Wkino

Hvordan få en baby til å flytte for en ultralyd

Hvis du er gravid og er interessert i å finne ut barnets kjønn, kan det være lurt å vite hvordan du får en baby til å flytte for en ultralyd. En ultralyd, som også kalles en sonogram, er en ikke-invasiv test som bruker lydbølger for å skape bilder av din baby, livmor og placenta. Ultralydundersøkelser som utføres når du er rundt 16 til 22 uker kan være i stand til å bestemme barnets kjønn. Ultralyden er ikke bare brukes for å bestemme kjønn, ultralyd tekniker vil være på jakt etter fysiske abnormiteter på barnet, sjekke plasseringen av morkaken, og måle babyens vekst. For å få et klart bilde av barnet ditt, kan det hende du trenger å følge noen tips om hvordan du får barnet ditt til å bevege seg rundt i livmoren.

Trinn

Hvordan få en baby til å flytte for en ultralyd. Drikk eple eller appelsin juice ca 30 minutter før timen din.
Hvordan få en baby til å flytte for en ultralyd. Drikk eple eller appelsin juice ca 30 minutter før timen din.
 1. 1
  Drikk eple eller appelsin juice ca 30 minutter før timen din. Juice vanligvis ikke tar for lang tid å absorbere inn i blodet. Sukker i juice har en tendens til å våkne opp babyen mens i livmoren. Også noen utøvere sier at kald væske som det kommer inn i kroppen og nærmer livmoren er nok til å vekke opp babyen.
  • Hvis du ikke gi opp koffein etter å finne ut at du er gravid, kan du melde deg på en kopp kaffe eller boks med brus. Den koffein går inn i blodet og kan stimulere barnet ditt til å bevege seg rundt.
 2. 2
  Gå rundt før ultralyd avtale. Dette kan hjelpe hvis du føler deg som om babyen ikke er i bevegelse, og kan være sover. Mens walking kan vanligvis berolige og rocke en baby til å sove fra en våken tilstand, kan det også være i stand til å våkne opp babyen fra sin in utero lur.
 3. 3
  Hoster eller ler under ultralyd avtale. Hoste og ler kan skubbe babyen våken, noe som kan øke dine sjanser for barnet å bytte stilling.
 4. 4
  Engasjere seg i en samtale under eksamen. Vent på ultralyd tech tillatelse til å snakke på grunn av dette. Snakker mens sensor prøver å studere babyens anatomi kan være distraherende. Hvis tech sier babyen ikke flytte til en ideell posisjon for observasjon, kan stemmen din skubbe babyen til å endre posisjoner.
 5. 5
  Poke barnet forsiktig. Ultralyd tech kan bruke sonden å forsiktig riste babyen og prøve å få barnet til å flytte til en bedre posisjon. Du kan også prøve å bruke dine egne hender til å vibrere eller dytte på babyen din forsiktig.

Tips

 • De fleste leger kontorer vil ikke si for sikkert om du har en gutt eller å ha en jente. De kan gi deg en prosentandel, for eksempel ved å si at det er en 80 prosent sjanse du har en gutt.
 • Selv om du ønsker å holde babyens kjønn en overraskelse, vil noen leger ber om at du drikker en bestemt mengde vann før avtale og avstå fra å bruke badet. Mengden av vann kan variere 8-32 oz. Din full blære vil presse livmoren frem og gi et bedre bilde av barnet, som kan hjelpe ultralyd tekniker å ta målinger.
 • Til tross for å ta alle disse trinnene, babyen fortsatt ikke kan samarbeide. Babyen kan være sta, ha bena krysset, eller ikke være i en optimal plassering. Så lenge teknikeren kan få babyens målinger, er din avtale anses vellykket. De fleste kontorer vil ikke planlegge din avtale fordi barnets kjønn ikke kunne fastslås.

Advarsler

 • Hvis noen grunn teknikeren finner noe om under ultralyd, kan han eller hun ikke diskutere funnene med deg. Som oftest må du vente og snakke om ultralyd med legen din.