Wkino

Hvordan kle etter svangerskapet

Etter den første gleden og spenningen ved fødselen har slitt av, er mange kvinner står overfor den fryktelige oppgaven med å avgjøre hva klær å ha på. Det kan bli en svært vanskelig oppgave å finne klær som passer riktig i månedene etter at du har din baby. De klærne du hadde før du ble gravid sannsynlig ikke vil passe ennå og fødselspermisjon klær som du hadde mens du var gravid vil trolig være altfor løstsittende for ikke-gravide ramme. Så, hva gjør du? Heldigvis er det noen gode tips som en ny mamma kan følge for å hjelpe henne med å finne klær som passer ordentlig og ser flott ut også.

Trinn

Hvordan kle etter svangerskapet. Kjøp noen jeans som passer deg akkurat nå.
Hvordan kle etter svangerskapet. Kjøp noen jeans som passer deg akkurat nå.

Sørg for å kjøpe noen grunnleggende innlegget graviditet klær nødvendigheter

Det er noen klær essensielle hver nye mor bør ha i skapet hennes for å hjelpe henne letthet inn i hennes nye, post-graviditet kroppen.

 1. 1
  Kjøp noen jeans som passer deg akkurat nå. Selv om du ønsker å komme tilbake til disse jeans som du brukte før du ble gravid, er det viktig å vite at det kunne ta en stund for deg å være i stand til å passe i pre-graviditet størrelse igjen. Kroppen din har endret seg dramatisk de siste ni månedene, og vil fortsette å endre så mye i månedene som kommer. Du bør forstå at jeans er en av de vanskeligste tingene å passe inn. Gjør deg selv en tjeneste og kjøpe et par eller to som passer deg akkurat nå, slik at du vil være komfortabel når du bærer dem. Prøver å squish inn jeans som er for liten vil være ubehagelig og nedslående.
 2. 2
  Sørg for å kjøpe noen skjorter som fremhever dine positive fysiske attributter. Du kan kjøpe skjorter som har en liten plass i magen som tunika skjorter og gensere. Du kan også kjøpe skjorter som wrap. Disse skjortene kan fungere bra i skjul problemområdene mage områder som kommer fra graviditet og understreker andre deler av kroppen, for eksempel i nakken, brystene eller kragebein. De kan også foreta for store skjorter for å ha på seg når ammer.
 3. 3
  Husk å ikke forsømme svarte klær. Enhver kvinne vet at den lille sorte kjolen er en grunnleggende klær avgjørende at er en må-ha i enhver kvinnes garderobe. Av denne grunn, kan dette tipset ikke være for vanskelig på lommeboken, fordi sjansene er at noen svarte drakter er noe som du sannsynligvis allerede eier. Selv om de fleste kvinner liker en fargeklatt, iført grunnleggende svart kan være veldig slankende. Hvis du absolutt må ha litt farge, prøv accenting antrekket med noen fargerike smykker eller tilbehør. Kast på en fargerik skjerf eller belte med svart bukse, skjørt eller kjole.
 4. 4
  Sett på et bredt belte. Det kan være en iøynefallende tilbehør som kan brukes med mange forskjellige antrekk. Velg et belte som har en nøytral farge og legg den rundt din lange gensere eller kjoler for en effektiv, trendy måte å skjule innlegget babyen magen.
 5. 5
  Vurder å kjøpe en fasjonabel bleie bag. En trendy bleie bag er flott for en ny mamma fordi hun er nødt til å bære det overalt, og det vil i utgangspunktet bli hennes nye vesken. Kjøp en bleie pose som både ser tiltalende og er funksjonell også. Dette kan være en vanskelig oppgave, som mange bleie Posene er søte, men ikke gjør det du trenger dem til å gjøre. Ett alternativ er å bruke de ekstra pengene til å få en virkelig fin pose med mye lommer og rom til å holde det du trenger. Et annet alternativ som vil koste deg litt mindre, er å bare bruke en stor bag eller veske du allerede har, eller kjøpe en ny veske som fungerer som en bleie bag også.
  • Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bleie bag eller en ny stor veske som har mange lommer til å holde alt du trenger, sørge for at det passer din personlighet og personlige stil. Velg utskrifter som kompliment din stil eller de som kan bæres godt med de fleste av antrekkene dine. Igjen, må du bære den overalt du går, så du vil være sikker på at du føler og se bra ut mens du bærer den.

Bli kjent med ditt innlegg graviditet kroppen og måten klærne nå passe

La oss innse det. Den kroppen du har etter at du føder, er ikke det samme som den kroppen du hadde før du ble gravid. For å forstå hvordan du skal kle deg selv, må du først forstå den nye kroppen type.

 1. 1
  Lær hvordan man skal håndtere en større mage og bryst. Sjansen er stor for at du vil miste babyen vekt til slutt, men det er viktig for deg å forstå at det ikke vil skje over natten. Takk til overvekt og strukket ut magemusklene, vil du ha en større mage enn du er vant til. Hvis du ammer, vil brystene dine bli større også. Noen gode måter å takle disse nye kropp endringer er iført lange skjorter eller jakker og bruk skjorter som fremhever skuldrene. Fremheve dine skuldre vil gi deg mer av en balansert utseende.
 2. 2
  Bukser og skjørt som gjør bakenden ser mindre. Noen ganger de graviditet pounds kan gi deg en litt større derriere enn du ønsker å ha. Men du kan fortsatt se bra av seg bukser som passer deg godt i setet og ikke sitte for lavt på midjen din. Prøv å ikke bruke bukser eller jeans som er utsmykket med dekorasjoner eller har store lommer på baken området, fordi disse vil bare trekke oppmerksomhet til området. Hvis du bruker fyldigere skjørt eller kjoler som bluss ut litt, de vil gjøre at du ser mer balansert fra topp til bunn.
 3. 3
  Forstå at vekttap prosessen tar tid. Ikke bry deg om klærne du kjøper nå ikke passer perfekt med den nye formen. Vurdere å finne en god skredder for å hjelpe deg å skreddersy klærne til den nye formen. Noen ganger etter at en kvinne føder, finner hun at klærne er for stor eller for stramt i enkelte områder, mens klærne passer godt på andre områder. For å unngå dette problemet, finne en skredder eller sydame å hjelpe deg å gjøre eventuelle nødvendige justeringer. Dette vil koste deg litt ekstra penger, men hvis du har å gå på jobb hver dag og ser profesjonell, kan dette være et alternativ som vil være vel verdt pengene.

Tips

 • For å spare penger, kan du prøve å låne innlegget graviditet klær fra venner eller slektninger som allerede har barn. Sjansen er at de kjøpte disse klærne etter at de fødte, og kan ikke lenger bære dem lenger. De kan være villig til å gi dem videre til deg, som er et billig alternativ for å skaffe noen nye klær.
 • Husk at du fortsatt kan se flott ut selv om du ikke er tilbake til opprinnelig størrelse og form. Kjøp post-graviditet klær som gjenspeiler din stil og personlighet, passer godt og at du skal føle deg godt om deg selv.