Wkino

Hvordan lage en graviditet minne album

En baby minne album vil hjelpe deg å spare minner av svangerskapet - det øyeblikket du fant ut at du var gravid, første gang du hørte babyens hjerterytme, den bedårende ultralyd bilde. Du vil være i stand til å dele den med barnet ditt, eller bare verne det selv. Den beste delen om å lage en digital bok er at du ikke trenger å være kunstnerisk. Hvem som helst kan lage en stor baby minnebok i disse dager.

Trinn

Hvordan lage en graviditet minne album. Velg ditt foretrukne booking lage program (e.
Hvordan lage en graviditet minne album. Velg ditt foretrukne booking lage program (e.
 1. 1
  Velg ditt foretrukne booking lage program (e. G. IMemoryBook, Bellflowerbooks, MyPublisher, iPhoto, Adobe InDesign, mer oppført i eksterne lenker).
 2. 2
  Hold et kamera og film på hånden til alle tider.
 3. 3
  Sett sammen babyen minnebok som svangerskapet skrider frem, eller sette sammen dine forskjellige historier i en notatbok og gjøre alt på en gang.
 4. 4
  Samle minner. Inkludere ting som bilder av mamma tatt annenhver uke (stå ved siden av det samme objektet for sammenligning). Lagre kodene fra fødselspermisjon klær og pressede blomster fra natt babyen ble unnfanget og skanne dem inn i boken din.
 5. 5
  Ikke glem å inkludere en redegjørelse for hvordan mamma fortalte pappa at hun var gravid, et bilde av foreldrene montering sengen, og bilder av da du var dekorere barnehagen.
 6. 6
  Document mat cravings. Fortelle morsomme historier om midnatt løyper for disse krav.
 7. 7
  Dokumentere ekspanderende størrelser, nye utbygginger og endrede navn valg.
 8. 8
  Gjør et familietre.
 9. 9
  Tape intervjuer med familiemedlemmer for ideer om hva som vil forandre, hva barnet vil være like og hva deres håp er for fremtiden. Hvis du bruker et samarbeidsprosjekt minnebok system (f.eks iMemoryBook, Snapjot), invitere dem via e-post til å komme og legge sine innsikter (Hvis systemet av valget ikke har samarbeidet, bare ha dem hver skrivetilgang på en side).
 10. 10
  Vær sikker på at både mor og far skrive en spesiell seksjon full av sine individuelle håp og drømmer for den nye babyen.
 11. 11
  Ikke glem å ta med plass til sonogram bilder, sykehus bilder og gjenstander, og fødsel bilder.
 12. 12
  Også notere ned stemninger og drømmer

Advarsler

 • Pass på at hvis du har tenkt å legge mer enn et avsnitt eller to på tekst du velge en bok å lage system som kan håndtere store mengder tekst.

Ting du trenger

 • Digital Book Publishing Software (opsjoner oppført i Eksterne lenker nedenfor)
 • Scanner
 • Digital Camera
 • Enkel bilde redigering programvare (Jeg foretrekker Google Picasa eller iPhoto)
 • En Spiral Notebook