlenge rørene i trange områder der rørene er støttet av noe annet enn klemringskoplingen og vil ikke bli flyttet etter leddet er gjort.
 4. 4
  Sikre at plasten vil bli montert på plast eller metall vil bli montert på metall. Ikke forsøk å bruke komprimering inventar å bli med biter av metall til plast brikker.
 5. 5
  Sikre klemringskoplingen kan gjøres på rette deler av røret. Kompresjonskoplinger vil være vanskelig, om ikke umulig, å gjelde dersom det er en bøy i rørledningen i nærheten av skjøten.
 6. 6
  Lagre det felles, i stedet for å erstatte den. Riktig montert kompresjonskoplinger vil ha svinger til venstre over på hettemutteren, så en lekker ventilen kan lagres i stedet erstattet. Drei hettemutteren en kvart omdreining om gangen til å forsøke å stoppe lekkasjen.

Samle deler

 1. 1
  Erverve klemringskoplingen. Komprimering inventar kan finnes på de fleste jernvareforretninger. De består typisk av en ventil eller ventil som er utformet til å motta en pressing, en trykkring og en hettemutteren.
 2. 2
  Pass på at delene er nye. Ikke forsøk å gjenbruke gamle kompresjonsringer eller komprimering nøtter hvis en eksisterende kompresjonskoblingen blir erstattet.

Installer klemringskoplingen

 1. 1
  Plasser trykkring på røret. Slip enden av kompresjonsringen inn på enden av røret som vil tilfredsstille det andre stykke. Sett ringen på akkurat langt nok til å se at røret er fullt gjennom komprimering ring.
 2. 2
  Sett røret inn i det andre stykket. Skyv den ende av røret som har den trykkring på den inn i den annen del av klemringskoplingen. Kompresjonen ringen vil gli lenger inn på røret som det går inn i koblingen. Sørg for at du føler røret trykke hardt mot den andre stykke, snarere enn bare å føle kraften som trengs for å skyve røret videre gjennom komprimering ring.
 3. 3
  Trekk hettemutteren. Trekk hettemutteren med fingrene. Bruk en tang for å slå hettemutteren en halv omdreining fra det punktet av finger tetthet.
 4. 4
  Slå på væsketilførsel og sjekk passende for lekkasjer. Hvis lekker er observert, fortsetter å stramme komprimering ring ved hjelp av tang med en halv omdreining om gangen til lekkasjen er stoppet.

Tips

 • Hvis det oppstår problemer i å få en passende at ikke lekker, kan du prøve å fjerne røret fra montering og innpakning kompresjonsringen i 2 til 3 lag med PTFE tape, som er lett tilgjengelig i jernvareforretninger. Med tape på plass, installere røret inn i koblingen.

Ting du trenger

 • Kompresjonskoblingen
 • Tenger
 • PTFE tape