Wkino

Hvordan du får de beste bildene på en 3D ultralyd

Så du er gravid og du har satt opp en avtale for å få en 3D/4D ultralyd. Du er spent! Du vil få se babyen før han eller hun er født. Hvordan kan du optimalisere sjansene for å få best mulig bilde på 3D ultralyd?

Trinn

Hvordan du får de beste bildene på en 3D ultralyd. Gå til rett tid innenfor svangerskapet.
Hvordan du får de beste bildene på en 3D ultralyd. Gå til rett tid innenfor svangerskapet.
 1. 1
  Gå til rett tid innenfor svangerskapet.
  • Hvis du bare er interessert i å sjekke kjønnet, kan du gå så tidlig som 17 uker. Noe tidligere, og resultatene kan ikke være nøyaktig, fører til et ekstra strøk med maling for soverommet.
  • For å få gode bilder, er 3D ultralyd best utføres mellom 20 og 32 uker, og de beste bildene er mellom 24 og 30 uker.
  • Hvis du ønsker å få et nærbilde skutt i ansiktet, deretter 28-32 uker er den beste tiden.
  • Etter 32 uker, er det mindre væske rundt barnet å jobbe med, noe som kan føre til suboptimale resultater. Også etter 32 uker, kan barnet allerede har havnet i bekkenet, noe som gjør får noen visning av babyen umulig.
 2. 2
  Drikk rikelig med vann i 1-2 uker før din avtale. Dette betyr åtte 8-unse glass om dagen. Dette bidrar til å rydde opp i fostervannet, og sørger for at det er nok væske rundt baby. Begynn i god tid, det gjør ikke mye godt å bare drikke vann kvelden før eller om morgenen av 3D ultralyd.
 3. 3
  Være komfortabel. Du trenger ikke å ha en full blære, som du ville gjort med medisinsk ultralyd. Dette er din tid, og du vil være komfortabel og avslappet slik at du kan nyte å se babyen. Å ha en full blære hjelper ikke mye med 3D-ultralyd. Som blir sagt, hvis barnet er i en spesiell vanskelig sted, og du allerede har hatt et mislykket forsøk på å få gode bilder av barnet, din ultralyd tekniker kan be deg komme i neste gang med en full blære, men dette bør være en sjelden forekomst.
 4. 4
  Se babyen bevege seg i 4d ved å planlegge din avtale på et tidspunkt som du tror barnet ditt er mest sannsynlig å være våken. Etter 19 uker, babyen allerede utviklet en søvnmønsteret, og du kan være i stand til å forutsi tid at barnet ditt er mest sannsynlig å være våken.
  • Hvis babyen sover på den tiden av ultralyd avtale og du ønsker å gjøre babyen bevege seg, prøve å drikke litt appelsinjuice. Dette har vist seg å bidra til å stimulere barnet til å bevege seg. For noen kvinner, fungerer sjokolade også. Ellers kan du prøve å gå rundt.

Tips

 • Gode ​​3D-bilder avhenger av maskinen, teknikeren, og den gravide kvinnen. Noen ganger er den beste maskinen og den beste teknikeren ikke kan få et godt bilde hvis barnet ikke er i en god posisjon.
 • Hvis babyens hender dekker ansiktet, er dette ikke nødvendigvis en "dårlig" bilde. Dette kan vise frem barnets personlighet og være en mer sann-til-livet bilde av babyen din som du kan verne mer enn det dyrebare ansikt-shot.
 • Hvis du har tvillinger, må du komme tidligere, 22-28 uker, for å få de beste bildene.
 • Sørg for at du går til en 3D ultralyd senter hvor de har sertifiserte ultralyd teknikere.
 • Hvis du ikke kan få gode bilder, kan du prøve å komme igjen en annen dag eller videre langs i svangerskapet. Mange 3D ultralyd sentre vil tillate deg å komme tilbake for gratis eller for en symbolsk sum for å få bedre bilder.

Advarsler

 • Sørg for at din 3D ultralyd Senteret bruker sertifiserte ultralyd teknikere. Sjekk deres nettside eller ringe og spørre dem.
 • Din ultralyd tekniker kan trykke på magen eller gjøre noen prodding, men hun bør ikke bli revet med og presse for hardt på magen. Selv om hun ser ut til å være erfarne, husk at det er din kropp. Hvis du ikke føler deg komfortabel med måten hun presser på magen din, så bør du be henne om å stoppe.
 • Sørg for at din 3D ultralyd sentrum har en medisinsk direktør for å sikre din sikkerhet.
 • Ikke drikk kaffe eller andre koffeinholdige drikker for å bidra til å stimulere barnet. Selv om dette vil fungere, fører det også innsnevring av blodårene i morkaken. Gjentatt eksponering for koffein kan føre til veksthemming eller svekket utvikling.
 • Et flott bilde på en 3D-ultralyd på ingen måte kan erstatte medisinske ultralydundersøkelser. 3D ultralyd ikke se inni babyen din og kan ikke fortelle deg om noe er galt. Ikke erstatte en 3D ultralyd for skikkelig svangerskapskontroll.