Wkino

Hvordan skrive en skilsmisse forliksavtale

Alle skiller seg slutten med en lovlig skilsmisse forliksavtale. Dommeren som godkjenner skilsmisse må være oppfylt for at skilsmisseoppgjør avtalen er rettferdig for begge parter i skilsmisse. I en omstridt skilsmisse, faller det til advokater for hver side av tvisten, med godkjenning fra sine kunder, for å utarbeide skilsmisseoppgjør avtale. Hvis skilsmisse er ubestridt, kan partene i skilsmisse spare tid og penger ved å lage sin egen skilsmisse forliksavtale ved gjensidig samtykke. I mange stater, advokater trenger ikke være involvert hvis skilsmisse er ubestridt. Bruk disse tipsene for å lære å skrive et skilsmisseoppgjør avtale.

Trinn

Hvordan skrive en skilsmisse forliksavtale. Klart angir navn, boliger og nåværende betingelsene for de involverte parter i skilsmisse.
Hvordan skrive en skilsmisse forliksavtale. Klart angir navn, boliger og nåværende betingelsene for de involverte parter i skilsmisse.

Forord avtalen

 1. 1
  Klart angir navn, boliger og nåværende betingelsene for de involverte parter i skilsmisse.
  • Legg merke til navnet og nåværende adresse for hver av partene i skilsmisse. Legg også merke til datoen for avtalen.
  • Dokument som begge parter forstår sine rettigheter til juridisk råd. Indikerer at hver av partene har beholdt en advokat eller hatt mulighet til å søke juridisk rådgivning.
  • Nevn de jurisdiksjoner. Oppgi jurisdiksjon som godkjente ekteskapet og dato for at ekteskapet. Bekrefter den jurisdiksjonen der skilsmissen blir arkivert, og at en søknad om skilsmisse har blitt arkivert i vedkommende jurisdiksjon. Bekrefte at en ektefelle har møtt staten juridiske minimum krav til bosted i den staten og jurisdiksjon.
  • Erklære eventuelle mindreårige barn i ekteskapet og deres fødselsdatoer. Legg også merke hvis kone er for tiden gravid.
 2. 2
  Erkjenne hensikt å skilsmisse. Indikere at partene har vært fullt utbygd av hverandres egenskaper og ressurser. Skriv ned at partene ønsker å skilles, og at vilkårene for skilsmisse oppgjør avtalen vil bli akseptert som juridisk bindende av begge parter.

Erklærer omsorg for barna

 1. 1
  Spesifiser felles foreldreansvar og samværsrett. State hvem barnet skal bo med. Indikere så konkret som mulig besøksrett. Hvis det kan være fleksibiliteten som trengs i samvær på grunn av arbeid tidsplaner eller andre forpliktelser, dokumentere planene så tydelig som mulig.
 2. 2
  Stress felles foreldreansvar. I avtalen, skriver at begge parter forstår behovet av barna for støtte fra både foreldre, inkludert, men ikke begrenset til, støtte i sosiale og organisert aktivitet og deltakelse på spesielle arrangementer, som skoleavslutninger og fødselsdager.
 3. 3
  Definitivt stave ut barnebidrag ansvar. Oppgi en periodisk barnebidrag betaling skal betales av en av partene, og de periodene da disse betalingene forfaller. Indikere så konkret som mulig hva annen støtte vil bli gitt for ting som medisinsk dekning, skolepenger eller særskilte behov. Tydelig angi tid eller omstendigheter som vil ende betaling av barnebidrag ansvar.

Separer eiendommen

 1. 1
  Fordel Kundens eiendom. I avtalen viser fordelingen av alle eiendommer og generelle eiendomsmasse. Dele alle finansielle instrumenter, som aksjer, obligasjoner, CDer, sparing og kontanter. Legg merke til at kreditt kostnader etter at avtalen vil kun være ansvarlig for lading partiet. Oppgi hvor alle utestående gjeld, for eksempel boliglån, lån og andre finansielle dommer, vil bli fornøyd.
 2. 2
  Erklærer forrige besluttsomhet. Hvis begge parter allerede har distribuert den konkrete eiendom mellom dem oppmerksom på at i avtalen. Det er ikke nødvendig å oppgi en tidligere fordeling i skilsmisseoppgjør avtale.

Plan for fremtiden

 1. 1
  Spesifiser underholdsbidrag som skal betales til en part av den andre. Skriv ned perioden og forfallsdatoer av slike betalinger. Definer tid og omstendigheter som vil resultere i oppsigelse av underholdsbidrag betalinger.
 2. 2
  Vurdere effekt på skatt av hver av partene. Så nær som mulig, vurdere nytt nivå av skatteforpliktelser som vil tilfaller partene, og hvis de skal være ansvar i noen form for begge parter. Spesielt skrive ned hvilket parti kan kreve barna som forsørges på selvangivelsen for dette partiet.
 3. 3
  Forskning fremtidige verdien av pensjonisttilværelsen instrumenter. Mange pensjonister instrumenter blir ikke effektive før den navngitte partiet når en viss alder. I forliksavtalen, definere andelen av slike utbetalinger som vil være på grunn av de to partiene.
 4. 4
  Angi en ren pause. Sier at med denne avtalen, begge parter avkall på fremtidige rettigheter til å forfølge økonomiske eller andre hjelpeorganisasjoner som gjelder saker som er angitt i skilsmisseoppgjør avtale.

Advarsler

 • Sjekk gjeldende statlige lover. I noen stater, må advokatene involvert hvis det er små barn som følge av ekteskapet. Mindreårige som er av en ektefelle, men ikke den andre bli avgitt av biologisk forelder.