Wkino

Hvordan gå gjennom en graviditet jevnt

Gratulerer! Du har nå trappet fra forestilling til graviditet. De neste 38-40 uker kan være en utfordring, men å produsere en sunn baby på slutten er vel verdt det. Å ha en betydelig andre, familie eller venner ved din side vil motivere og holde deg i en positiv verden gjennom de verste dagene.

Mest av alt kjenner dine graviditet tegn og symptomer, for å sikre en sunn graviditet, som du vokser din graviditet uke etter uke.

Trinn

Hvordan gå gjennom en graviditet jevnt. Få svangerskapskontroll så snart som mulig.
Hvordan gå gjennom en graviditet jevnt. Få svangerskapskontroll så snart som mulig.
 1. 1
  Få svangerskapskontroll så snart som mulig. Tidlig svangerskapskontroll er avgjørende for god helse under svangerskapet. Det kan bidra til å forhindre fetal kompromiss fra uoppdaget problemer som diabetes og RH vaksinasjoner. Late svangerskapskontroll er ført i blodprøver, for eksempel hepatitt B og ulike immunologiske tester. Det anbefales å få prenatal vitaminer så snart du vet at du er gravid og holde alle dine avtaler med legen din. Ta betydelige andre eller noen nær deg med å ultralydundersøkelser.
 2. 2
  Varsle sjefen din når du føler deg komfortabel annonsere svangerskapet. La dem vite at du er gravid, ikke bare hindrer deg fra å løfte ting, men også råder dem å gi tid for arbeid og fødselspermisjon. Det er ulovlig for dem å spørre om du er gravid, og også ulovlig for dem å skyte deg eller legge deg av på grunn av svangerskapet.
 3. 3
  Spis sunt for dere to. Gravide trenger mye mer næringsstoffer enn ikke-gravide kvinner, noe som betyr en større andel av frukt og grønnsaker. Den koffein inntak bør ikke være mer enn 300 mg (milligram) en dag, og noen fagfolk sier at du bør unngå koffein så mye som du kan. Handel din cravings for sunnere elementer. I stedet for potetgull, spise gulrot pinner. Prøv sjokolade frokostblanding med skummet melk i stedet for sjokolade. Drikk ikke koffein drikker, som Fanta, 7up, eller juice. Husk å få 7 til 8 glass vann!
 4. 4
  Hold kjeks eller tyggegummi i nærheten. Tro det eller ei, hjelper magesyre og senker mengden av morgenkvalme. Hvis du begynner å føle kvalme bølger, spise noen brus eller dyr kjeks.
 5. 5
  Hold deg aktiv, men kjenner grenser. For denne delen i livet ditt, du er ikke Super-Woman. Ikke løft mer enn legen eller OBGYN råder. Bruk utstyrt klær, som du vil få i løpet av månedene. Unngå badstuer og varme spa under svangerskapet. Ikke være på føttene for lengre perioder av gangen - slappe av og ta dype åndedrag.
 6. 6
  Ikke skamme seg for å forberede tidlig! Window shopping og kaste ut ideer er gode isbrytere for å få deg i ånden når den tid kommer for å kjøpe. Hvis du ønsker å gå billig, søk Craigslist.com, Walmart, eller lokale garasje salg. Du kan kjøpe mange elementer som brukes, er det imidlertid best å kjøpe en ny barneseng og bilsete. Hvis du kjøper en brukt crib sørge for at alle maskinvaren er på plass og i god stand, bør du også kontrollere at sengen oppfyller gjeldende nasjonale sikkerhetsstandarder, sjekk med National Safety Council. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en brukt bilsete, bør du også sjekke kvaliteten nøye, se etter tegn på slitasje på stroppene eller stress sprekker så sørg for å sjekke med National Highway Traffic & Safety Association (NHTSA). Skriv ned bilsete produsent, modell og serienummer, og ring NHTSA Hotline for å bekrefte at denne modellen og serienummeret ikke har blitt tilbakekalt. Mange lokale organisasjoner vil gi bilseter til deg til redusert pris hvis du ikke har råd til en ny en, sjekk med din lege eller lokale samfunnshus.
 7. 7
  Bli mer trygg med informasjon. Gå til bibliotekene, sparsommelighet bokhandlere, eller be om brosjyrer om graviditet, arbeid og omsorg for spedbarn. Registrer deg for klasser innenfor et lokalt sykehus, noe som kan være gratis eller ha en liten avgift (avhengig av hvor lenge øktene gå for, etc).
 8. 8
  Gjør deg klar for det uventede. Din kan gå inn arbeidskraft som helst mellom 38-42 uker, og det kan skje på de mest uventede tider og steder. Utarbeide en plan for hvordan du skal komme til sykehuset. Pakke en bag for deg og babyen din på forhånd også, sørg for å inkludere alle elementer du og barnet trenger. Ikke glem kameraet! Du bør også installere bilsetet på forhånd, vil sykehusene ikke slipper deg med mindre du har en skikkelig installert bilsete.

Tips

 • Nærmer seg betydelige andre kan defineres som gis massasje - og tilbake massasje er himmelen i løpet av svangerskapet!
 • Gå hele veien og starte en graviditet utklippsbok. Inkluder alle ultralyd bildene som du mottar, logger ned hvordan du følte gjennom månedene, hva du craved, bilder av magen (mot en vegg eller et speilbilde), og folks uttrykk eller reaksjoner om graviditet.

Advarsler

 • Se opp for Toksoplasmose fra kattenes avføring. Du trenger ikke å unngå eller bli kvitt katter, men bare være ekstra oppmerksom når enten rengjøring en søppel boksen eller å være rundt det.
 • Også se for forskjellige kjemikalier som månedene går, for eksempel klor og blekemiddel produkter.