Wkino

Hvordan velge et unikt navn til babyen din


Er du en av dem eller et par som ønsker å ha et unikt navn for barnet ditt? Kanskje du er noen som ønsker noe mer "der ute" enn "Jane" eller "Bob". Denne guiden kan hjelpe deg med å skape et navn som ingen andre ville tenke på.

Trinn

Hvordan velge et unikt navn til babyen din. Ikke prøv å være helt unik!
Hvordan velge et unikt navn til babyen din. Ikke prøv å være helt unik!
 1. 1
  Ikke prøv å være helt unik! Gå for uvanlig, individuelle, forskjellige, men det er ingen måte å plukke et helt unikt navn uten montering bokstaver tilfeldig.
 2. 2
  Bestem deg for at du vil være fornøyd med et navn som er uvanlig, kanskje til og med bemerkelsesverdig, uten å være helt unik. Mange foreldre-å-være, på jakt etter en virkelig unik (one-of-a-kind) navn, ende opp med noe helt rart, som Penn. J datter, Moxie Crime fighter. (Hvis et navn som det er virkelig hva du vil, tenke over konsekvenser for barnets liv, og bestemme om du synes det er verdt ulempene og potensielle spotter.)
 3. 3
  Bestem hva slags navn listen du ønsker å grave i for å finne den skjulte perle av et navn som ikke har vært brukt i mange år, eller å finne en virkelig offbeat navn. Tenk på kategorier, som viktorianske, floral, gamle filmstjernen navn, Shakespeare navn, Nobel prisvinner navn, stedsnavn-området lister er ubegrenset.
 4. 4
  Besøk en baby navnene nettstedet og gjennomgå listene.
 5. 5
  Lag en kort liste med navn.
 6. 6
  Bounce dine valg av noen få nære venner.
 7. 7
  Velge et navn, og en backup navn (i tilfelle du ombestemmer deg i siste minutt).
 8. 8
  Kontroller at du ikke plukke et navn som er faktisk veldig populært. Foreldre OFTE bestemme seg for et navn, tenker det er uvanlig, bare for å dukke opp med sine barn på playgroup og oppdage at navnet er ikke uvanlig i det hele tatt! Det er veldig lett å se hvor populært navnet er, og har vært gjennom årene. Begynn på nytt - hvis du tilfeldigvis plukket Noah eller Olivia, men oppdaget det var ikke unik i det hele tatt, ikke bli motløs! Holde utkikk gjennom navnelister til du finner noe mer uvanlig.

Tips

 • Husk at du velger et navn for noen andre, ikke for deg selv. Spør deg selv - vil du, som en voksen, vil navnet du nå vurderer for barnet ditt? Hvis ikke, finner en annen.
 • Det hjelper å sprette dine valg av noen nære venner, spesielt når du er på utkikk etter et uvanlig navn. Du kan få så involvert i forskning, at du mister litt objektivitet. En realitet sjekk er bra.
 • Vurdere å velge navn for å hedre din venn, sjefen din, dine besteforeldre, etc, de vil sette pris på det.
 • Skriv din endelige valg ned på et stykke papir. Se på initialene, forskjellige mulige stavemåter, og høres navnet høyt. Sørg for at initialene ikke stave noe merkelig.
 • Pass på å velge et mellomnavn også. Hvis du prøver en unik fornavn, kan det være lurt å holde det enkelt på mellomnavn. Prøv: Lyn, Marie, Josh, etc.
 • Velge navn som høres rett. Ikke bare populære navn som Nicole, Madison, eller fancy navn som dem. Se på ansiktstrekk og sammenligne betydningen av andre navn.

Advarsler

 • Ikke anta at den første baby navn bok eller nettside du ser på er riktig, når det kommer til betydningen av et navn. Besøke noen nettsteder, eller lese flere bøker, for å være sikker.
 • Ikke navngi barnet ditt et navn din venn har nylig kåret sine barn.