Wkino

Hvordan overleve en skilsmisse

kan være vanskelig - men det er ting du kan gjøre for å gjøre det mindre vanskelig som vil gi deg den beste muligheten for å oppnå de best mulige løsninger. Sinne, smerte, sorg, forvirring, frustrasjon og harme er svært reell, rimelige følelser under skilsmissen prosessen. Bor fast (eller blir dratt motvillig tilbake av de ulike uendelige omstendigheter i dag) i disse følelsene kan helt svekke resonnement og beslutningstaking evner. De kan også ta fra deg din fremtidige lykke. Humor og latter kan øke sjansene for skilsmisse suksess.

Trinn

Hvordan overleve en skilsmisse. Ta vare på deg selv.
Hvordan overleve en skilsmisse. Ta vare på deg selv.
 1. 1
  Ta vare på deg selv. Du har kanskje hørt det før, og egentlig ikke fulgt gjennom, tenker at dette ville involvert en stor tid eller penger engasjement (f.eks nytt treningsprogram, ny diett, ekstra søvn, etc). Men å ta vare på deg selv kan være enkelt - for eksempel, bare ler mer vil du føle deg bedre Latter vil forbedre din mentale, følelsesmessige og fysiologiske velvære.
 2. 2
  Bruk din nyvunne trivsel til din fordel. Ha en flott kveld med barna, eller holde sunn fornuft og din fred mens din ektefelle prøver å rasle deg, eller gjøre en bedre skilsmisse avtale avgjørelse, eller lagre en dyr samtale til din skilsmisse advokat bare for å lufte seg. En ting er sikkert - ikke noe dårlig vil komme ut av det.
 3. 3
  Husk at ekteskapet alene er ikke alt det er i livet. Selv om ditt liv sentrert rundt det mens dere var sammen, er du fortsatt et verdifullt menneske med en hensikt her på jorden. Du fortjener å elske og bli elsket. Dette er en vanskelig tid, men du kan og vil komme gjennom det og finne en bedre morgendag.
 4. 4
  Fortell deg selv at det er liv alltid, med eller uten ekteskap. Dine ødelagte følelser er midlertidige og kan overvinnes, selv om du føler grunnlaget for din hverdag er knust. Smerten du går igjennom er helt rimelig. Men tenk når du vil være lykkelig i nær fremtid med et godt forhold. All denne smerten vil være veldig fjernt..
 5. 5
  Gå videre.... sette nye mål, lære nye ting, trøste deg selv. Forakt ikke selv. Hvis din ektefelle forlot deg, kan han eller hun har fortalt deg at du kjørte dem til dette trinnet med hva du gjorde eller ikke gjorde. Mens relasjoner er dynamiske og levende fra ordene og handlingene til de involverte partnere, ikke føler at du er den som forliste dette forholdet. Komme en skilsmisse var et bevisst valg av ektefelle. Hvis du føler deg skyldig, tenke over hendelsene som ledet opp til separasjon. Har ektefellen forsøker å holde forholdet sammen? Gjorde du det? Var skilsmisse virkelig en siste utvei eller gjorde din ektefelle rett og slett velge den enkle veien ut av en grov lapp? Hvis du trenger å bli sint, bli sint og jobbe gjennom det. Ikke skader deg selv eller andre, skjønt.
 6. 6
  Kjenn din egen styrke. Uansett hva andre foreslår at du gjør, er det du som må gå gjennom hele divorce.You kan definitivt klare det.
 7. 7
  Se etter nye aktiviteter å forfølge. Er det hobbyer som du liker eller nye aktiviteter som du ønsker å utforske? Det er en god tid å bli involvert i noe som distraherer tankene dine fra den vanskelige tiden du har gått gjennom og gir deg en følelse av tilfredshet og glede. En annen idé er å vurdere frivillig - å hjelpe andre i nød er ofte en god måte å distrahere deg fra din egen smerte.

Tips

 • Gå i ditt eget tempo. Hvis skilsmisse er allerede Hell, og du kan bare håndtere en latter per uke, starte der. Hvis skilsmisse prosessen har ikke begynt ennå, men ekteskapet har vært helvete for en stund, så kanskje du kan prøve fem minutter av komedie natt.
 • Ikke la din ektefeller sinne eller tristhet av en skilsmisse bringe deg ned. Du er alltid den som kommer først, slik at men din ektefelle velger å håndtere dette, bare fokusere på deg selv, og å sørge for at du gjør det gjennom den vanskelige prosessen.
 • Arbeid på å bli avgjort med deg selv. Liker selv. Du er alltid trofast din egen venn. Smil til deg selv hver morgen og hver kveld i speilet. Si "Jeg liker deg" til deg selv i speilet hver dag. Til du er komfortabel med deg selv, alene, vil du aldri virkelig være i stand til å "slutte" med en annen person inn i en kompatibel, komplementær par.

Advarsler

 • Din fremtid-ex-ektefelle kan bli veldig opprørt av ditt lys-heartedness. Det vil vise dem at du beveger deg på. Den beste måten å tiltrekke seg store ting i livet ditt er å være i en god emosjonell tilstand.