Wkino

Hvordan du bruker eple cider eddik for hunder

Eple cider eddik er en utmerket element for å holde dine kjæledyr forsyninger. Det kan bidra til å forbedre helse, kontroll skadedyr, og sørge for generell trivsel for hunden din. Det koster ikke mye og det fungerer bra, så det er definitivt verdt å gi det et forsøk hvis du trenger å finne noe som fungerer for noen av de problemer eller behov som er skissert i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan du bruker eple cider eddik for hunder. Å forstå egenskapene av eple cider eddik.
Hvordan du bruker eple cider eddik for hunder. Å forstå egenskapene av eple cider eddik.
 1. 1
  Å forstå egenskapene av eple cider eddik. Eple cider eddik er et produkt fylt med mineraler og essensielle vitaminer, inkludert magnesium, kalium og jern, mange mennesker gjør bruk av sine eiendommer daglig for å forbedre fordøyelsen, baking, rengjøring, og generell helse. Den beste eple cider eddik er det som er gjæret og ufiltrert fordi den har "mor" (en trevlet stoff) som inneholder de fleste enzymer og mineraler.
 2. 2
  Ikke vær bekymret for hvordan hunden vil se eple cider eddik. Jada, det er en lukt, men du vil ikke bli spooning dette ned hundens hals, de virkemidlene som foreslås her er egnet for å legge til mat eller vann.
 3. 3
  Hold hunden frisk med eple cider eddik. Regelmessig bruk av eple cider eddik i hundens kosthold kan bidra til å forhindre utslett, hudirritasjon, tannråte, infeksjoner, og rive flekker. Den beste måten å gi eple cider eddik er å utvanne det godt i vann eller mat, og for å sikre at det gis bare når hunden din har spist allerede (for å unngå en potensiell for urolig). En teskje lagt til vann eller mat 2-3 ganger i uken burde holde som et forebyggende tiltak.
 4. 4
  Bruke eple cider eddik for å hjelpe hunden din fordøyelse. Du trenger ikke å haste til veterinæren for dyre hund fordøyelsesenzymer produkter. I stedet legger en teskje til en stor bolle med vann daglig. Dette vil øke hundens appetitt, samt balansere pH nivåer av hundens kropp. Eple cider eddik vil bidra til å forbedre diaré episoder og kan fikse forstoppelse hos en hund med gjentatt bruk.
 5. 5
  Bruke eple cider eddik for å fjerne lopper fra hunden din. Bade hunden med vanlig hund sjampo eller såpe. Følg med skylling av eple cider eddik. Sørg for å jobbe det gjennom pelsen jevnt for å dekke alle punkter. Sjampo eller såpe kveles lopper og eple cider eddik fjerner dem fra hundens pels, som de ikke kan håndtere lukt eller smak.
 6. 6
  Forbedre hundens hud og pels. Eple cider eddik fungerer godt for både hud og pels av hunden din. Tørr hud og irritert hud svarer godt til eple cider eddik brukes direkte. Pensle eddik gjennom hundens pels, ikke bare forbedre denne glansen, men også deodorizes hunden! For hudpleie forbedringer, legg en teskje om dagen for vann eller mat.
 7. 7
  Rense hundens ører med eple cider eddik. Den anti-bakterielle egenskaper av eple cider eddik gjør det ideelt å rense hunden ører ut. Suge en liten bomullsdott eller stykke ren klut i eddik og tørk forsiktig ørene så nøye som mulig.

Tips

 • Eple cider eddik sies å lindre smerter forbundet med leddgikt eller hofteleddsdysplasi fordi det kan bryte ned kalsium innskudd og legger kalium. Spør dyrlegen om råd på denne tellingen.
 • Hell litt eple cider eddik i en sprayflaske og regelmessig tåke hundens hår med det å gi glans og hindre loppe angrep.

Advarsler

 • Pass alltid på at eple cider eddik er godt utvannet før du mater den til hunden din.
 • Syke hunder bør se en veterinær, ikke prøv å diagnostisere med mindre du er en veterinær.
 • Ikke bruk for mye eddik.
 • Gjelder ikke åpne kutt eller sår. Bruk sunn fornuft, hvis det ville skade deg, vil det trolig skade hunden din.
 • Ikke bruke eple cider eddik rundt nesen, munnen eller øynene områder, det kan resultere i en brennende følelse.